1000 m suunnistus, karvan verran lisätietoa

Sunnuntaina 1.11. kisataan perinteistä 1000 m suunnistusta yhdellä itäisen Uudenmaan hienoimmista ja harvojen löytämistä mäkialueista. Maastosta löytyy korkeuseroja, kalliota, polkuja ja suppilovahveroita. Kartta on vastikään päivitetty vain tätä kisaa varten.

1000 m rata poikkeaa melkoisesti viime vuotisesta Rusutjärven kangasradasta. Voittoaika saattaa painua jopa yli 7 minuutin ja alle 10 minuutin suorituksella sijoittuu todennäköisesti korkealle! Rata sisältää kalliota, korpea, suota ja tiheikköä, kaikkea ihanuutta. Virheettömään suoritukseen ei ratamestari usko kenenkään pystyvän.

Matkaa Keravalta kisapaikalle kertyy yli 10 km, mutta alle 30 km. Tarkemmat ajo-ohjeet julkaistaan viimeistään lauantaina. Ilmoittautumiset Nimenhuutoon mielellään lauantaihin klo 17 mennessä, mutta paikalle saa ilmestyä ilman ennakkoilmoittautumistakin, mukaan mahtuu. Ensimmäinen lähtö klo 11.00, joten tervetuloa vielä salaiselle kisapaikalle 10.30 mennessä. Seuraa Nimenhuutoa ajo-ohjeiden osalta!
Ja tämän jälkeen, klo 12.30 alkaen KeUn suunnistuskauden päättäjäiset Keinukalliolla nuotion äärellä. Tarjolla makkaraa ja hyvää seuraa. Huoltorakennuksen suihkut ja pukutilat ovat myös käytössä.