Hiihdon sinettitoiminnalle erinomaiset arvosanat Olympiakomitealta

Hiihtojaosto sai lämmittävät jouluterveiset Suomen Olympiakomitealta. Toukokuussa loppuun saatettu uusi sinettiprojekti on kirjattu myös Olympiakomitean auditointijärjestelmään. 40 arviointikohteen osalta raportista löytyy 25 “erinomaista” arvosanaa. Erityismainintana hiihtäjän polku-malli ja hiihtotoiminnan dokumentointi sekä rohkeus kokeilla uusia asioita saavat kiitosta.

Erinomaisten arvosanojen lisäksi loput arvioinnit olivat pääasiassa määritelty termillä “hyvä”. Joukosta löytyi myös muutama kehityskohde, jotka on merkitty raporttiin maininnalla “riittävä”. Näitä ovat mm. urheilulliseen valistukseen liittyvä viestintä ja yhdenvertaisuuden edistäminen urheilutoiminnassa. Lopuksi todetaan, että seuran hiihtotoiminta täyttää kaikki sinettikriteerit ja on näin oikeutettu käyttämään Sinettiseuran laatumerkkiä! Ehkä näistä arvosteluista johtuen KeU oli Hiihtoliiton esittämä ehdokas urheilugaalan vuoden urheiluseuraksi, jonka kärkiviisikkoon saakka tie ei kuitenkaan yltänyt.

Toiminnan suunnittelun osalta kaikki hyvin – vieläkin kun tulisi lunta, niin saataisiin suunnitelmat käytäntöön. Tätä odotellessa toivotamme hyvää Joulua ja lumisempaa Uutta Vuotta!