Keravan Urheilijat järjestää – Sherwood Run

Tiedote 12.9.2018

Keravan Urheilijat järjestää – Sherwood Run

Ensi kertaa järjestettävä Sherwood Run juostaan sunnuntaina 16.9.2018. Tapahtumaan odotetaan yli 160 kilpailijaa, jotka juoksevat kymmenen kilometriä tai puolimaratonin. Kilpailutoimisto sijaitsee Keravan Lukiolla ja kilpailukeskuksena toimii Kalevan Urheilupuiston yleisurheilukenttä.

Kilpailu alkaa kaikkien matkojen yhteislähtönä klo 12.00 Keravan jäähallin edustalta. Juoksureittinä on 10 km pituinen lenkki, joka kulkee urheilupuistosta kohti Tuusulantielle ja sen suuntaisesti keskustan kävelykadulle. Reitti halkoo keskustan kävelykatua pitkin Puuvalonaukiolle, jonka jälkeen juostaan Saviontaivalta Salavapuistoon saakka. Saviolta reitti siirtyy radan länsipuolelle aseman kautta ja Alikeravantien varteen Keravantielle saakka, josta siirrytään Saviontien rampin jälkeen Sompion koirapuistoon. Loppumatka kulkee Killan kautta takaisin urheilupuistoon.

Puolimaratonin reitti on ensimmäisellä kierroksella edellä mainittu reitti.

Toisella kierroksella reitti kiertää ylimääräisen lenkin Kanniston Neulaspuiston kautta. Kilpailu juostaan kokonaisuudessaan kevyenliikenteen väylillä ja ulkoilureiteillä.

Tapahtuman järjestäjä vastaa liikenteenohjauksesta kilpailureitillä. Tapahtumalla ei ole merkittäviä vaikutuksia liikenteeseen, mutta tienkulkijoita pyydetään huomioimaan, että juoksijoille annetaan esteetön kulku. Hetkellinen vaikutus jalankulkuliikenteeseen voi syntyä heti lähdön jälkeen kävelykadulle Keravan keskustassa.

Lisätietoja:
Keravan Urheilijat ry, keu@keravanurheilijat.fi, p. 040 164 7736