KESKI-UUSIMAA–RASTIT KERAVALLA TORSTAINA 16.7.

Keravan Urheilijat järjestää seuraavat Keski-Uusimaa -rastit 16.7.2020 Kaskelan alueella lähellä Keravan keskustaa. Tapahtumapaikkana ja pysäköintialueena toimii Metos Oy:n piha-alue (sisäänajoportti osoitteessa Ahjonkaarre 2, Kerava).

Radat kulkevat osittain kaavoitusalueella ja teiden ylityksissä tulee noudattaa varovaisuutta. Karttaa on päivitetty suurimpien muutosten osalta vähän ennen tapahtumaa. Vaihtelevassa maastossa on vauhdin hurman lisäksi mahdollisuus upeisiin luontoelämyksiin varsinkin pidemmillä radoilla. Tarjolla on normaalit 7, 5, 3 ja 1.5 km radat.

Maastoon pääsee oman aikataulun mukaan klo 16.30 – 19. Riskiryhmäläisillä on mahdollisuus hiukan aikaistettuun lähtöön klo 16 alkaen. Suunnistusaika päättyy kello 20.30, mihin mennessä on palattava maastosta.

Kaikkien osallistujien tulee kirjautua sisään ennen maastoon lähtemistä ja ilmoittautua maalissa maastosta palatessa.

Poikkeuksellisesti laina-emitejä ei ole tarjolla, mutta radan voi kiertää myös ilman aikaa.

Osanottomaksu on aikuisilta 8 euroa ja alle 19-vuotiailta sekä opiskelijoilta (alle 30 v) 4 euroa.Suosittelemme mobiilimaksutapoja. Maksutapoina käyvät liikunta- ja kulttuurisetelit sekä pankkikortti. Mobiilien maksutapojen tunnukset ovat Keravan Urheijoiden sivuilla kohdassa/Suunnistus/Kuntosuunnistus/. Jos maksat käteisellä, varaa ystävällisesti mukaan tasaraha.

Osallistujia pyydetään muistamaan vastuullinen toiminta koronatilanteen mukaisesti. Tapahtumapaikalla ja rasteilla on syytä muistaa lähikontaktien välttäminen ja käsihygienia. Luonnollisesti sairaana ei tapahtumaan pidä osallistua. Varaa mukaan oma juoma ja tarvittaessa vyölaukku auton avaimille.

Lisätietoja tapahtuman yhteyshenkilöltä Aino Juslén, 050 561 4154