KeU 100 vuotta juhlavuosi 2018

Keravan Urheilijat on perustettu vuonna 1918. Juhlavuoden kunniaksi seura järjesti tapahtumia, kilpailuja, juhlavuoden tempauksia ja KeU100 vuotta -juhlat lokakuussa 2018.

Seura kiittää lämpimästi huomionosoituksista sekä kaikkia juhlaan osallistuneita ja erityisesti myös sen järjestelytoimikuntaa onnistuneesta toteutuksesta. Juhlassa esitetty historiavideo on nähtävänä verkossa osoitteessa https://vimeo.com/293972823 . Salasanana toimii seuran nimilyhenne (iso-pieni-iso kirjain).

Jos edellä mainittu video-osoite ei jostain syystä toimi, video löytyy myös YouTubesta: KeU-historiavideo

Kalevi Koskelan ottamien kuvien kuvasatoa KeU100 juhlasta TÄÄLLÄ

Yleisurheilun Keinukallion huiputus 1.1.2018 – 30.9.2018

Tempaus liikutti perheitä, urheilijoita ja kuntoilijoita Sherwood-kyltin kyljessä Keinukallion portailla.

Hiihdon tykkipaana

Hiihtojaoston KEU100-juhlatempauksena oli uudenlainen tykkilumilatu Keinukalliossa. Rata oli kaksiosainen ja valittavana oli 1,5 km ja 1,0 mittaiset reitit.

Tempauksella halusimme tuoda esille tykkilumilatua hiihdon harrastajien liikuntapaikkana ja samalla mitata ladun käyttötasoa. Keräsimme kauden aikana hiihtäjien Tykkipaana-käyntikertoja sekä nettilomaakkeen kautta että käyttäjävihkoon kirjattuina kertoina. Jokainen suorituskerta osallistui kahden 100 euron arvoisen VK-Ski Shop lahjakortin arvontaan. Arpaonni suosi Hanna-Maria Salmista ja Ja Thomas Lindroosia. Onnittelumme!

Soudun Ergomaraton 21.4.2018

Ergomaraton on sisäsoudun kisakauden päättävä tapahtuma, jonka Keravan Urheilijat on järjestänyt jo 16 kertaa. Kilpailulla on ollut Suomen Mestaruus -arvo vuodesta 2011 lähtien. Alunperin kilpailu järjestettiin Keupirtin venevajassa, mutta Suomi100 -juhlavuoden kunniaksi siirryimme soutamaan sisäsoutua ulkona ja kilpailu järjestettiin Löylyn terassilla.

KEU100-juhlavuoden ergomaraton järjestettiin Gustavelundin terassilla. Lisätietoja soudun sivuilta.