Juhlavuoden tempaukset

KeU100 juhlavuonna jokainen KeUn jaosto innostaa liikkumisen pariin erilaisilla tempauksilla.

Ota haaste vastaan ja lähde mukaan tempauksiin!

Yleisurheilun Keinukallion huiputus 1.1.2018 – 30.9.2018

Haastamme kaikki keravalaiset Keinukallion huiputukseen 100 kertaa.
No mitäkö se huiputus tarkoittaa? Yksinkertaisesti Keinukallion päälle kipuamista, aivan sinne huipulle asti. Voit vapaasti valita nousetko portaita vai kiipeätkö rinnettä pitkin. Rinteestä löytyy useita vaihtoehtoisia reittejä.
Sarjoja on kaksi, yksilösarja ja perhesarja. Perhesarjassa voi kuka tahansa perheenjäsen kerryttää nousukertoja.
Keinukallion huiputus 100_OHJEET
Keinukallion huiputus 100_LOMAKE_yksilö
Keinukallion huiputus 100_LOMAKE_perhe

Hiihdon tykkipaana

Tykkipaana on hiihtojaoston KEU100-juhlatempaus, jossa seuran toimesta on suunniteltu uudenlainen tykkilumilatu Keinukallioon. Rata on kaksiosainen ja valittavana on 1,5 km ja 1,0 mittaiset reitit.

Tempauksella halusimme tuoda esille tykkilumilatua hiihdon harrastajien liikuntapaikkana ja samalla mitata ladun käyttötasoa. Keräsimme kauden aikana hiihtäjien Tykkipaana-käyntikertoja sekä nettilomaakkeen kautta että käyttäjävihkoon kirjattuina kertoina. Jokainen suorituskerta osallistui kahden 100 euron arvoisen VK-Ski Shop lahjakortin arvontaan. Arpaonni suosi Hanna-Maria Salmista ja Ja Thomas Lindroosia. Onnittelumme!

Soudun Ergomaraton 21.4.2018

Ergomaraton on sisäsoudun kisakauden päättävä tapahtuma, jonka Keravan Urheilijat on järjestänyt jo 16 kertaa. Kilpailulla on ollut Suomen Mestaruus -arvo vuodesta 2011 lähtien. Alunperin kilpailu järjestettiin Keupirtin venevajassa, mutta viime vuonna Suomi100 -juhlavuoden kunniaksi siirryimme soutamaan sisäsoutua ulkona ja kilpailu järjestettiin Löylyn terassilla.

KEU100-juhlavuoden ergomaraton järjestetään Gustavelundin terassilla. Gustavelund toimi kisakeskuksena Keravan Urheilijoiden järjestäessä pienveneiden sprinttien ja normaalimatkan SM-kisat vuonna 2016 ja paikka todettiin silloin hyväksi. Ergomaratonilla matkoina on maraton, puolimaraton sekä SM-kilpailun ulkopuolella on mahdollisuus soutaa 100 km (väliaikana voidaan ottaa maratonin aika). Nuorten sarjoissa U16 -sarjaan asti SM-kilpailun matkana on 60 minuutin soutu. Aikaisempina vuosina ergomaratonin yhteydessä on voinut soutaa myös 24tunnin ultrasoudun. Viime vuosina 100 km:n tai 24 tunnin soutajia ei ole ollut, mutta KEU100 -juhlavuoden kunniaksi, erityisesti 100 km:n soutua on nyt “boostattu” erityisesti ulkomailla. Tapahtuma onkin herättänyt ulkomailla laajalti kiinnostusta ja tämän vuoden kilpailuun onkin jo saatu kansainvälistä edustusta. Soutujaoston tavoitteena on saada kilpailuun mukaan 100 osallistujaa. Lisätietoja päivitetään soudun sivuille.