KeU Kuukausitiedote 1/2018

Tiedotteeseen on koottu tärkeimmät tammikuun tiedotettavat asiat

2018 Keravan Urheilijat 100 vuotta

Vuosi 2018 on Keravan Urheilijoiden juhlavuosi kun seuramme täyttää 100 vuotta. Juhlavuosi pitää sisällään useita tapahtumia ja kilpailuja joissa olemme mukana. Seuraile tiedotteita ja tapahtumakalenteria!

Juhlavuoteen liittyy vahvasti myös Juhlajulkaisu jonka julkaisemme kesäkuussa.
Haluaisitko olla mukana lehdessä oman tervehdyksesi muodossa? Tervehdys voi olla nimi tai logo. Yksityishenkilön tervehdys on hinnaltaan 20 euroa ja yrityksen 50 euroa.

Yrityksille tarjoamme julkaisuun myös ilmoitustilaa josta kerromme mielellämme lisää. Juhlajulkaisun tervehdykset, ilmoitustilavaraukset ja lisätiedot toiminnanjohtajalta p. 040 164 7736.
Lämmin kiitos kannatuksestasi!

#KEU100 haasteet ja tempaukset

Tammikuun 1. päivä starttaa yleisurheilujaoston kaikelle kansalle suunnattu KEU100-haaste,
Keinukallion huiputus 100 kertaa.
No mitäkö se huiputus tarkoittaa? Yksinkertaisesti Keinukallion päälle kipuamista, aivan sinne huipulle asti. Voit vapaasti valita nousetko portaita vai kiipeätkö rinnettä pitkin. Rinteestä löytyy useita vaihtoehtoisia reittejä.  Tartuthan haasteeseen!
Kaikki 1.1-30.9.2018 välisenä aikana 100 kertaa Keinukallion huiputtaneet ja lomakkeensa ajoissa palauttaneet, osallistuvat tavarapalkintojen arvontaan. Arvonta suoritetaan 6.10.2018 Keravan Urheilijoiden 100-vuotisjuhlassa Klondykessä.
Keinukallion huiputus 100_OHJEET
Keinukallion huiputus 100_LOMAKE_yksilö
Keinukallion huiputus 100_LOMAKE_perhe

Tykkipaana on hiihtojaoston KEU100-juhlatempaus, jossa seuran toimesta on suunniteltu uudenlainen tykkilumilatu Keinukallioon. Rata on kaksiosainen ja valittavana on 1,5 km ja 1,0 mittaiset reitit.
Tempauksella haluamme tuoda esille tykkilumilatua hiihdon harrastajien liikuntapaikkana ja samalla mitata ladun käyttötasoa. Tämän vuoksi keräämme hiihtäjien käyntikertoja, jotka voi kirjata huoltorakennuksen käyttäjävihkoon tai Tykkipaanan sivuilta löytyvän linkin kautta. Jokainen suorituskerta osallistuu kahden 100 euron arvoisen VK-Ski Shop lahjakortin arvontaan.

Kuukauden Keulainen

Esittelemme joka kuukausi seuran toiminnassa vahvasti mukana olevia vapaaehtoisia, harrastajia, kilpailijoita, perheitä.

Tammikuun Keulainen

Kuka olet?
Olen Laura Kankkunen ja asun Järvenpäässä. Minulla on useita harrastuksia, mutta hiihtoa harrastan KeUssa ja toimin ohjaajana Energia-Hiihtokoulussa.

Miten olet päätynyt seuraan?
Olen ollut pienempänä mukana KeUn hiihtokoulussa ja sitä kautta aloittanut
hiihtoharrastuksen sekä kilpailemisen.

Mikä sinua motivoi lajissa?
Hiihto on kaikin puolin kiva laji, mutta tällä hetkellä eniten motivoi tahto menestyä mahdollisimman hyvin kilpailuissa.

Mitä haasteita laji asettaa?
Varsinkin tänä vuonna alkutalvi on ollut hankala, kun ei ole ollut lunta eikä pakkasta niin ei ole kovin paljoa harjoituspaikkoja. Olen käynyt joulun aikaan hiihtämässä mm Hollolassa ja muuten päässyt treemaan lumella akatemia- ja seuraleireillä Vuokatissa sekä Imatralla.

Miksi olet mukana hiihtokoulussa ohjaajana?
Olen ollut itse hiihtokoulussa ja oppinut siellä hiihtoa sekä saanut sitä kautta tärkeän harrastuksen. Nyt minusta on mukava opastaa itse lapsia ja opettaa hiihtoa. Toivottavasti joku nykyisistä hiihtokoululaisista innostuu yhtä paljon ja tekee myöhemmin samoin.

Mitä terveisiä haluat lähettää muille KeUlaisille?
Olisi hyvä, että seuran hiihtokouluissa sekä muissa lasten liikuntakouluissa on riittävästi ohjaajia ja urheilijoita voisi olla enemmänkin auttamassa järjestelytehtävissä. On kiva jakaa omia lajitaitoja muille ja oppia itsekin ohjaustehtäviä.

Jaostojen ajankohtaiset

Lasten Energia-hiihtokoulu alkaa 8.1  (ilmoittautuminen 4.1 mennessä)

OP-Cup kilpailusarjan tammikuulle sijoittuvat kilpailut hiihdetään ke 10.1 ja ke 24.1.
Helmikuun 7. päivä on sarjan viimeisen osakilpailun vuoro.

Painin kevätkausi alkaa 15.1.2018. Ryhmiin ilmoittautumisia otetaan vastaan täällä

Omatoiminen valokuvasuunnistus Haukkavuoren perintömetsässä jatkuu tammikuun ajan.
Haasta itsesi löytämään rastit valokuvien perusteella. Katso lisää

Valmistautuminen sisäsoudun SM-kisakauteen on hyvässä vauhdissa. Kauden 2018 ensimmäiset sisäsoudun SM-kisat ovat helmikuussa kilpailtava 2000 m (aikuiset)/1000m (nuoret) sekä joukkuekisa 1000 m (aikuiset) / 500 m(nuoret). Keravan Urheilijat ovat perinteisesti osallistuneet isolla joukolla Helsingin Urheilutalolla järjestettävään tapahtumaan. Viime vuoden tapaan samassa tapahtumassa myös Wattbiken 10000 metrin SM-kilpailut sekä Skiergin (1000 m) ja Tryathlonin (1000 m soutu/4000 m wattbike/1000 m skierg) epäviralliset SM-kilpailut.

Polkujuoksukilpailu Winter Trail Run Cup:iin ilmoittautuminen on auki. Ensimmäinen osakilpailu juostaan Tuomalansuon poluilla lauantaina 3.2.