KeU-Pihkan seuraottelu 22.9., lapset 25.9.

Pihkaniskat ovat vuorostaan haastaneet KeUn suunnistajat perinteiseen KeU-Pihkan seuraotteluun, joka pidetään Keski-Uusimaa rastien yhteydessä 22.9. , järjestäjänä SV ja paikka Träskberga. Koska syksy on pimeäsuunnistuksen aikaa, voi seuraotteluun osallistua joko päivärasteilla tai yörasteilla. Tulokset lasketaan sarjoittain siten, että yösuunnistuksen aika saa kertoimen 0,86, jolla päivä- ja yö-kisan tulokset saadaan vertailukelpoisiksi tieteellisellä tarkkuudella.

Samassa yhteydessä ratkotaan suunnistuksen KeUn seuranmestaruudet ja uutuutena myös SK Uuden suunnistusmestaruudet. Ruotsin vaalien esimerkkiä noudattaen käydään yhdellä kertaa siis kolme kisaa, joista SK Uuden mestaruustaisto ensimmäistä kertaa. Träskbergassa ratkotaan seuraottelu ja mestaruudet aikuisten sarjoissa.

Lasten sarjojen KeU-Pihkan seuraottelu ja SK Uuden mestaruuskisa järjestetään puolestaan sunnuntaina 25.9. Vantaalla, lähdöt klo 16-17. Tapahtuman järjestää Pihkaniskat ja siitä tarkemmin myöhemmin. Kuten myös tämän kisan sarjajaosta.