KeU seura-asut ja suunnistuksen kisa-asut

‍KeUn yleisurheilujaosto koordinoi tänä vuonna KeUn seura-asujen yhteistilauksen. Koskien myös KeUn suunnistusasuja.
KeU asujen toimittajana on Craft ja välittäjänä TuusSport. Suunnistuksen kisapaidat ja trikoot tulevat Craftin alihankkijalta Virosta, jossa tehdään myös Suomen maajoukkueen suunnistusasut.

Muiden kuin suunnistuksen kilpailuasujen sovitus on mahdollista ke 21.4. klo 17-19 KeUn toimistolla, Kauppakaari 11.
Näiden asusteiden ensimmäisen tilauserä tehdään sunnuntaina 25.4., johon mennessä tilaukset Petteri Nousiaiselle puh. 050 591 8876.
Tilattavissa olevia asuja ei ole vielä nähtävillä netissä. Tulevat sinne myöhemmin, samoin kuin tilauslomake. Ensimmäisen erän tilaukset siis suoraan Petterille. Näiden asusteiden jatkotilaukset on tehtävissä (ilmeisen) joustavasti myöhemminkin.

Suunnistuksen kilpa-asuina on tilattavissa KeU-suunnistuspaita uusitulla mallilla (kuosilla) sekä suunnistustrikoot. Suunnistustrikoot ovat kokomustat ja kestävämpää tekoa kuin perus-juoksutrikoot. Suunnistuspaitojen sovituskappaleet eivät ole vielä saapuneet sovitukseen. Kuitenkin kokovalinnassa voi hyödyntää muita Craft-asusteita (paita, trikoot). Suunnistuksen kisa-asujen mallit laitetaan nettiin, jahka ne saadaan. Seuraa uutispalstaa.

Petterin kanssa on sovittu, että suunnistuksen kisa-asujen tilaus tehdään 2.5. tilanteen mukaan. Huomioitava on, että näiden asusteiden toimitukselle on minimimääräärajoite. On siis hyvä laittaa tilaus ensimmäisessä erässä, koska seuraavan toimituserän aikataulusta ei ole tietoa.

Sk Uuden suunnisusasujen tilaus on myös valmistelussa ja siitä tiedotetaan erikseen Sk Uuden kanavilla.