KeU valmistautuu lumentykitykseen – ilmoittaudu uutena talkoolaisena mukaan

Sääennusteet lupaavat pakkasia kuun vaihteeseen, mikäli lämpötila laskee lumentykitykseen vaadittavalle tasolla aloitamme ensi viikolla lumentykityksen. Tekolumen valmistus tapahtuu tuttuun tapaan KeUn ja Keravan kaupunkitekniikan kanssa yhteistyössä. Seura organisoi lumenvalmituksen ja kaupunki vastaa lumenlevityksestä sekä latujen kunnossapidosta. Tulevalle talvelle tykkilumiladun valmistukseen on samat suunnitelmat, kuin viime vuonna ja käytössä on kaksi lumitykkiä, jotka varmistavat pakkasjaksojen tehokkaan hyödyntämisen.

Tekolumilatu varmistaa hiihto-olosuhteet Keinukalliossa kaikille hiihtoa harrastaville sekä seuran lasten- ja nuorten harjoitus- sekä kilpailutoimintaa varten. Jos et ole aikaisemmin ollut mukana lumentykitystalkoissa niin ilmianna itsesi (tai tuttusi) oheisella lomakkeella. Vanhat talkoolaiset saavat viestiä normaaliin tapaan, kun aika on otollinen – pitäkää puhelimet auki.

Ilmoittautumislomake

Lunta tehdään säiden salliessa yötä päivää. Kaupunkitekniikka vastaa työajan päivystyksestä ja seura ilta, yö sekä viikonloppuajat. Tehtävään annetaan tarvittava turvallisuusperehdytys ja toimintaohjeet.