KeU:n tiedote 1 (2022)

KeU:n johtokunta järjestäytyi kokouksessa 8.2.2022 ja Timo Sirola jatkaa puheenjohtajana. Varapuheenjohtajana toimii Markus Airila, taloudenhoitajana Reino Ruotsalainen ja sihteerinä Tuomas Turunen. Muut jäsenet ovat Jukka Haikonen, Petteri Nousiainen ja Hanna Riihinen.

KeU:n www-sivut kokivat kolauksen, kun lisäosapäivitys rikkoi sivurakenteen. Tällä hetkellä vain hiihdon sivut löytyvät vanhaan tyyliin alavalikoineen sivuilta ja muiden jaostojen osalta korjaustöitä jatketaan. Otamme kolauksen myös mahdollisuutena selkeyttää sivustoamme. Yleisseuran luonne on sellainen, että sivuille tulee paljon päivitettävää tietoa ja sivurakenne voi olla hankala hahmottaa. Moni tulee sivuille nykyisin mobiililaitteella ja aikoinaan selaimille tehdyt visuaaliset ilmeet eivät ole mobiilikäytössä mielekkäitä. Jaostojen tiedotuksesta/nettisivuista vastaavat, olkaa yhteydessä Hanna Riihiseen hanna.riihinen@gmail.com tai p. 040 314 3579 (varmimmin vastaa puhelimeen arkisin kl 17-20) niin katsotaan jaostojen sivurakenne kuntoon.

KeUpirtti on taas käytössä jaostojen omaan toimintaan! Tilavaraukset Janne Reittu p. 050 5538333.

Tapahtumia

Vuoteen 2022 lähdemme toiveena ehjä kilpailukausi sekä osallistumisen että järjestämisen kannalta.

Jaostojen ajankohtaiset

  • Hiihto: hyväluminen hiihtokausi jatkuu.
  • Soutu: Sisäsoutukausi on käynnistynyt. SM-kisoista jäljellä ovat virtuaalisena kilpailtavat 6 000 metrin ja 500 metrin kisa 12.3. Viimeinen ilmoittautumispäivä kisaan on 4.3. Lisätietoja soudun nettisivuilta. Ergomaraton pyritään tilanteen salliessa pitämään hybridinä. Sisäsoudun MM-kisat soudettiin 25. – 26.2. virtuaalisena. Keulaiset menestyivät kisoissa mukavasti: 2000 metrillä Pentti Soini souti kultaa M60 kevyessä sarjassa, Jorma Lehtinen hopeaa M70 kevyessä sarjassa ja Ritva Reponen pronssia N65 kevyessä sarjassa. 500 metrillä Jorma Lehtinen sijoittui pronssille sarjassa M60 kevyt. Sonja Peltola oli soutamassa kultaa naisten joukkukisassa sekä hopeaa sekajoukkuekisassa.
  • Yleisurheilu: sisäkausi on menossa ja nuorten SM-hallikilpailut järjestettiin menneenä viikonloppuna ja Sini-Minea Saarikoski juoksi N17-sarjassa 800 metrillä pronssille ja 1500 metrillä viidenneksi.
  • Suunnistajat kilpailevat tästä kaudesta lähtien SK Uusi -edustusseurassa myös veteraanisarjoissa eli H/D35 ylöspäin. Nuoret ja aikuiset ovat kilpailleet SK Uuden väreissä jo vuodesta 2013. Jäsenseuroja SK Uudessa ovat KeU ja Tuusulan Voima-Veikot (TVV).