KeUn toiminnanjohtajan paikka haussa

Haemme toiminnanjohtajan hoitovapaan sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.1. – 31.12. 2018.

Vuoden aikana toiminnanjohtajan tehtäviin sisältyy mm. seuran 100 -vuotisjuhlien suunnittelua ja järjestelyä, alustavasti Tuusulanjärven Maratonin pääsihteerin tehtäviä, mahdollisten Sirkusmarkkinoiden 2018 ennakkovarausten kirjausta ja laskutusta, jäsenmaksulaskutukseen, osallistumista, asutilausten järjestelyä, johtokunnan kokousten järjestelyjä ja nykyviestimin tapahtuvaa yhteydenpitoa sidosryhmiin ja jäsenkuntaan. Tehtäviin voi sisältyä hakijan kiinnostuksesta, taustasta ja omasta ehdotuksesta riippuen rajoitetusti esim. seuran jaostojen erillistehtäviä.

Tehtävästä suoriutuu aktiivisella ja avoimella otteella etenkin jos on tottunut käyttämään erilaisia tietojärjestelmiä ja tuntee jo ennestään seuran toimintaa ja ihmisiä. Paikkaa täytettäessä etusijalla ovat seuran jäsenet ja eduksi katsotaan myös, jos henkilöllä on kiinnostus jatkaa sijaisuuden jälkeen mahdollisesti avautuvissa seuran tehtävissä.

Seuralla on toimitila Metsolantie 4:ssä Keravan urheilupuiston läheisyydessä ja uusi tila on hakusessa. Vt. toiminnanjohtajalla on käytössään seuran puhelin ja tietokone. Vt. toiminnanjohtajan esimies on seuran puheenjohtaja, joskin tehtävä on varsin itsenäinen. Mielenkiintoisen ja monipuolisten tehtävien lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan.

Tehtävästä lisätietoa antaa puh.joht. Timo Wallenius puh. 050-5502455 ja toiminnanjohtaja Mirva Lopez 040-1647736, mirva.lopez@keravanurheilijat.fi, : Hakemukset voi lähettää 24.10. 2017 mennessä osoitteella wallenius.timo@kolumbus.fi