Kutsu kokeilemaan krikettiä ja seuraamaan krikettiottelua KeU:n ja SK Uuden alle 18-vuotiaille tiistaina 19.7.

TERVETULOA KATSOMAAN HUIPPUKRIKETTIÄ!

Maailman toiseksi suurimman lajin, kriketin, MM-karsintoja pelataan historiallisesti Suomessa nyt heinäkuussa! Karsintaturnauksia pelataan kaksi ja mukana on yhteensä 20 maajoukkuetta Euroopasta – myös Suomi mukana kisahuumassa. Turnaukset pelataan sekä Tikkurilassa että Keravalla. A-turnaus (Suomi mukana) pelataan 12.-19. heinäkuuta ja B-turnaus 24.-31. heinäkuuta. Nyt on harvinainen tilaisuus päästä kokemaan huippukrikettiä Suomessa!

Kutsumme teidän seuranne joukkueet katsomaan huipputärkeää Suomen lohkon finaaliottelua, jonka voittaja pääsee jatkokarsimaan loka-marraskuussa Australiassa järjestettäviin MM-kisoihin! Vielä ei ole finaalipari selvillä, mutta ottelupari selviää viimeistään maanantaina (tulokset: kriketti.fi/). Finaali pelataan tiistaina 19.7. klo 16 alkaen Keravan krikettikentällä – luvassa on armotonta taistelua jatkopaikan eteen.

Ennen finaalipeliä ICC:n Trophy Tour saapuu Keravalle. Kyseessä on MM-kisojen voittopokaalin kiertue, joka kiertää jalkapallon MM-pokaalin tapaan ympäri maailmaa. Mahdollisuus nähdä pokaalia on harvinaislaatuinen, joten kannattaa tulla paikan päälle hyvissä ajoin etukäteen ennen finaaliottelua fiilistelemään kiertuetta!

Lisäksi ennen peliä klo 14 alkaen on seuranne junioreilla mahdollisuus päästä kokeilemaan krikettiä pelien muodossa.

Tällä kutsulla pääsevät kaikki joukkueenne alle 18-vuotiaat ilmaiseksi A-lohkon finaaliotteluun. Sisäänpääsy oman joukkueen nimellä. Muut lippujen hinnat ja lipunosto: https://www.lippu.fi/artist/suomen-krikettiliitto/?affiliate=FFE. Tervetuloa!

Lisätietoja MM-karsintaturnauksesta sekä tulokset finaaliparia silmällä pitäen: https://kriketti.fi/

Nähdään tiistaina!

Ystävällisin terveisin,

Cricket Finland ja Krikettikarhut