Kuulumisia jaoston kokouksesta

Suunnistusjaosto kokous 18.4. pidettiin yhteensattumien vuoksi normaalia pienemmällä porukalla.

Hippo-koulu on avattu. Lapsia on mukana noin 80, joista uusia noin 35. Hippo-koulu järjestetään yhteistyössä KeU, TVV ja JäPa. Ohjaajatilanne on kohtuullisen hyvä, mutta lasten suunnistusohjauksesta kiinnostuneiden toivotaan laittavan viestiä Marille, mari.hovinen at helsinki.fi.

SK Uuden harjoitus- ja leiriohjelma on toteutettu viimevuotiseen malliin. Petterin korvaavaa valmennuspäällikköä ei ole saatu kiinnitettyä laajasta hausta huolimatta. Ohjelma suunnitellaan ja toteutetaan ryhmätyönä, joka on saatu toimimaan hyvin.

Myös Keskarien 40:s kausi on aloitettu ja ensimmäisessä KeUn tapahtumassa osallistujia oli noin 250. Joissakin KeUn tapahtumissa kaivataan vielä tekijöitä, joista kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Juhani Juutilaiseen, juhani.juutilainen at kolumbus.fi. Juhlavuoden kunniaksi on tilattu rajoitettu määrä Keskari-putkihuiveja, joita jaetaan Keskarien järjestäjille sekä kaikkein aktiivisimmille osallistujille.

Aikuisten suunnistuskoulu starttaa 26.4. Keinukalliolla. Ilmoittautuneita on tällä hetkellä vajaa 30, joten ohjaajia tarvitaan. Koulun rehtorina toimii Eva Rönkkö, eva.ronkko at elakelaiset.fi.

KeU 100 juhlavuoden kunniaksi KeU toteuttaa kiintorastiston Keravan alueelle. Keravan alueesta tuotetaan rajattu määrä paperikarttoja (A2/B2) sekä nettiin A4 pdf-karttoja. Rastien käytännön toteutusta junailevat Harry Perälä ja Antti Virsu, jotka varmasti ottavat mielellään apua vastaan. harry.perala at gmail.com

Kauden toinen päätapahtuma, SM-hisukisan ohella, on tietenkin SM-sprinttiviesti 27.5. Toimitsijaksi ilmoittautumislomake löytyy kisan nettisivuilta. Kaikki tehtävät eivät edellytä suunnistustaustaa.

Hisu- ja sprinttiviesti SM-kisojen karonkka pidetään liikunnallisissa merkeissä pe 1.6. Keupirtillä, jonne kaikki toimitsijatehtävissä mukana olleet toivotetaan tervetulleiksi. Laita varaus jo kalenteriin, lisätietoa lähempänä.

Seuraava jaoston kokous pidetään ke 22.8. klo 18.30 Keupirtillä. Jaoston kokoukset ovat avoimia kaikille