Kuulumisia jaoston kokouksesta 22.8.

Hippo-koulu toteutettiin tänä vuonna aiemmasta poiketen siten, että vasta-alkajien ryhmän ohjelma kesti vain kevätkauden. Jatkoryhmäläiset toimivat entisen mukaan koko kauden ohjelmalla. Kevään vasta-alkajien ryhmästä näyttäisi jatkavan noin puolet syyspuolen jatkoryhmän mukana.

Hippo-kausi jatkuu vielä pari kuukautta ja Hippo-päättäjäiset pidetään Keupirtillä 22.10. Mari Hovinen toimii edelleen Hippo-koulun päävetäjänä apunaan hyvä joukko KeUn ja TVV:n ohjaajia sekä palkattu Hippo-koordinaattori Sara Tuomaala.

Syyskauden kisakuntoa on päästy mittaamaan AM- ja AOK-kisoissa. AM-pitkällä mitaleille ylsivät Tommi Hakuli (H20 1.), Aapo Kytömäki (H15 3.), Jaakko Salomäki (H14 3.), Topias Muukkonen (H13 1.), Matilda Lukkari (D12 1.) ja Antti Kirves (H10RR 1.). AOK:ssa Mikael Koivisto (H14 2.), Topias (H13 1.), Roosa Muukkonen (D12 1.), Krista Anttila (D12TR 3.) ja Antti (H10RR 1.). Nuorten Jukolassa SK Uuden joukkue oli sijalla 42. Onneksi olkoon.

Keski-Uusimaa kuntorasteilla on 2/3 tapahtumista takana. Kokonaisosallistujamäärässä ollaan tällä hetkellä hiukan viimevuotista jäljessä. Heinäkuun helteet näyttivät uuvuttavan yhden jos toisen. Edelleen on mahdollista ansaita Keskari-putkihuivi, jonka saa 7 osallistumiskerrasta tai toimitsijana toimimisesta.

Kiittävää palautetta on tullut KeU 100 kiintorastistosta ja aikuisten suunnistuskoulusta. Kiintorastiston ylläpito on vaatinut Harryltä ja Antilta kesän aikana jonkin verran työtä. Kartasta otettiin toinen 1000 kpl painos ja sitä on vielä saatavilla kirjastosta. Aikuisten suunnistuskoululle on luvassa jatkoa myös ensi keväänä.

KeUn 100 vuotisjuhla on Klondyke-talolla 6.10. Reiska ottaa vielä mielellään vastaan hauskoja ja toimintaa kuvaavia valokuvia vuosien varrelta.

Suunnistuskauden päättäjäiset pidetään Keupirtillä 4.11. ja samana päivänä myös 1000 metrin suunnistus. Edellispäivänä on jo verrytelty Raatojuoksussa.