Kuulumisia jaoston kokouksesta

Suunnistusjaosto kokoontui kuluvan vuoden toiseen kokoukseen 1.3.

Hisu-menestystä

Siirin menestys nuorten MM-kisoissa on vielä tuoreessa muistissa, kultaa viestissä, sprintissä pronssia ja keskimatkalla 4.

SM-hisu keskimatkalla Sotkamossa Eila kultamitalitili täydentyi jälleen yhdellä ja lähestyy siis sataa. Marjatta kolmas ja Kaarina neljäs. Viestissä vanhat rouvat ottivat sarjassa D210 pronssia.

Suunnistusasujen tilaukset maaliskuussa

KeUn ja Trimtexin sopimuksen mukaiset seura-asut tulevat maaliskuun aikana tilaukseen. Tavoite on saada näytemallit kaikista sopimukseen sisältyvistä suunnistusasuista. Täydellistä sovitusasukokoelmaa kaikista asuista ei tulla saamaan. Suunnistusasujen lisäksi tilattavan on muita seura-asuja. Seuraa KeUn tiedotusta.

SM -hisu kisa onnistuneesti läpi

Seuran ja jaoston Kiitokset kaikille järjestelyihin osallistuneille. Kisat sujuivat järjestelyiltään hyvin ja luonnonolosuhteetkin suosivat. Valvojilta tuli sylikaupalla kiitosta. Onnistumisen kannalta jokainen osatehtävä on tärkeä. Erityinen kumarrus toki kilpailunjohtaja Karille, ratojen suunnittelusta Timolle ja urien ajosta Pekka Asikaiselle sekä mainioille valvojille.

Hippo-yhteistyö laajenee

Hippo-tapahtumakalenteri alkaa olla valmiina. Yhteistyö TVV:n kanssa jatkuu ja nyt myös JäPa suunnistus tulee mukaan ja ottaa vastuun osasta kauden harjoituksista. Aiempaan muutoksena on myös vasta-alkajille tarkoitettu alkeisopetus, joka kestää kevätkauden. Aiemmin mukana olleille on ohjelmaa aiempien vuosien tapaan keväästä syksyyn. Kevätkauden alkeisopetuksesta on mahdollisuus siirtyä syyskaudella jatkoryhmiin. Tavoitteena on saada tarjottua aiemmin mukana olleille parempia harjoituksia.

Hippo-tapahtumien viestintä keskitetään Sk Uuden sivuille.

SM sprinttiviestipäivä 27.5. syytä merkata jo kalentereihin

Sprinttiviesti järjestetään SM-tasolla ensimmäistä kertaa. Tapahtuman puitteet on päätetty SSL:ssa. Kisassa on neljä sarjaa, joissa kussakin enintään 40 joukkuetta (muutos aiempaan). Joukkuekiintiöt on jaettu suunnistusalueittain. Tavoite on saada oheisohjelmaa mukaan, jotta KeU 100 ja suunnistus saavat mahdollisimman paljon huomiota.

Kisassa tarvitaan runsaasti toimitsijoita, esim. kisan aikaisia rastivalvojia noin 50. Ilmoittautuminen toimitsijaksi avataan maaliskuun aikana. Kilpailunjohtajana  on Timo Sirola.