Napapiiri-Jukola, tarkennuksia bussikuljetukseen

Jukola 2020 Rovaniemellä, bussipaikkoja tarjolle myös muissa joukkueissa juokseville

Ensimmäisessä vaiheessa nyt tammikuun loppuun mennessä Jukola-bussiin ilmoittautui 20 suunnistajaa. Koska tavoitteena on saada bussipaikat (60 paikkaa) täytettyä, laajennamme tarjontaa kaikille KeUn ja TV-V:n jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen riippumatta siitä, juokseeko em. seurajoukkueissa tai jossain muussa joukkueessa.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu bussiin helmikuun 23. päivä mennessä. Helmikuun lopussa lähetetään vahvistus bussipaikan saaneille. Tammikuussa bussiin ilmoittautuneet ovat jo vahvistuksen bussipaikastaan saaneet.

Jos bussipaikkoja on vielä tämän jälkeen vapaana, niin paikkoja tullaan tarjoamaan muiden seurojen suunnistajille maaliskuun alussa.

Ilmoittautuminen seurabussiin
Keravan Urheilijoitten ja Tuusulan Voima-Veikkojen jäsenet ilmoittautuvat seurabussin kyytiin oheisen linkin kautta avautuvalla lomakkeella.

Ilmoittautuminen on sitova. Jos joudut peruuttamaan bussimatkalle osallistumisen, on se vielä mahdollista, mutta kuitenkin viimeistään pe 22.5.2020.

Matkan maksu suoritetaan etukäteen ennen Jukolaa, eräpäivä pe 22.5.2020. Tarkemmat tiedot maksamisesta kerrotaan myöhemmin.

Lisätiedot
Katso tarkemmat tiedot Jukolan matkajärjestelyistä suunnistusjaoston uutisesta 8.12.2019.

Harry Perälä, harry.perala@gmail.com, puh. 0400502964