Keravan Urheilijoille hyviä tuloksia FIRCissä Imatralla

Sisäsoudun SM-kisoissa miteltiin mestaruuksista viikonloppuna Imatralla. Keravan Urheilijoiden joukkue oli tänäkin vuonna erittäin iskukykyinen, muutamista viime hetken poisjäänneistä huolimatta. Lauantaina kilpailtiin sähäkässä 500 metrin kisassa. Elsa Pohjalainen ja Meri Vallo ottivat kaksoisvoiton 14-vuotiaiden tyttöjen sarjassa. Meeri Vaakanainen ja Ritva Reponen tekivät samoin N60-sarjassa. Naisten hyvää menestystä täydensivät vielä Anne Raskun voitto N50k-sarjassa, Kristina Björknäsin voitto N40k-sarjassa sekä Elisa Aunolan kolmas sija Naisten kevyessä sarjassa.

Miesten puolella P18-sarjassa Anton Koivisto, Vili Korhonen ja Miko Storman ottivat kolmoisvoiton. P23-sarjassa Aleksi Penna otti niinikään ykkössijan. Hopealle ylsivät Aapo Pohjalainen P14-sarjassa, sekä Mikko Ylönen M40k-sarjassa. Pronssille soutivat Jarmo Siljamäki M40-sarjassa sekä Pentti Soini M50k-sarjassa.

Lauantaina tehtailtiin 5 uutta Suomen ennätystulosta. Naisten kevyessä sarjassa Anni  Penttilä (seura CF Central Helsinki) teki ennätysajan 1:39,6. Miesten sarjassa Nesteen Soutajia edustava Joel Naukkarinen paransi niukasti edellisvuonna soutamaansa ennätystä lukemiin 1:14,2. P16-sarjassa uusi SE-tulos on 1:23,7 Henrik Helkelän (CF Rauma) soutamana. M80-sarjassa Lauri Niskanen, Kannonkosken Kihosta souti SE-tuloksen 1:42,7 ja M50-sarjassa Heikki Keskinen Takon Soutajista souti uudeksi SE-tulokseksi 1:19,7.

Lauantain tulokset.

Sunnuntaina vuorossa oli kestävyyttä ja hapenottokykyä koetteleva 10 000 metrin kilpailu, nuorilla matkana oli 5000 metriä. Kilpailu oli erittäin kovaa ja päivän aikana nähtiinkin useita keskeytyksiä, vakavimmilta välikohtauksilta kuitenkin säästyttiin.

Keravan Urheilijat jatkoivat lauantain jäljiltä hyviä otteita ja sunnuntainakin saavutettiin useita mitalisijoituksia. Elsa Pohjalainen, Meeri Vaakanainen ja Kristina Björknäs ottivat jälleen sarjoissaan voiton. Anne Rasku ja Elisa Aunola sijoittuivat omissa sarjoissaan hopealle. P18-sarjassa Vili Korhonen voitti ja Miko Storman oli toinen, P23-sarjassa Aleksi Penna oli jälleen ykkönen. Mikko Ylönen sijoittui sarjassaan toiseksi. Pronssimitaleille ylsivät Pentti Soini, sekä M70-sarjassa Erkki Ojala.

Sunnuntaina kisoissa tehtiin 2 uutta Suomen ennätystä. P16-sarjassa Elias Haavisto Takon Soutajista pysäytti kellot 5000 metrillä aikaan 18:04,8. Lauri Niskanen paransi M80 sarjan ennätyksen aikaan 42:55,5.