Keravan kiintorastit

Kiintorastit 2022 (ei talvikunnossapitoa)

Kiintorastit toteutettiin yhteistyössä Keravan kaupungin kanssa. Lisätietoa ja kartat löydät Keravan kaupungin nettisivuilta – Keravarastit.

Rastitolpat

Rasteina toimivat puutolpat, joihin on teipattu puna-valkoiset tarrat. Jokainen rastitolppa on varustettu numerokoodilla, jolla voit varmistaa olevasi oikealla rastilla. Jos havaitset puutteita tai vaikka rastitolppaa ei löydy oikeasta paikasta, niin vinkkaa siitä meille sähköpostilla osoitteeseen suunnistus@keravanurheiljat.fi.

Rastien QR-koodi

Rastitolpan tarrasta löytyy QR-koodi. Voit älypuhelimella kirjata käyntisi rasteilla QR-koodin avulla. Käyntisi toteamiseksi sinun tulee antaa nimesi QR-koodin lukemisen yhteydessä. Voit myös käyttää nimimerkkiä.

Rastilla olevan QR-koodin lukemiseen tarvitset puhelimeesi koodinlukuohjelman, ellei puhelimesi kamera pysty koodia suoraan lukemaan (joidenkin puhelimien kameranäytön vasemmassa yläkulmassa on symboli, josta kamera siirtyy lukumoodiin). Lukuohjelmia on saatavissa sovelluskaupoista ilmaiseksi.  QR-koodi sisältää linkin verkkolomakkeelle, johon rekisteröityy rastin koodi ja se ajanhetki, jolloin kävijän lähettää lomakkeen. Lomake on lähetettävä erikseen jokaisen rastilla.

Huomioi nämä asiat liikkuessasi reiteillä!

  • Liikut rasteilla omalla vastuullasi.
  • Kaupunkialueella kulkevilla reiteillä noudata liikennesääntöjä niin jalan kuin pyörällä kulkiessasi.
  • Monia rasteja sijaitsee lähellä talojen tontteja, älä oikaise tonttialueitten lävitse.
  • Karttaan on merkitty kiellettyjä alueita punaisella viivoituksella (esim. moottoritiet, junaradat, rakennustyömaat), älä mene sellaisille alueille.
  • Nauti ulkoilusta lähialueilla, löydä liikunnan ilo Keravan kivoissa maisemissa!

Mukavia hetkiä kiintorasteilla!

Suunnistuskarttojen yleisimmät merkit löytyvät esim. täältä: https://www.suunnistusliitto.fi/harraste/suunnistuksen-alkeet/yleisimmat-karttamerkit/

 

6 kommenttia artikkeliin ”Keravan kiintorastit”

  1. Intopinkeänä taas metsään!
    Kiitos rastiporukalle mielekkäästä liikuntamahdollisuudesta. Keravan suurin liikuntapuisto. 😉

    Vastaa

Jätä kommentti