Kaupunginjohtajan tervehdys

Hyvä kisaväki ja kisavieraat!

Minulla on ilo ja kunnia toimia Keravan Urheilijoiden 100-vuotisjuhlakilpailun, hiihtosuunnistuksen SM-sprintin ja SM-sprinttiviestin suojelijana.

Kerava on aktiivinen liikuntakaupunki, jonka mahdollisuudet eri lajien harrastamiselle ovat erinomaiset. Keinukallion urheilupuisto on luonnonläheinen, kaunis ja maastoltaan varsin monipuolinen vapaa-ajanviettopaikka, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Keravan keskustasta. Keinarissa niin kuin me sitä kutsumme, on järjestetty vuosien varrella useita eri tapahtumia juoksuporraskisoista aina Suomen mestaruushiihtoihin asti.

Keravan Urheilijoiden työmäärä HiSu-SM:n järjestämiseksi varsin vaikeissa lumiolosuhteissa on ollut merkittävä. Onneksi saamme nyt nauttia ihanan lumisista hiihtokeleistä. Keravan kaupunki ja Keravan Urheilijat ovat myös tehneet hyvää yhteistyötä kilpailun järjestämiseksi. Lisäksi kaupungin ja seuran pitkään jatkunut yhteistyö on mahdollistanut meille yhden Etelä-Suomen parhaista paikoista hiihdon harrastamiseen.

Haluan kiittää Keravan Urheilijoita kilpailujen järjestämiseksi tehdystä suuresta työpanoksesta. Lisäksi haluan kiittää maanomistajia myötämielisestä suhtautumisesta kilpailuun.

Toivotan kaikki tervetulleiksi Keravan Keinukalliolle kannustamaan HiSu-SM:n kilpailijoita ja kaikille kilpailijoille toivotan upeita kokemuksia!

Kirsi Rontu
kaupunginjohtaja