Kilpailukutsu

Sprinttisuunnistuksen EM- ja MM-näyttökilpailu – World Ranking Event (WRE) Keravalla sunnuntaina 18.4.2021

HUOM muutos EmiTageihin: kilpailija tarvitsee kaksi EmiTagia ja puuttuvat/uudet EmiTagit voi ilmoittaa 14.4. kl 21 mennessä timo.kokko ( a ) kokkens.fi

Järjestäjä varaa kilpailijoille tarvittan määrän puuttuvia EmiTageja. Vuokra on 5 e/EmiTag eli maksimissaan 10 e/kilpailija.

Matkat

Sprinttimatkat (ohjearvojen mukaiset)

Sarjat

WRE M21, W21

Osanottomaksut

Sarjat M/W21 (WRE) 38 e.

Ilmoittautuminen

Irmapalvelun https://irma.suunnistusliitto.fi tai IoF Eventorin kautta https://eventor.orienteering.org/Events/Show/6964 viimeistään 12.4.2021 kl 24:00. Ei jälki-ilmoittautumisia.  

Ensimmäinen lähtö

Aikaisintaan klo 10.00.

Kartta

A4 –kokoinen tulostekartta karttamuovissa. Mittakaava 1:4000, käyräväli 2 m. Kartoitus Tommi Hakuli 04/2021 (ISSprOM 2019).

Leimausjärjestelmä

EmiTag + vara EmiTag. 

Jos kilpailijalla ei ole omia EmiTageja, on vuokra 5 e/kpl.

Opastus

Opastus kilpailukeskukseen julkaistaan viikko ennen kilpailua.

Pysäköinti

Pysäköintimaksu on 5 e. Matkaa pysäköinnistä merkittyä reittiä pitkin kilpailukeskukseen alle kilometri. Merkittyä reittiä on noudatettava! Kilpailukeskukseen pääsee loistavasti myös paikallisjunalla K.

Toimihenkilöt

kilpailunjohtaja Timo Sirola (timo.sirola@gmail.com, 050-590 4590)
ratamestari
Tommi Hakuli
ratavalvoja
Petri Tonteri, Tuusulan Voima-Veikot
IOF EA
Jouni Lipponen
tiedottaja
Hanna Riihinen (hanna.riihinen@gmail.com, 040-314 3579)

Kilpailumuoto

Kilpailussa juostaan kahteen kertaan sama sprinttisuunnistusrata samalla kartalla. Kilpailulähtöjen välissä on luvallista tutustua maastoon. Kilpailumuodon tavoitteena on nähdä kilpailijan suunnistussuorituksen vaikutus kilpailuvauhtiin. WRE-pisteet lasketaan ensimmäisen kilpailun perusteella.

Rajattu osanotto

Kumpaankin sarjaan voi osallistua 75 juoksijaa vallitsevan pandemiatilanteen takia. 50 juoksijaa valitaan sprintin WRE-rankin mukaisesti (tilanne ma 12.4.). Suomen Suunnistusliiton harkinnalla valitaan 15 juoksijaa aikuisten sarjoista ja 10 juoksijaa nuorten sarjoista. Jos jompaan kumpaan sarjaan ilmoittautuu yli 75, palautetaan osanottomaksu niille, jotka eivät pääse kilpailemaan rajoituksen vuoksi. Tieto osanoton peruuntumisesta to 14.4. mennessä. https://www.suunnistusliitto.fi/huippu/valintaohjeet/suunnistus/

World ranking –pisteytys

Sarjoissa M21E ja W21E on tarjolla WRE-pisteet kansainvälisen suunnistusliiton ohjeistuksen mukaisesti. WRE-kisaan ilmoittautuminen ei onnistu ilman IOF ID:tä.

Kilpailukieltoalue

Kilpailukieltoalue on julkaistu karttarekisterissä http://www.karttarekisteri.fi/kartta2017/index.php/pages/map/10346

Alueella normaali asiointi on sallittua 3.4.2021 asti. Sen jälkeen liikkuminen sallittua vasta kilpailupäivänä 18.4., jolloin saapuminen kilpailukeskukseen opastusmerkintöjen mukaisesti.

Muuta

Kilpailijoiden on varattava maskeja mukaan, jos aikovat liikkua alueella, esim. kaupassa. Kilpailusuorituksen jälkeen järjestäjä varaa kertakäyttöisen kasvomaskin, jota tulee käyttää kilpailukeskuksessa.

TERVETULOA SUOMEN KERAVALLE!