Omatoimisuunnistus Keski-Uusimaa -rasteilla 22.-28.4.

Turvallisuus ja vastuut omatoimirasteilla

Omatoimirasteilla suunnistat omalla vastuulla. Sairaana tai oireilevana jää kotiin. Perinteiset yleisohjeet pätevät: Kerro läheisillesi, minne menet ja milloin tulet. Voit myös pitää matkapuhelimen mukanasi (sitä tarvitaan leimauksissa).

Noudata epidemiaohjeita. Pidä turvavälit, muista käsihygienia. Älä koske rastirakenteisiin. Pidä yllä kuntoasi, nauti luonnosta – terveellisesti.

Karttamaksu

Omatoimisuunnistusten karttamaksu on pääsääntöisesti 8 € (tai 4 €).

Maksun voi suorittaa Rastilippu-palvelun kautta tai esim. seuraavilla tavoilla:

Smartum Pay-palvelussa: Keravan Urheilijat/suunnistus

Eazybreak: Keravan Urheilijat/Suunnistus P239

Sporttipassi (ePassi): Mobiilimaksu. Keravan Urheilijat/ suunnistus 42514

MobilePay: Keravan Urheilijat ry suunnistus 13545

Pankkisiirtona karttalomakkeessa mainitulle KeU:n suunnistusjaoston tilille

Huomatkaa, että omatoimirasteilla 22.4.-28.4. on rastilippu sekä QR-koodilappu (10 x 13 cm)!

Karttalinkin saa joko Rastilippu-palvelusta 22.4. alkaen tai sitä voi pyytää lomakkeella: https://forms.gle/dtQf4EJdigaRripS9. Jos et pysty tulostamaan karttaa, voit noutaa sen Keravan Urheilijoiden toimistosta (Kauppakaari 11 / Nikkarinkuja) ti 20.4. klo 18-19 ja maksaa sen samalla esim. liikuntaseteleillä tai pankkikortilla.

Tapahtumakohtaisia erityisohjeita omatoimisuunnistajille:

  • käyttäkää pysäköintiin ns. KKV:n majan pysäköintialuetta (Pihkaniityntie 115, Kerava)
  • K-pisteessä on postilaatikko, jossa on pieni määrä karttoja. K-piste on pienen jyrkänteen juurella, noin 50 metriä ulkoilumajasta länteen.
  • emme voi taata lähimpien rastien säilymistä ilkivallalta, mutta pyrimme korjaamaan mahdollisesti tuhotut rastit
  • tapahtuman tulokset ja Reittihärveli julkaistaan viimeistään 28.4.
  • jos haluat suorituksellesi ajan, sinun on käytettävä joko ns. QR-koodileimausta tai koordinaattileimausta lähdössä, kaikilla rasteilla ja maalissa.

Ohjeita QR-koodileimaukseen tai koordinaattileimaukseen

QR-koodileimaus käynnistyy rastilla QR-koodin sisältämästä linkistä. Yleisiä ohjeita QR-koodeilla tapahtuvaan leimaukseen: Ohjeet QR-koodeja käyttävälle omatoimisuunnistajalle

Tapahtuman koordinaattileimaus löytyy verkko-osoitteesta https://napapiiri.webnode.fi/omatoimisuunnistus/2021-04-22/ . Sovellus näyttää paikannuksen tarkkuuden ja etäisyyden lähimmälle rastille. Leimaustoleranssiksi on asetettu kaikilla rasteilla 21 metriä. Avainasemassa on puhelimien GPS-paikannuksen tarkkuus. Leimauksen onnistumisesta kuuluu äänimerkki, kun etäisyys rastiin on alle 21 m. Painiketta tarvitsee klikata vain lähdössä. Selaimen sivua ei pidä sulkea (x) kesken suorituksen (suljettaessa leimaukset häviävät). Maalissa pitäisi aueta automaattisesti vastauslomake, johon leimaukset on valmiiksi viety. Ilmoita nimesi ja lähetä lomake. Jos vastauslomake ei aukea maalissa automaattisesti, klikkaa sivun alareunassa olevaa painiketta.

Yksi kommentti artikkeliin ”Omatoimisuunnistus Keski-Uusimaa -rasteilla 22.-28.4.”

Jätä kommentti