Syysloman päiväleiri Keinukalliolla

Keravan Urheilijat järjestää kolmen päivän mittaisen päiväleirin Keinukalliolla 18.-20.10.2021 noin 2007-2012 syntyneille nuorille. Ajankohta sijoittuu Keravan koulujen syyslomaviikon ajankohdalle.

Leirin kesto päivittäin on klo 9.00-14.30. Leiripäivä koostuu monipuolisesta liikunnallisesta ohjelmasta urheilupuiston alueella ja ruokailusta kahviotiloissa. Ohjelma on pääosin ulkona, joten mukaan tarvitaan säänmukainen liikuntavarustus ja oma juomapullo. Rankkasateiden sattuessa Keinukallion sisätilat ovat leiriläisten käytössä.

Leirin hinta on 70 euroa KeUn jäsenille ja 100 euroa muille osallistujille. Hinta sisältää leirivalmennuksen, lounaan, välipalan ja leiriläiset ovat vakuutettuja järjestäjän puolelta.

Leirin  ohjaus toteutetaan yhteistyössä Tmi HyvaHappi kanssa ja pääasiallisena ohjaajana toimii Saara Haikola. Järjestelyiden yhteyshenkilönä toimii Tuomas Turunen, tuomasturunen[at]outlook.com, 041-4349332

Kohderyhmänä ovat lapset ja nuoret, jotka pitävät monipuolisesta harrastamisesta. KeUn edustamien lajien lajitaito ei ole vaatimuksena leirille osallistumiseen. Lisätiedot ja tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin leiriläisille. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 10.10.21. Minimi osallistujamäärä toteutukseen on osallistujaa.

Ilmoittaudu mukaan