Tiedote: Keinukallion latutilanne ja hiihtokoulun sekä OP-Cupin aloitus

Keinukalliolla on valmista latua noin 800 metriä (V/P). KeUn talkoolaiset ovat käyttäneet kaikki lähiviikkojen pakkasjaksot hyväksi tekolumen valmistukseen. Ladun valmistuksesta ja kunnossapidosta vastaa Keravan kaupunkitekniikka, joka kunnostaa latua päivittäin. Pääosin latu on tällä hetkellä hyvässä kunnossa lukuunottamatta juoksuportaiden ja konevajan välistä osuutta. Juoksuportaisiin kulkijoita muistutetaan, että hiihtoladun hyvässä kunnossa säilymisen vuoksi portaisiin toivotaan kulkua ainoastaan merkitystä kohdasta ja kiertämään kokonaisuudessaan lumetetut osuudet kävelyreittejä hyödyntäen. Ladulla kävelyä pyydämme kaikki alueen käyttäjiä välttämään.

Lumen tykitystä jatkettiin sunnuntaina 5.1 ja tavoitteena oli saada riittävä lumimäärä stadionin puoleiseen käännökseen sekä sopiva kenttäalue Energia-hiihtokoulun ja OP-Cupin aloitusta varten viikolla kolme. Pakkasjakso oli ennustettua lyhyempi ja etelän puoleinen tuuli vaikeutti tykitystä, joten vasta lumen levityksen jälkeen stadionalueella nähdään millaiset mahdollisuudet ovat hiihtokoulun ja kilpailuiden aloitukseen suunnitelmien mukaisesti. Asiasta tiedotetaan viimeistään 10.1 KeUn nettisivuilla ja hiihtokouluun ilmoittautuneille sähköpostilla.

Hiihtokoulu on tällä hetkellä täynnä muutamaa yksittäistä paikkaa lukuunottamatta. Paikkoja avattiin aluksi 60 hengelle ja parempien olosuhteiden syntyessä paikkoja avataan mahdollisesti lisää, mutta aikaisintaan 20.1 harjoituskertaan.

OP-Cupin kilpailutiedot löytyvät kilpailusivuilta, joille myös ilmoittautumislinkit avautuvat. Kilpailut ovat myös Etelä-Suomen Hiihtopiirin piirikunnallisia kilpailuja.

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin