Jäsenedut

Keravan Urheilijoiden jäsenille on tarjolla seuraavia etuja. Jäsenedun saat näyttämällä jäsenkorttia, jonka saa ladattua puhelimeesi tai tulostettua MyClub jäsenrekisteristä. Jäsenkortti on Omat tiedot osiossa.

Sherwood Run

Keravan Urheilijoiden jäsenet saavat Sherwood Runin osallistumismaksusta 5 euron alennuksen kertomalla ilmoittautumisen yhteydessä kampajankoodin “KEUALE5”.

Sherwood Run järjestetään lauantaina 12.9.2020.

Keravan Auron

Fysioterapia

Keravan Auron Fysioterapeutit tarjoaa Keravan Urheilijat ry: jäsenille fysioterapiapalveluita voimassa olevan hinnaston mukaisin hinnoin sisältäen tarvittaessa teippauksen, sonopalpaation sekä GameReady –hoidon ilman lisämaksuja. Akuuteissa tilanteissa fysioterapiaan pääsee nopeasti ”Hätä –ajalle”, viimeistään kahden vuorokauden kuluttua. Loukkaantumistilanteissa valmentajilla, urheilijoilla ja vanhemmilla on mahdollista konsultoida fysioterapeuttia ja saada ohjeita vamman ensihoitoon puhelimitse.

Hieronta ja terapeuttiset LPG –hoidot

Keravan Auron Fysioterapeutit tarjoaa Keravan Urheilijat ry:n jäsenille ja heidän perheilleen yksilöllisissä normaalihintaisissa hieronta- ja lpg –sarjoissa joka viidennen (5.) hoidon -50% alennuksella normaalihinnasta. Etuus yksilöllinen ja koskee normaalihintaisia sarjahoitoja.

Forever Kerava

Keravan Urhelijoiden jäsenet saavat n. 20% alennuksen 10 kerran, 12 kk ja 24 kk kuntosali- ja/tai ryhmäliikuntavaihtoehdoista.
sekä Forever – jäsenyyden puoleen hintaan ( norm. 40€).

Keupirtti ja Keinukallio

Keravan Urheilijoiden jäsenet saavat 50% seura-alennuksen Keupirtin ja Keinukallion kahvion vuokrasta jäsenen omiin yksityistilaisuuksiin.

Pilateslift

Pilateslaitetunteja tarjoava Pilateslift ja yrityksen pilates ohjaaja Heli Päiväniemi tarjoaa Keravan Urheilijoiden jäsenille kokeilukerran tarjoushintaan 45€ ja sarjakorteista alennusta 5%.