Jäsenedut

Keravan Urheilijoiden yhteistyökumppanit tarjoavat KeUn jäsenille seuraavia etuja. Jäsenedun saat näyttämällä jäsenkorttia, jonka saa ladattua puhelimeesi tai tulostettua MyClub jäsenrekisteristä. Jäsenkortti on Omat tiedot osiossa.

Keravan Auron

Edut ajalla 1.10.2017-30.9.2018

Yksilöllinen lihastasapainokartoitus 59€/ urheilija (norm. 79€).
Yksilöllinen lihastasapainokartoitus + yksi fysioterapiakäynti  -paketti 110€/urheilija.
Yksilöllinen lihastasapainokartoitus + kaksi fysioterapiakäyntiä  -paketti 160€/ urheilija.

Fysioterapia

Keravan Auron Fysioterapeutit tarjoaa Keravan Urheilijat ry: jäsenille fysioterapiapalveluita voimassa olevan hinnaston mukaisin hinnoin sisältäen tarvittaessa teippauksen, sonopalpaation sekä GameReady –hoidon ilman lisämaksuja. Akuuteissa tilanteissa fysioterapiaan pääsee nopeasti ”Hätä –ajalle”, viimeistään kahden vuorokauden kuluttua. Loukkaantumistilanteissa valmentajilla, urheilijoilla ja vanhemmilla on mahdollista konsultoida fysioterapeuttia ja saada ohjeita vamman ensihoitoon puhelimitse.

Hieronta ja terapeuttiset LPG –hoidot

Keravan Auron Fysioterapeutit tarjoaa Keravan Urheilijat ry:n jäsenille ja heidän perheilleen yksilöllisissä normaalihintaisissa hieronta- ja lpg –sarjoissa joka viidennen (5.) hoidon -50% alennuksella normaalihinnasta. Etuus yksilöllinen ja koskee normaalihintaisia sarjahoitoja.

Forever Kerava

Keravan Urhelijoiden jäsenet saavat n. 20% alennuksen 10 kerran, 12 kk ja 24 kk kuntosali- ja/tai ryhmäliikuntavaihtoehdoista.
sekä Forever – jäsenyyden puoleen hintaan ( norm. 40€).

Urheilulääkäri Timo Sirola on avannut urheilulääkärivastaanoton. Varaukset Keravan Auronin sivujen kautta. Palvelut KeU:n jäsenille -20 %.

Keupirtti ja Keinukallio

Keravan Urheilijoiden jäsenet saavat 50% seura-alennuksen Keupirtin ja Keinukallion kahvion vuokrasta jäsenen omiin yksityistilaisuuksiin.

Pilateslift

Pilateslaitetunteja tarjoava Pilateslift ja yrityksen pilates ohjaaja Heli Päiväniemi tarjoaa Keravan Urheilijoiden jäsenille kokeilukerran tarjoushintaan 45€ ja sarjakorteista alennusta 5%.