Juoksukoulu Startti

Keravan Urheilijoiden Juoksukoulu Startti on suunnattu niille, jotka aloittelevat juoksuharrastusta tai ovat harrastaneet juoksua jonkin verran. Juoksukoulu starttaa 19.3.2018 ja kesto on 13 viikkoa. Juoksukoulun päätteeksi tavoitteena on osallistua 17.6.2018 Keravan päivänä järjestettävään juoksutapahtumaan.

JUOKSUKOULUN SISÄLTÖ
Juoksukoulu koostuu yhteensä 15 tapaamiskerrasta, jotka sisältävät 5 luentoa, 13 yhteisharjoitusta ja yhden testijuoksun radalla. Osa harjoituksista juostaan luentojen päätteeksi. Keravan päivän juoksutapahtumaan osallistuminen sisältyy hintaan.

Juoksukoulu Startti soveltuu kaikille, joilla on innostusta kasvattaa kuntoa, oppia juoksemaan oikein ja nauttimaan juoksemisesta. Juoksukoulussa lähdetään liikkeelle osallistujien henkilökohtaisen kunnon pohjalta – juoksuvauhtia ja -matkaa kasvatetaan kehityksen mukaan.

Juoksukoululaisilla on mahdollisuus osallistua KeUn lauantailenkeille maalis-huhtikuussa 2018.

alustava ohjelma startti 2018

LUENTOJEN AIHEITA

  • Harjoittelun perusteet
  • Kuinka harjoittelen oikein?
  • Juoksutekniikka
  • Lihaskunto                               (Petteri Nousiainen)
  • Monipuolinen harjoittelu            (Petteri Muukkonen)
  • Ravinto                                    (Mikael Fogelholm)

HARJOITUSPAIKKA JA -AIKA
Juoksukoulun luennot ja yhteisharjoitukset järjestetään maanantaisin klo 18.00. Tapahtumien kesto on 1-2 tuntia. Yhteisharjoitukset suoritetaan ulkona. Luentopaikkana pääsääntöisesti Ahjon koulu Keravalla.

HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN
Juoksukoulun hinta on 165€ ja se sisältää Keravan Urheilijoiden jäsenyyden vuodelle 2018. KeU:n jäsenille hinta on 130€. Tuotto käytetään kokonaisuudessaan Keravan Urheilijoiden lasten ja nuorten yleisurheiluharrastuksen tukemiseen.

Juoksukoulun ilmoittautumismaksu laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Juoksukoulu on mahdollista maksaa myös Smartumin liikuntaseteleillä.

Ilmoittautuminen 5.3.2018 mennessä.

Osallistujia ei ole vakuutettu juoksukoulun puolesta, joten huolehdittehan, että oma vakuutus on voimassa.

JUOKSUKOULUN OHJAAJAT
Pauliina Kaas ja Matleena Hintsala

LISÄTIETOJA
Lasse Rautarinta
Keravan Urheilijat
p. 040 164 7736
lasse.rautarinta (at) keravanurheilijat.fi