5 KM TYTÖT

Kuva: Liisa Sevonkari

Tapahtuma on avoin kaikentasoisille ja -ikäisille kisaajille ja kuntoilijoille.
KeU:n yleisurheilujaosto järjestää tapahtuman talkoovoimin ja siitä saatu tuotto käytetään kokonaisuudessaan lasten ja nuorten yleisurheilutoiminnan kehittämiseen.

Kilpailukeskuksena toimii Keinukallion Urheilupuisto,  Keinukalliontie 42, Kerava.

KeU:n jäsenet ovat oikeutettuja 5 euron alennukseen normaalihinnoista. Jäsenyys voidaan tarkistaa kisapaikalla.

KeU:n aktiivisesti harrastavat nuoret pääsevät ilmaiseksi mukaan nuorten sarjaan ilmoittautumalla ennakkoon 14.8.2023 mennessä!

Hinta sisältää ajanoton, lämpimät pukeutumistilat ja suihkun. Juomapisteillä on tarjolla urheilujuomaa ja vettä.

ILMOITTAUMINEN JA MAKSAMINEN

Huom! Ilmoittautuminen päättyy 14.8.2023 klo 23:59.
Jälki-ilmoittautuminen kisapäivänä kisatoimistossa klo 9:30 – 11:00.
Maksuvaihdot: MobilePay tai käteinen (varaathan tasarahan)

Huom! Kun maksat liikuntaedulla, ilmoita maksustasi ja laita kuitti liitteeksi kilpailusihteerille pauliina.kaas(at)gmail.com

ILMOITTAUDU Eventio-linkin kautta

Maksutavat:

• VERKKOMAKSU
  • LIIKUNTASETELIT Smartum, Virike ja Edenred
    Lähetä setelit etukäteen seuraavilla yhteystiedoilla: juoksijan nimi, sarja, matka ja seura. Postita setelit osoitteeseen: Keravan Urheilijat ry / Sherwood Trail Run, Kauppakaari 11, 04200 Kerava.
  • Smartum SALDO/-PAY
    Smartum Saldolla/-Paylla maksettaessa maksu tehdään verkkomaksuna etukäteen. Maksun suorittaja maksaa palvelun omassa Smartum Pay -palvelussaan. Valitse maksun saajaksi Keravan Urheilijat / yleisurheilu. Viitteeksi Sherwood Trail Run 2023
  • SPORTTIPASSI
    SporttiPassilla voi maksaa ennakkoon ilmoittautuessa. Maksaa voi vain oman osallistumisen. Säilytä saamasi tekstiviestikuitti maksusta.Ohje:
    2. Valitse SporttiPassin verkkomaksu
    3. Valitse palveluntarjoajat -valikosta “Keravan Urheilijat ry / suunnistusjaosto”
    4. Kirjoita maksamasi summa euroissa (summan saat ilmoittautumispalvelusta ilmoittautumisen yhteydessä). Kirjoita lisäksi osallistujan nimi (joka on sama kuin kirjautuja), seura, syntymävuosi, matka, sarja ja sähköpostiosoite.
    5. Paina maksa
  • EDENRED mobiilimaksu
    2. Valitse palveluntarjoaksi “Keravan Urheilijat ry / suunnistusjaosto”

Kisakeskus on Keinukalliolla, Keinukalliontie 42, Kerava

Kilpailussa on käytössä rintaan kiinnitettävät juoksunumerot. Noudathan numerosi ajoissa. Numerot tulee palauttaa juoksun jälkeen kisatoimistoon.

Arvotavarasäilytystä ei järjestetä, mutta omat tavarat voi jättää kisarakennukseen kilpailun ajaksi.

PYSÄKÖINTI

Kilpailukeskuksessa liikenteenohjaajan opastuksen mukaisesti.

REITTI

Kisareitin gpx-jälki on päivitetty! Reitti on hyvin merkitty ja ilman gpx-jälkeäkin kilpailun selvittää maaliin saakka. Kisareittiin voi tulla vielä pieniä muutoksia lähempänä kisapäivää (ei kuitenkaan todennäköistä) ja gpx-jälkeen ei siis kannata luottaa 100%. Lisäksi suhteessa aiempiin vuosiin, reitissä on pieni muutos etelä- ja pohjoislenkkien välisellä yhdyspolulla. Muuten reitti on sama kuin viime vuonna. Ja tällä hetkellä reitti on kuivassa ja hyvin juostavassa kunnossa eli ei muuta kuin harjoittelemaan!

gpx-tiedosto  *päivitetty 11.7.2021*

REITTIKARTTA

(huom! Lähtö ja maali Keinukalliolla)

Reitti on merkitty punaisilla muovinauhoilla sekä punaisella spraymaalilla (käännökset). Lisäksi jyrkimmissä mutkissa on suuntaa osoittavia nuolia sekä järjestäjien edustajia osoittamassa oikeaa juoksusuuntaa. Reitti on hyvin merkitty ja ilman gpx-jälkeäkin pysyt reitillä.

Reitti koostuu kahdesta silmukasta, joita yhdistää ns. yhdyspolku, joka
sijaitsee Keinukallion jyrkässä rinteessä. 10 ja 20 kilometrin juoksijat juoksevat tämän yhdyspolun edetessään sekä kohti etelää että pohjoista. Käytännössä tämä voi tarkoittaa sitä, että eri suuntiin etenevät juoksijat kohtaavat toisensa tällä yhdyspolulla. Jos näin käy, niin pääsääntöisesti ylöspäin nouseva juoksija väistää alaspäin tulevaa juoksijaa.
Viiden kilometrin juoksijat eivät juokse tätä yhdyspolkua, vaan he kääntyvät Keinukallion huipulta kohti maalia.

Reitillä on kaksi juomapistettä. Ensimmäinen juomapiste on reilun kolmen kilometrin kohdalla ja toinen juomapiste reilun viiden kilometrin kohdalla. Juoksijat saapuvat uudelleen toiselle juomapisteelle juostuaan noin yhdeksän kilometriä. Juomapisteillä tarjotaan urheilujuomaa (DEXAL Light Lemon Grapefruit) sekä vettä.

Reitti on pääosin kalliopohjainen sekä alustaltaan kova ja teknisesti reitti on alustaltaan keskivaikea. Reitin haastavuus muodostuu lukuisista nousuista, sillä 10 kilometrin matkalla nousua kertyy n. 275 metriä.
Suositeltava juoksujalkine on polkujuoksuun tarkoitettu kenkä.
Jos juoksija eksyy pois reitiltä, hän voi jatkaa kilpailua palaamalla samaan pisteeseen, mistä poistui reitiltä.

Huomioithan reitillä myös muut juoksijat ja ulkoilijat. Jos haluat ohittaa edellä menevän juoksijan, kerrothan aikeistasi ja pyydät tilaa. Annathan myös tilaa takana tuleville juoksijoille jos he sitä pyytävät.

ENSIAPU

Kilpailutoimistossa on saatavilla perus-ensiaputarvikkeita (nyrjähdykset, hiertymät, naarmut) itsehoitoa varten.

Kilpailijat osallistuvat kilpailuun omalla vastuullaan. Kilpailun järjestäjä ei vakuuta kilpailijoita eikä vastaa kilpailijoille aiheutuneista tapaturmista eikä kilpailijoiden aiheuttamista vahingoista

PESEYTYMIS- JA WC-TILAT

Kilpailukeskuksessa on wc- ja peseytymistilat.