Nappulayleisurheilu 4-6-vuotiaat

Ryhmä on tarkoitettu 4-6-vuotiaille lapsille. Ryhmässä opetellaan liikunnan perustaitoja leikin avulla. Tarkoituksena on luoda lapsille positiivinen kuva liikunnasta, joka kannustaa jatkamaan liikkumista vanhempanakin.

HARJOITUKSET: KESÄKAUSI 12.5.-25.8.2021 (pois lukien heinäkuu)

(Huom. Puhelimella selatessa puhelimen ollessa vaakasuunnassa alla oleva taulukko näkyy selkeämmin.)
Päivä Aika Paikka
Keskiviikko 17:15-18:00 Kalevan yleisurheilukenttä

 

Poikkeukset harjoitusajoissa:

  • 1.-31.7.: ei ohjattuja harjoituksia

Muista mahdollisista muutoksista ilmoitetaan WhatsAppissa ja myClubissa.

WhatsApp: Käytämme WhatsAppia nopeaan tiedottamiseen. Ilmoitathan Petteri Nousiaiselle 050 591 8876 tai valmennus(at)keravanurheilijat.fi mikäli et ole WhatsApp-ryhmässämme, niin lisäämme sinut siihen.

MAKSUT: KESÄKAUSI 12.5.-25.8.2021 (pois lukien heinäkuu)

Maksut koostuvat i) kausikohtaisesta toimintamaksusta sekä ii) vuosittain maksettavasta seuran jäsenmaksusta. Jos olet jo maksanut vuoden 2021 seuran jäsenmaksun, sitä ei tarvitse maksaa uudelleen.

Toimintamaksu: Kesäkauden 2021 toimintamaksu on 75 euroa (Nappulayleisurheilu, 1 x viikossa)

Toimintamaksuun sisältyy:

  • ohjatut harjoitukset kerran viikossa
  • tapaturmavakuutus
  • osallistumismaksut KeU:n järjestämiin Seurakilpailuihin

Huom! Tapaturmavakuutus ei ole voimassa ennen kuin toimintamaksu on maksettu.

Kausikohtaisen toimintamaksun lisäksi yleisurheiluharjoituksiin osallistuvalta edellytetään Keravan Urheilijoiden jäsenyyttä ja jäsenmaksun maksamista sekä vanhemman sitoutumista talkootöihin kilpailuissa. Keravan Urheilijoiden jäsenmaksu ei sisälly toimintamaksuun. Kerran vuodessa maksettava jäsenmaksu on alle 18-vuotiaalta 25 euroa ja yli 18-vuotiaalta 40 euroa vuonna 2021. Jäsenmaksua ei tarvitse maksaa uudestaan, jos sen on jo tälle vuodelle maksanut.

Sisaralennus on -15% toisesta, kolmannesta, jne. lapsesta (edullisemman toimintamaksun mukaan, alennus ei koske jäsenmaksua). Ilmoitathan tästä ilmoittautumisvaiheessa lisätietokenttään, niin alennus otetaan huomioon. Maksettuja toiminta- tai jäsenmaksuja ei palauteta.

ILMOITTAUTUMINEN RYHMÄÄN

Tästä linkistä pääset ilmoittautumaan ryhmään: https://keravanurheilijat.myclub.fi/groups/6535/events/2885876?active_tab=info