Ergomaraton 22.4.2023 Gustavelundissa ja virtuaalisena

Sivut keskeneräiset…

Under construction…

Kilpailuinfo: Sisäsoudun pitkän matkan kilpailu soudetaan la 22.4.2023 soudetaan Gustavelundissa sekä virtuaalisena kilpailuna käyttäen ErgRace Online -kilpailusovellusta.

Concept2 logbookID pyydetään rekisteröitymisen yhteydessä. Kilpailu soudetaan Concept2 sisäsoutulaitteella, laitteen PM5-monitorissa on oltava viimeisin päivitys. 6000 metrin SM-kilpailussa on myös erillinen Concept2 slide -sarja yleisissä sarjoissa. (tarkemmat ohjeet sivun alareunassa)

SM-kilpailun sarjat ja matkat:
Tytöt / Pojat 16: 60 minuuttia
Naiset / Miehet 18 / 23: puolimaraton (21 097 m)
Naiset / Avoin / 40+ / 50+ / 60+ / 70+ / 80+ / 90+: puolimaraton (21 097 m)
Miehet / Avoin / 40+ / 50+ / 60+: maraton (42 195 m)
Miehet 70+ / 80+ / 90+: puolimaraton (21 097 m)

Mahdollisuutena soutaa myös 100km tai 24h kisa.

Alle 23-vuotiaiden sarjassa sekä kaikissa aikuisten sarjoissa on erikseen avoin ja kevyt painoluokka. Kevyen luokan painoraja on naisilla 61,5 kg ja miehillä 75 kg.

Kevyen luokan soutajat huolehtivat itse sääntöjen mukaisesta punnituksesta ja heidän tulee ottaa punnituskuva, josta ilmenee päivämäärä ja soutajan paino. Kuva toimitetaan pyydettäessä kilpailun tuomarille. Gustavelundissa on vaaka käytössä.

Gustavelundissa on ohjelmaa kisan ajan koko perheelle, sillä ergomaran yhteydessä voi osallistua epäviralliseen kalapelin SM-kilpailuun. Kalapelin sarjat ovat T/P16, N/M Avoin. Kalapeliin ei ole ennakkoilmoittautumista.

Ilmoittautuminen

SM-kilpailuun ilmoittaudutaan starttiin.fi -palvelun kautta.

SM-luokan kilpailuun on lisenssivaatimus ja lisenssi on oltava hankittuna ennen kuin pystyy ilmoittautumaan. Ilman lisenssiä voi osallistua Open-luokkaan. 

HUOM! Ilmoittautuessasi tarkista, että seura on oikein. Sisäsoutua ja avovesisoutua voi harrastaa eri seurassa, mutta lisenssitiedoissa on vain yksi seura. Tarkista siis, että sportti-ID:n kautta tulee ilmoittautumisen yhteydessä se seura, jota edustat sisäsoudussa. Jos seuratiedoissa tämän kisan osalta on korjattavaa, korjaa lomakkeelle oikea seura, tai mikäli se ei ole mahdollista, ilmoita oikeat tiedot ilmoittautumisen jälkeen osoitteeseen soutu(at)keravanurheilijat.fi.

Lisenssin voit hankkia tämän linkin kautta. Ilman lisenssiä voit ilmoittautua Open-luokan kisaan.

Open-luokkaan ilmoittautuminen hoidetaan sähköpostilla osoitteeseen soutu@keravanurheilijat.fi

Osallistumismaksut ovat alle 16-vuotiaiden sarjaan saakka 0 €, alle 18-vuotiaat 25€, muut ikäluokat 30€. Osallistumismaksu maksetaan Keravan Urheilijoiden soutujaoston tilille FI36 2074 1800 0262 59 tai Mobile payllä numeroon: 59102 ilmottautumisajan päättymiseen mennessä. Kirjoita viestikenttään soutajan nimi ja lähtötiedot. Mikäli useamman soutajan osallistumismaksut maksetaan köntässä, kirjoita viestiin seuran nimi ja soutajien/lähtöjen lukumäärä.

Kilpailu on offline hybridikilpailu. Se tarkoittaa sitä, että kilpailussa käytetään ErgRace Online -kilpailusovellusta ja soutaa voi niin paikan päällä Gustavelundin päähubissa kuin omassa mikrohubissa. Gustavelundin hubissa soutavien aikataulu julkaistaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Omissa mikrohubeissa soutavien tulee soutaa saman aikataulun mukaisesti kuin paikan päällä soutavien.

xxx

Soutajien tulee ilmoittaa tulokset aikataulussa ilmoitettuun määräaikaan mennessä osoitteeseen soutu@keravanurheilijat.fi. Tulos ilmoitetaan valokuvalla, josta ilmenee päivämäärä, soudettu matka sekä soutuun käytetty aika. Sähköpostissa tulee ilmetä myös soutajan tiedot.

Sarjojen kolme parasta palkitaan SM-mitalilla. Palkinnot jaetaan Gustavelundissa paikalla oleville mitalisteille, muille mitalit postitetaan.

Tulokset julkaistaan kilpailujen päättymisen jälkeen.

Majoitustarjous Gustavelundissa

Ergomaratonin aikana Gustavelundissa yöpyjille on majoitustarjous

  • 1 hh 95€/yö
  • 2 hh 115€/yö

Majoitushintoihin sisältyy runsas hotelliaamiainen sekä aamusauna. Hotellivuorokausi alkaa tulopäivänä klo 14 ja huone on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.
Huonevaraukset tehdään sähköpostilla  reception@gustavelund.fi tai puhelimitse 09 273 751. Hinnat on voimassa tunnuksella ”Ergo Maraton”. Varaustunnus ei toimi nettisivujen kautta tehtävissä varauksissa.

Yhteystiedot:

Kilpailun tuomari Kari Aronen

Kisajärjestäjä Keravan Urheilijat ry, yhteydenotot: soutu@keravanurheilijat.fi
Kilpailun johtaja: Tarita Vähä-Vahe
Tiedotus: Piia Auranen

Sisäsoudun säännöt löydät täältä.

sivua päivitetty 17.4.2022

Arkisto: vuoden 2022 Tulokset