Harjoittelu

Kevätkauden 2020 aikataulu:

Soutuspinning

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi ohjatut spinningtunnit ovat peruttu toistaiseksi. Jäsenet voivat käydä itsenäisesti harjoittelemassa Crossfit Tuusulassa tai Keinukalliossa. Noudata viranomaisten määräyksiä ja suosituksia sekä hygieniaohjeita. Pese kädet ja puhdista laitteet ennen ja jälkeen käytön. Oireisena ei treenata.

Muutamia laitteita voidaan pientä korvausta vastaan lainata kotikäyttöön, erityisesti riskiryhmään kuuluville. Mikäli haluat lainata laitetta, ota yhteys Penaan.

Käy laittamassa myös Nonathlon-tunnuksesi kuntoon uutta kautta varten.

Sisäsoudun treeniohjelma 2020 löytyy täältä.

Sauvavaellukset

Sauvavaellukset ovat päättyneet kuluvan kevään osalta.

Ergosoutuharjoittelu Crossfit Tuusulassa

Crossfit Tuusulassa Keravan Urheilijoiden soutajien käytössä on useita Concept2 soutulaitteita, lisäksi käytettävissä on 8 paria slideja, joilla soututuntuma vastaa paremmin puuveneellä soutua.

Soutujaosto on myös hankkinut dynaamisen RP3 soutulaitteen. Laite on niin ikään Crossfit Tuusulassa jäsenten käytettävissä. Tutustu laitteen käyttöön: RP3 Rowing App

Ergosoutuharjoittelu Keinukallio Endurance Centerissä

Soutujaostolla on Keinukalliossa yhteinen harjoittelutila hiihtojaoston kanssa. Keinukallion huoltorakennuksessa on käytössä SkiErg, Wattibike sekä ergoja pari kappaletta. Huoltorakennuksen avain on koodin takana. Lisätietoja ja avainkoodia voi tiedustella Pentti Soinilta.

Seuran pienveneiden varauskäytäntö

KeU omistaa kolme parisoutuvenettä: PikkuHopea, Piano ja HopeaHippu, Arppi-nimisen yksikön  sekä yhden coastal-parisoutuveneen, nimeltään Myrskylintu.
Varaukset kalenteriin kulkevat keskitetysti Penan kautta.

Varauksen ehdot

  • Varauksen tehneen soutajan pitää olla tietoinen, miten venettä käsitellään ja osata soutaa sitä.
  • Vähintään toisen tulee olla aikuinen tai varmistaa, että aikuisia on paikalla, kun venettä otetaan alas/nostetaan ylös.
  • Varauksen ehtona on myös, että vähintään toinen soutajista on soutanut seuran pienveneellä aikaisemmin.
  • Tutustu KeU_Pienveneet-lainausohjeisiin
  • Tutustu myös pienveneiden pikkunaarmujen korjausohjeisiin, siltä varuin että huomaat veneissä pieniä pintanaarmuja.

Lokikirja

Gustavelundin rannan soutukoppiin on toimitettu lokikirja, johon tulisi merkitä kaikki seuran veneiden käyttökerrat. On toivottavaa, että myös omilla veneillään soutajat kirjaisivat käyttönsä lokikirjaan. Lokikirjan tarkoituksena on seurata kaluston käyttöastetta, mutta se toimii myös turvallisuustekijänä, jos merkintä tehdään ennen soutuun lähtöä.

Varauskalenteri: