Harjoittelu

Kesäkauden 2022 aikataulu:

Kirkkoveneharjoitukset

Harjoitukset alkavat klo 18:00, joten ole paikalla hyvissä ajoin, mielellään jo noin klo 17:45.

Touko- ja kesäkuu

Kirkkoveneharjoitukset alkavat sunnuntaina 8.5. Sulkavan soutuihin asti harjoitukset ovat tiistaisin, torstaisin ja sunnunaisin.

Heinäkuu – syyskuu

Sulkavan jälkeen harjoitukset ovat keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Harjoituksia jatketaan niin pitkälle syksyyn, kuin kelit sallivat ja innostusta riittää.

Harjoittelu pienveneillä

KeU omistaa kolme parisoutuvenettä: PikkuHopea, Piano ja HopeaHippu, Arppi ja Järkäle nimiset yksiköt  sekä  coastal-parisoutuveneen, nimeltään Myrskylintu ja coastal-yksisoutuveneen, Sissi. Kaikilla pariveneillä on mahdollista soutaa myös yksin. Veneet ovat Tuusulanjärvellä jäsenistön käytettävissä varaustilanteen mukaan. Kalenteri nähtävissä alla.

Varaukset kalenteriin kulkevat keskitetysti Penan kautta.

Varauksen ehdot

  • Varauksen tehneen soutajan pitää olla tietoinen, miten venettä käsitellään ja osata soutaa sitä.
  • Vähintään toisen soutajan tulee olla aikuinen tai yksinsoudussa on varmistettava, että aikuisia on paikalla, kun venettä otetaan alas/nostetaan ylös.
  • Varauksen ehtona on myös, että (vähintään toinen soutajista) on soutanut seuran pienveneellä aikaisemmin.
  • Tutustu KeU_Pienveneet-lainausohjeisiin
  • Tutustu myös pienveneiden pikkunaarmujen korjausohjeisiin, siltä varuin että huomaat veneissä pieniä pintanaarmuja.

Lokikirja

Gustavelundin rannan soutukoppiin on toimitettu lokikirja, johon tulisi merkitä kaikki seuran veneiden käyttökerrat. On toivottavaa, että myös omilla veneillään soutajat kirjaisivat käyttönsä lokikirjaan. Lokikirjan tarkoituksena on seurata kaluston käyttöastetta, mutta se toimii myös turvallisuustekijänä, jos merkintä tehdään ennen soutuun lähtöä.

Varauskalenteri: