Harjoittelu

Kevätkauden 2021 aikataulu:

Kirkkoveneharjoitukset

Kirkkoveneharjoituksia järjestetään nyt kahdesti viikossa keskiviikkoisin ja sunnuntaisin klo 18 alkaen. Tule rantaan ajoissa, mieluiten jo noin klo 17:45.

Koronaviruspandemian edelleen jatkuessa treeneissä noudatetaan terveysviranomaisten antamia suosituksia ja rajoituksia. Keski-Uudenmaan soten ohjeistuksen mukaisesti, harrastusryhmän yhteystiedot tulee kerätä, jotta tartunnan jäljitys on mahdollista. Tästä syystä otamme ainakin toistaiseksi kirkkovenetreeneihin käyttöön Nimenhuudon (nimen puuttuminen nimenhuudosta ei kuitenkaan ole este treeneihin tulolle) .
Otattehan huomioon seuraavat terveysturvallisuusohjeet:
– harjoituksiin ei tulla, mikäli on hengitystieinfektioon viittaavia oireita tai korona-altistumisia itsellä tai samassa taloudessa asuvalla perheenjäsenellä
– huolehditaan käsihygieniasta (esim. käsidesit mukaan)
– käytetään omia airontuppeja tai käsineitä
– pyritään säilyttämään etäisyydet ja vältetään lähikontakteja.

Ilmoittautuminen Nimenhuuto-palvelun kautta onnistuu seuraavasti: Kirjaudu Nimenhuutoon sisään tästä.

Avaa itsellesi tunnukset ja kirjaa sivustolle, milloin olet IN (mukana) ja milloin OUT (poissa).

HUOM. KeUn kirkkovenetreeneihin osallistuminen edellyttää Keravan Urheilijoiden jäsenyyttä ja soudun toimintamaksun suorittamista. Katso tarkemmin: Mukaan soudun toimintaan

Harjoittelu pienveneillä

KeU omistaa kolme parisoutuvenettä: PikkuHopea, Piano ja HopeaHippu, Arppi-nimisen yksikön  sekä  coastal-parisoutuveneen, nimeltään Myrskylintu ja coastal-yksisoutuveneen, Sissi. Myös kaikilla pariveneillä on mahdollista soutaa yksin. Veneet ovat Tuusulanjärvellä jäsenistön käytettävissä varaustilanteen mukaan.
Varaukset kalenteriin kulkevat keskitetysti Penan kautta.

Varauksen ehdot

  • Varauksen tehneen soutajan pitää olla tietoinen, miten venettä käsitellään ja osata soutaa sitä.
  • Vähintään toisen soutajan tulee olla aikuinen tai yksinsoudussa on varmistettava, että aikuisia on paikalla, kun venettä otetaan alas/nostetaan ylös.
  • Varauksen ehtona on myös, että (vähintään toinen soutajista) on soutanut seuran pienveneellä aikaisemmin.
  • Tutustu KeU_Pienveneet-lainausohjeisiin
  • Tutustu myös pienveneiden pikkunaarmujen korjausohjeisiin, siltä varuin että huomaat veneissä pieniä pintanaarmuja.

Lokikirja

Gustavelundin rannan soutukoppiin on toimitettu lokikirja, johon tulisi merkitä kaikki seuran veneiden käyttökerrat. On toivottavaa, että myös omilla veneillään soutajat kirjaisivat käyttönsä lokikirjaan. Lokikirjan tarkoituksena on seurata kaluston käyttöastetta, mutta se toimii myös turvallisuustekijänä, jos merkintä tehdään ennen soutuun lähtöä.

Varauskalenteri: