Harjoittelu

Kevätkauden 2020 aikataulu:

Soutuspinning Crossfit Tuusulassa

Soutuspinningit alkavat lokakuun alussa, tarkempi päivämäärä kerrotaan myöhemmin. Soutuspinning pidetään Crossfit Tuusulan tiloissa, osoitteessa Isonkivenkuja 2 E. Spinnit ovat seuraavasti:

Tiistaisin 19:30 – 20:30
Torstaisin 18:00 – 19:00
Lauantaisin 10:00 – 11:30

Ilmoittautuminen nimenhuudon kautta.

Käy laittamassa myös Nonathlon-tunnuksesi kuntoon uutta kautta varten.

Sisäsoudun treeniohjelma 2020 löytyy täältä.

Sauvavaellukset

Sauvavaellukset alkavat sunnuntaina 29.9. ja ne jatkuvat sunnuntaisin niin pitkään kuin kelejä riittää (hiihtokaudella yleensä pidetty vaelluksista taukoa). Lähtö on KeU-pirtin parkkipaikalta klo 10, ellei toisin ilmoiteta (huomioi, että 24.11. asti lähtöpaikkana Kuusijärven parkkipaikka).

Vaelluksien kesto noin 2 – 3 tuntia.

Ergosoutuharjoittelu Crossfit Tuusulassa

Crossfit Tuusulassa Keravan Urheilijoiden soutajien käytössä on useita Concept2 soutulaitteita, lisäksi käytettävissä on 8 paria slideja, joilla soututuntuma vastaa paremmin puuveneellä soutua.

Soutujaosto on myös hankkinut dynaamisen RP3 soutulaitteen. Laite on niin ikään Crossfit Tuusulassa jäsenten käytettävissä. Tutustu laitteen käyttöön: RP3 Rowing App

Ergosoutuharjoittelu Keinukallio Endurance Centerissä

Soutujaostolla on Keinukalliossa yhteinen harjoittelutila hiihtojaoston kanssa. Keinukallion huoltorakennuksessa on käytössä SkiErg, Wattibike sekä ergoja pari kappaletta. Lisätietoja ja avainkoodia voi tiedustella Pentti Soinilta.

Seuran pienveneiden varauskäytäntö

KeU omistaa kolme parisoutuvenettä: PikkuHopea, Piano ja HopeaHippu, Arppi-nimisen yksikön  sekä yhden coastal-parisoutuveneen, nimeltään Myrskylintu.
Varaukset kalenteriin kulkevat keskitetysti Penan kautta.

Varauksen ehdot

  • Varauksen tehneen soutajan pitää olla tietoinen, miten venettä käsitellään ja osata soutaa sitä.
  • Vähintään toisen tulee olla aikuinen tai varmistaa, että aikuisia on paikalla, kun venettä otetaan alas/nostetaan ylös.
  • Varauksen ehtona on myös, että vähintään toinen soutajista on soutanut seuran pienveneellä aikaisemmin.
  • Tutustu KeU_Pienveneet-lainausohjeisiin
  • Tutustu myös pienveneiden pikkunaarmujen korjausohjeisiin, siltä varuin että huomaat veneissä pieniä pintanaarmuja.

Lokikirja

Gustavelundin rannan soutukoppiin on toimitettu lokikirja, johon tulisi merkitä kaikki seuran veneiden käyttökerrat. On toivottavaa, että myös omilla veneillään soutajat kirjaisivat käyttönsä lokikirjaan. Lokikirjan tarkoituksena on seurata kaluston käyttöastetta, mutta se toimii myös turvallisuustekijänä, jos merkintä tehdään ennen soutuun lähtöä.

Varauskalenteri: