Keski-Uusimaa -rastit

Keravan Urheilijat järjestää yhdessä naapuriseurojen Tuusulan Voima-Veikkojen, Järvenpään Palon ja IF Sibbo Vargarnan kanssa Keski-Uusimaa-rastit torstaisin huhtikuusta lokakuuhun.

Keski-Uusimaa-rastitapahtumat löytyvät rastien omalta alasivustolta Keski-Uusimaa-lehden internet-sivuilta. Suunnistava Uusimaa julkaisee aluekalenterin, jossa ovat kaikki lähiseudun iltarastien tiedot. Samat tiedot löytyvät myös Suunnistusliiton kalenterista.

Rastiohjelma 2019 pdf-muodossa: Ohjelma A4 2019

Ratavaihtoehdot ja tulokset

Keski-Uusimaa-rasteilla on neljä eri ratavaihtoehtoa. Lyhin, 1,5 km polkusuunnistus on helpoin, se soveltuu yleensä aloittelijoille, lapsille ja perheille. Vaativin on 7 km:n rata. Muut radat ovat 3 km ja 5 km. Rasteilla käytetään Emit-leimausjärjestelmää. Kaikki emit-korttia käyttäneet suunnistajat saavat tuloksen sekä rastivälien ajat. Radat voi kiertää myös ilman ajanottoa.

Osallistumismaksut

Osallistumismaksu on 7 € aikuisilta ja 3 € alle 19-vuotiailta. Emit-kortin voi lainata kahdella eurolla. Maksuvälineinä käyvät käteinen raha ja liikuntasetelit. Kauden aikana vähintään 15 kertaa osallistuneet saavat muistomitalin. Tapahtumapaikalla on yleensä suunnistustarvikkeiden myyntipiste.

Toimitsijoita kaivataan

Loppuvuoden KeU:n järjestämille KU-rasteille kaivataan toimitsijoita. Voit ilmoittautua toimitsijaksi lomakkeella, joka löytyy seuraavasta linkistä:

https://goo.gl/forms/DcdT0tKWTHCOhmFr2

16.5. Bastukärrin tapahtumaan kaivataan vielä yhtä kartanmyyjää.

16.5. Keski-Uusimaa-rastien Pelastussuunnitelma 2019-05-16