AM-kilpailut onnistuneesti ohi – KeUlle viisi mestaruutta

I-Alueen mestaruushiihdot kilpailtiin Keinukallion maastoissa hienossa aurinkoisessa säässä ja loistavissa olosuhteissa. Olosuhteet suosivat niin  hyvin, että muutaman vuoden tauon jälkeen hiihtostadion saatiin levitettyä täyteen mittaansa ja Keinukallion parhaat latupohjat lumetettua kilpailukäyttöön. Järjestelyorganisaatio toimi täsmällisen tarkasti ja suunnitelmien mukaan. Iso kiitos talkoolaisille, toimitsijoille ja kilpailun suojelijalle. Kiitos kilpailijat ja huoltojoukot – kilpailuissa oli hieno tunnelma!

Isäntäseuran hiihtäjät saavuttivat yhteensä 14 mitalia ja viisi mestaruutta. Henkilökohtaisessa kilpailussa perinteisellä hiihtotavalla voittoihin hiihtivät N10 sarjan Aida Tella ja N16 sarjan Laura Kankkunen. Viestivoittoihin ylsi M14 sarjan joukkue (Jaakko Salomäki, Niilo Mäkinen ja Mikael Koivisto), N18 sarjan joukkue (Eerika Salomäki, Laura Kankkunen ja Siiri Saalo) sekä N20 sarjan joukkue (Noora Daavitsainen, Laura Nurminen ja Saara Saalo).

Hopealla kilpailuissa ylsivät Antti Kirves M10, Mikael Koivisto M14 ja Laura Nurminen N20 sarjoissa. Pronssia saavuttivat Niilo Mäkinen M14, Tuomas Ruuskanen M15, Noora Daavitsainen N15 sarjoissa. Lisäksi pronssille hiihti M10, N12 ja M16 viestijoukkueet.

Näillä saavutuksilla ja lukuisilla hyvillä hiihdoilla on hyvä jatkaa hiihtokautta kohti Hopeasompa kilpailuja ja Nuorten sekä yleisen sarjan SM-kilpailuja. Tulokset löytyvät kilpailusivuilta ja kuvakoosteet KeUn Facebook-sivuilta.