Ajankohtaista ja tapahtumat

Soutuspinning neljästi viikossa

Sunnuntaispinnit on lisätty nimenhuutoon loppukevääksi, joten soutuspinnejä on nyt neljä kertaa viikossa: tiistaisin klo 19:30 – 20:30, torstaisin 17:30 – 18:30,  lauantaisin 10:00 – 11:30 ja sunnuntaisin 15:00 – 16:30. Nimenhuudon otsikkotiedoissa kerrotaan päivän treenin ohjelma. Paikkana vanha tuttu, Tuusula Crossfit, Sulan teollisuusalueella, osoitteessa Isonkivenkuja 2E.

Kirkkovenejoukkueet 2019

Vuosi 2019 on jo hyvässä vauhdissa ja valmistautuminen kesän soututapahtumiin on kiivaimmillaan. Soutujaoston tavoitteena on edistää jäseniensä soudullisia tavoitteita, olivat ne sitten kilpailullisia tai terveydellisiä. Tästä syystä haluamme kartoittaa nämä tavoitteet tällä kyselyllä. Vastaa kyselyyn viimeistään 15.3.2019.

Kysely löytyy täältä.

Voit myös lähettää vapaamuotoisen vastauksesi sähköpostilla osoitteeseen soutu@keravanurheilijat.fi

Sisäsoutukilpailut 2019

Ergomaraton 27.4. Gustavelundissa. Ilmoittautumiset suoraan ergomaraton.fi-sivujen ohjeiden mukaan 17.4. mennessä. Ergomaratonilla on mahdollista soutaa staattisella tai dynaamisella soutulaitteella, ilmoittautuessa valittava, kummalla soutaa.

Pienvenepaikat Gustavelundin rannassa kesällä 2019

Keravan Urheilijoilla on Gustavelundin rannassa kaksi pienvenetelinettä, joissa on 12 venepaikkaa. Venepaikat numeroidaan ja venettä säilytetään omalla numeroidulla paikalla.

Venepaikan voi vuokrata kesäkaudeksi (avovesi) 60 eur/kausi. Venepaikan vuokraamisen edellytyksenä on seuran jäsenyys ja maksettu toimintamaksu. Kerro halukkuudestasi pienvenepaikkaan maaliskuun 2019 loppuun mennessä jaoston sähköpostiosoitteeseen soutu@keravanurheilijat.fi. Johtoryhmä pidättää oikeuden tehdä päätöksiä paikkojen jakamiseen, jos halukkuutta on enemmän kuin paikkoja. Lasku paikan saaneelle toimitetaan huhtikuun 2019 aikana.

Toiminta- ja jäsenmaksut lähetetty

Soudun toimintamaksut on lähetetty soudun jäsenille. Mikäli et ole saanut toimintamaksua, tarkista, että jäsentiedoissasi myClubissa on valittuna ryhmä “soutu”. Voit maksaa toimintamaksun soudun tilille FI36 2074 1800 0262 59. Kirjoita tekstikenttään “Toimintamaksu 2019” ja oma nimi. (Huom: tilinumero ei ole sama, jolle jäsenmaksu maksetaan).

Soudun toimintamaksuun ei sisälly seuran jäsenmaksua. Jäsenmaksut maksetaan pääseuran tilille. Myös nämä maksut on jo lähetetty. Mikäli et ole saanut jäsenmaksulaskua, ota yhteyttä: jasenasiat@keravanurheilijat.fi

Sunnuntain sauvavaellukset tauolla

Sauvavaellukset ovat toistaiseksi tauolla ja jokainen voi omatoimisesti hyödyntää Keinukallion ja lähialueiden laduista ja talvimaisemista.

Vaellusten jatkumisesta tiedotetaan nettisivuilla ja soudun FB-ryhmässä.

Jäsentiedot ajantasalle myClubissa

Keravan Urheilijoiden jäsenrekisterinä toimii myClub, joten on tärkeää, että tiedot ovat ajantasalla järjestelmässä. Järjestelmän kautta lähetetään kaikille seuran jäsenille seuratiedotteita, mutta myös tietylle jaostolle kohdistettuja tiedotteita. Varmista siis, että kuulut myClubissa niihin ryhmiin (jaostoihin), joiden toimintaan osallistut. Soutujaostoon kuuluville henkilöille lähetetään mm. toimintamaksut automaattisesti myClubin ryhmätietojen perusteella.

Käy tarkistamassa ja päivittämässä tietosi myClubissa.

Mikäli et ole käyttänyt myClubia pitkään aikaan, joudut ehkä liittämään vanhan tunnuksesi uuteen myClub-käyttäjätiliin (muutos tullut 22.3.2018). Vanhalla myClub-tunnuksella kirjautuminen palveluun ei enää onnistu.