Soudun ajankohtaiset

Keinukallion Endurance center muussa käytössä 21.9.

Keinukalliossa järjestetään pyöräilykilpailut 21.9. Sekä kahvio että huoltorakennus pukuhuoneineen on varattu kilpailuiden käyttöön koko päiväksi. Endurance center ei siis ole käytettävissä kyseisenä päivänä.

Kirkkovenetreenit

Kirkkovenetreenit ovat ohi tämän kauden osalta. Myös osa pienveneistä on jo nostettu syyshuoltoa varten talvisäilöön, mutta PikkuHopea ja Arppi ovat vielä rannassa, jos tekee mieli vesille.

Soutuspinning

Soutuspinningit aloitetaan Crossfit Tuusulan tiloissa lokakuun alussa. Spinnipäivät ovat tiistai (19:30 – 20:30), torstai (18:00-19:00) ja lauantai (10:00 – 11:30). Ilmoittautumiset nimenhuudon kautta, liity joukkueeseen täältä.

Nonathlon

Tälläkin sisäsoutukaudella omaa tulostasoa voi seurata nonathlonissa. Liity nonathloniin osoitteessa https://www.nonathlon.com/ tai jos olet jo liittynyt, käy rekisteröitymässä kaudelle 2020.

Lokikirja

Gustavelundin rannan soutukoppiin on toimitettu lokikirja, johon tulisi merkitä kaikki seuran veneiden käyttökerrat. On toivottavaa, että myös omilla veneillään soutajat kirjaisivat käyttönsä lokikirjaan. Lokikirjan tarkoituksena on seurata kaluston käyttöastetta, mutta se toimii myös turvallisuustekijänä, jos merkintä tehdään ennen soutuun lähtöä.

Kirkkoveneharjoitukset

Yhteiset kirkkoveneharjoitukset ovat keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Tule rantaan hyvissä ajoin, viimeistään klo 17:45, jotta saadaan jaettua paikat ja vene vesille. Lähtö rannasta on klo 18:00.

Jäsentiedot ajantasalle myClubissa

Keravan Urheilijoiden jäsenrekisterinä toimii myClub, joten on tärkeää, että tiedot ovat ajantasalla järjestelmässä. Järjestelmän kautta lähetetään kaikille seuran jäsenille seuratiedotteita, mutta myös tietylle jaostolle kohdistettuja tiedotteita. Varmista siis, että kuulut myClubissa niihin ryhmiin (jaostoihin), joiden toimintaan osallistut. Soutujaostoon kuuluville henkilöille lähetetään mm. toimintamaksut automaattisesti myClubin ryhmätietojen perusteella.

Käy tarkistamassa ja päivittämässä tietosi myClubissa.

Mikäli et ole käyttänyt myClubia pitkään aikaan, joudut ehkä liittämään vanhan tunnuksesi uuteen myClub-käyttäjätiliin (muutos tullut 22.3.2018). Vanhalla myClub-tunnuksella kirjautuminen palveluun ei enää onnistu.