Soudun ajankohtaiset

Pirkan soutu 1. – 2.8.

Pirkan soudun lauantain lähdössä kisataan pienveneiden keskimatkan ja coastal-veneiden pitkän matkan Suomen mestaruuksista. Sunnuntaina soudetaan kirkkovenesoutu (ei SM-arvoa). Nyt on siis mahdollista osallistua sekä pienvene/coastal-kisaan että kirkkovenekisaan. Keravan Urheilijoiden ilmoittautumiset tapahtumaan hoidetaan keskitetysti. SM-lähtöjen osalta (pienvene ja coastal) ilmoittautumiset Jukka Haikoselle (jukka.haikonen(at)hotmail.fi 20.7. mennessä ja kirkkoveneilmoittautumiset Petri Juutille (petri.juuti(at)hotmail.com) 25.7. mennessä. Mikäli sinulla on mahdollisuus vetää kirkkovenekuorma Tampereelle ja takaisin (todennäköisesti kaksi venettä, sillä toinen vene on menossa vuokralle), ota yhteys Petriin.

Kirkkovenetreenit

Harjoitukset ovat keskiviikkoisin ja sunnuntaisin klo 18 alkaen. Melonta- ja soutuliitto on höllentänyt Covid-19 rajoituksia ja 1.7. alkaen veneessä on sallittu täysi miehistö.  Operoitaessa on kuitenkin huomioitava muut viranomaissuositukset. Korona-ajan seurakohtaiset suositukset päivittyvät tänne

Kesäergo

Kuten aiemminkin, myös tänä kesänä on mahdollista vuokrata kesäergoa. Kesäergon voi varata itsellesi ottamalla yhteyden Penaan. Kesäergon hinta seuran jäsenille on 50 € (syyskuuhun asti). Myös muutamia slide-pareja on vielä vuokralle. Slide-parin hinta on 20 €.

 

Nonathlon

Tälläkin sisäsoutukaudella omaa tulostasoa voi seurata nonathlonissa. Liity nonathloniin osoitteessa https://www.nonathlon.com/ tai jos olet jo liittynyt, käy rekisteröitymässä kaudelle 2020. Ilmoita sen jälkeen tunnuksesi Penalle, niin hän lisää sinut KeU:n joukkueeseen.

Jäsentiedot ajantasalle myClubissa

Keravan Urheilijoiden jäsenrekisterinä toimii myClub, joten on tärkeää, että tiedot ovat ajantasalla järjestelmässä. Järjestelmän kautta lähetetään kaikille seuran jäsenille seuratiedotteita, mutta myös tietylle jaostolle kohdistettuja tiedotteita. Varmista siis, että kuulut myClubissa niihin ryhmiin (jaostoihin), joiden toimintaan osallistut. Soutujaostoon kuuluville henkilöille lähetetään mm. toimintamaksut automaattisesti myClubin ryhmätietojen perusteella.

Käy tarkistamassa ja päivittämässä tietosi myClubissa.

Mikäli et ole käyttänyt myClubia pitkään aikaan, joudut ehkä liittämään vanhan tunnuksesi uuteen myClub-käyttäjätiliin (muutos tullut 22.3.2018). Vanhalla myClub-tunnuksella kirjautuminen palveluun ei enää onnistu.