Soudun ajankohtaiset

Yhteistoimintaa Jouteleen kanssa

Puuvenesoudun säännöt mahdollistavat seurayhteistyön kirkkovenesoudussa. Kaudelle 2021 KeU on sopinut seurayhteistyöstä ja yhteistoimintajoukkueesta kesän SM-kisoissa Jouteleen kanssa. Tällä yhteistyöllä saadaan vahvistettua molempien seurojen kirkkovenesoutua.

Kesän yhteistreeneistä tiedotetaan lähempänä kesää, mutta jo nyt sunnuntaisin järjestetään yhteinen soutuspinni klo 14 – 16, jossa mukana on siis myös Jouteleen soutajia.

FIRC 2021

FIRC 2021 järjestetään virtuaalisesti lauantaina 6.2.2021. Matkoina kisassa on henkilökohtainen 2000 m sekä joukkuekisa 4×1000 m. KeUn soutajien ilmoittautumiset hoidetaan keskitetysti Jukka Haikosen kautta. Ilmoita Jukalle 28.1. mennessä oma nimesi, sarja (ikäluokka, hwt/lwt), sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero ja ennakoitu loppuaika. Mikäli tarvitset kisahubia, ilmoita myös siitä Jukalle. KeUn soutajille voidaan koronarajoitukset huomioiden järjestää soutupaikka spinnisalissa.

Soutuspinning ja sauvavaellukset

Sauvavaellukset jatkuvat toistaiseksi, koronarajoitukset huomioiden. Sauvavaellukset ovat sunnuntaisin klo 9:30 alkaen, lähtö Keupirtiltä (Saviniementie 6).

Soutuspinneissä on siirrytty omatoimiharjoitteluun. Spinnisali on käytettävissä normaaleina spinniajankohtina, mutta ohjattua toimintaa ei ole. Myös omatoimitreeniin tulee ilmoittautua nimenhuudon kautta, jotta suositukset henkilömäärissä eivät ylity.

Koronatilanteesta johtuen toiminnassamme on noudatettava viranomaisohjeita ja -suosituksia, ja uusiin rajoituksiin reagoidaan tarpeen mukaan. Tarkempia ohjeistuksia löydät Harjoittelu-välilehdeltä.

Soutujaoston jäsenkokous ja kauden 2020 päätös

Soutujaoston jäsenkokouksessa jaoston johtoryhmään vuodelle 2021 valittiin puheenjohtajaksi Juha Karttunen. Johtoryhmän jäseniksi valittiin Piia Auranen, Jukka Haikonen, Petri Juuti, Pentti Soini, Tarita Vähä-Vahe ja Jani Ylitalo.

Jäsenkokouksessa palkittiin vuoden 2020 ansioista: Juha-Matti Valkama, Jukka Haikonen, Tarita Vähä-Vahe, Ritva Reponen, Matti Reponen, Katri Kynkäänniemi, Eeva-Riikka Tonteri ja Pekka Lensu.

Seuratyöstä palkittiin Petri Juuti ja Piia Auranen.

Jäsenkokouksen päätteeksi järjestettiin paneelikeskustelu, jonka aiheena oli “Coastal ja puuvenesoutu – yhdessä vai erikseen”. Nauhoituksen paneelikeskustelusta voit katsoa Youtubesta.

Nonathlon

Tälläkin sisäsoutukaudella omaa tulostasoa voi seurata nonathlonissa. Liity nonathloniin osoitteessa https://www.nonathlon.com/ tai jos olet jo liittynyt, käy rekisteröitymässä kaudelle 2020. Ilmoita sen jälkeen tunnuksesi Penalle, niin hän lisää sinut KeU:n joukkueeseen.

Jäsentiedot ajantasalle myClubissa

Keravan Urheilijoiden jäsenrekisterinä toimii myClub, joten on tärkeää, että tiedot ovat ajantasalla järjestelmässä. Järjestelmän kautta lähetetään kaikille seuran jäsenille seuratiedotteita, mutta myös tietylle jaostolle kohdistettuja tiedotteita. Varmista siis, että kuulut myClubissa niihin ryhmiin (jaostoihin), joiden toimintaan osallistut. Soutujaostoon kuuluville henkilöille lähetetään mm. toimintamaksut automaattisesti myClubin ryhmätietojen perusteella.

Käy tarkistamassa ja päivittämässä tietosi myClubissa.

Mikäli et ole käyttänyt myClubia pitkään aikaan, joudut ehkä liittämään vanhan tunnuksesi uuteen myClub-käyttäjätiliin (muutos tullut 22.3.2018). Vanhalla myClub-tunnuksella kirjautuminen palveluun ei enää onnistu.