Soudun ajankohtaiset

SMARK Challenge – kirkkovenekisa 5.9.

Puuvenesoudun kauden päätöskisana on tänä vuonna SMARKin järjestämä Challenge-kisa, johon voivat osallistua vuonna 2019 Sulkavan souduissa parhaiten menestyneet joukkueet. Kilpailussa joukkueet osallistuvat vuoden 2019 Sulkavan mukaisiin sarjoihin ja joukkueille lasketaan tasoitus vuoden 2019 Sulkavan aikojen perusteella. KeU on ilmoittautunut kisaan avoimeen sarjaan. Mikäli haluat soutaa joukkueessa, ole yhteydessä Petriin.

Kirkkovenetreenit

Kauden todennäköisesti viimeinen kirkkistreeni keskiviikkona 2.9. klo 18. Ergokausi alkaa perinteisesti syyskuun lopulla tai lokakuun alussa. Tarkempi alkamisajankohta tiedotetaan myöhemmin.

Kesäergo

Kuten aiemminkin, myös tänä kesänä on mahdollista vuokrata kesäergoa. Kesäergon voi varata itsellesi ottamalla yhteyden Penaan. Kesäergon hinta seuran jäsenille on 50 € (syyskuuhun asti). Myös muutamia slide-pareja on vielä vuokralle. Slide-parin hinta on 20 €.

 

Nonathlon

Tälläkin sisäsoutukaudella omaa tulostasoa voi seurata nonathlonissa. Liity nonathloniin osoitteessa https://www.nonathlon.com/ tai jos olet jo liittynyt, käy rekisteröitymässä kaudelle 2020. Ilmoita sen jälkeen tunnuksesi Penalle, niin hän lisää sinut KeU:n joukkueeseen.

Jäsentiedot ajantasalle myClubissa

Keravan Urheilijoiden jäsenrekisterinä toimii myClub, joten on tärkeää, että tiedot ovat ajantasalla järjestelmässä. Järjestelmän kautta lähetetään kaikille seuran jäsenille seuratiedotteita, mutta myös tietylle jaostolle kohdistettuja tiedotteita. Varmista siis, että kuulut myClubissa niihin ryhmiin (jaostoihin), joiden toimintaan osallistut. Soutujaostoon kuuluville henkilöille lähetetään mm. toimintamaksut automaattisesti myClubin ryhmätietojen perusteella.

Käy tarkistamassa ja päivittämässä tietosi myClubissa.

Mikäli et ole käyttänyt myClubia pitkään aikaan, joudut ehkä liittämään vanhan tunnuksesi uuteen myClub-käyttäjätiliin (muutos tullut 22.3.2018). Vanhalla myClub-tunnuksella kirjautuminen palveluun ei enää onnistu.