Soudun ajankohtaiset

Sauvavaellukset syksy 2021

Sunnuntain sauvavaellukset alkavat jälleen. Tuttuun tapaan lähtö Keupirtiltä klo 9:30. Vaelluksen kesto 2 – 3 tuntia. Ei ennakkoilmoittautumista.

Jäsenkokous ja kauden päätöstilaisuus

Soutujaoston jäsenkokous ja soutukauden 2021 päätöstilaisuus järjestetään 29.10. klo 18 alkaen Gustavelundissa. Aluksi käsitellään jäsenkokouksen asiat, kokouksen lopuksi palkitaan kauden aikana ansioituneita jäseniä. Kokouksen jälkeen illastetaan yhdessä ja muistellaan kesän kohokohtia. Tapahtumaan voivat osallistua kaikki soutujaoston jäsenet. Jäsenkokous on maksuton, illalliseen osallistuvilta veloitetaan 20 € omavastuu ruokailusta. Ilmoittaudu illallisosuuteen viimeistään sunnuntaina 24.10., ilmoita myös mahdolliset ruokarajoitteet.

Soutuharjoitukset syksy 2021

Kirkkoveneharjoitukset ovat päättyneet syksyn osalta. Myös osa pienveneistä on jo viety talvisäilytykseen, mutta rannassa on ainakin Järkäle sekä coastalit ja yksi parivene.

Soutuspinningit ovat alkaneet

Talvikauden 2021 soutuspinning

Soutuspinning järjestetään Crossfit Tuusulan tiloissa (Isonkivenkuja 2 E) seuraavasti:

Maanantaisin 20:00

Keskiviikkoisin 20:00

Lauantaisin 14:00 – 17:00

Näin ilmoittaudut soutuspinning-tunneille

Tunneille on ilmoittauduttava etukäteen. Ilmoittautuminen tapahtuu Nimenhuuto-palvelun kautta: Kirjaudu tästä >.

Avaa itsellesi tunnukset ja kirjaa sivustolle, milloin olet IN (mukana) ja milloin OUT (poissa). Jos kaikki paikat on varattu, kysy mahdollisia vapaita paikkoja Penalta tekstiviestillä.

HUOM. KeUn soutuspinningiin osallistuminen edellyttää KeUn jäsenyyttä ja soudun toimintamaksun suorittamista. Katso tarkemmin: Mukaan soudun toimintaan.

IRL 2021 – 2022

Tänäkin vuonna on tarkoitus osallistua myös Indoor rowing liigaan mahdollisimman monella vahvalla joukkueella, kuhunkin joukkueeseen mahtuu max. 10 soutajaa, joista kahdeksan parhaan tulos lasketaan joukkuetulokseen. IRL – liiga alkaa syyskuun alussa ja loppuu Vappuun; eli 8 kuukautta ja 8 eripituista matkaa. Soudettavat matkat ovat: 4 min, 1 maili, 6344m, 5km, 1 min. 2km, 10 km ja 500m. Kaikkien tulokset painotetaan sukupuolen, iän ja painon mukaan. Vertailun pohjana on ko. sarjan ME-tulos. Viime vuonna KeUn joukkue sijoittui viidenneksi.
Joukkue tulee nimetä ja ensimmäinen tulos soutaa syyskuun loppuun mennessä. Tuloksen voi soutaa missä tahansa, kunhan käytettävissä on Concept2 -soutulaite. Rekiströidy IRL:ään osoitteessa indoorrowers.org ja merkitse seuraksi (IRC) KeU Rowing. Juhani Joutsenniemi on yhteyshenkilö KeUn IRL-asioissa, joten kun olet luonut tunnuksesi, ilmoittaudu Jussille (kaa.joutsen(at)gmail.com). Souda ensimmäinen tulos, 4 min, ja ilmoita tulos sivustolle. Ellei sinulla ole omaa ergoa, voi syyskuun tuloksen soutaa esim. Keinukallion Endurance centerissä. Mikäli Keinukallion käytännöt eivät ole sinulle entuudestaan tutut, ota yhteyttä soudun johtoryhmän jäseniin saadaksesi lisätietoa käytännöistä (https://keravanurheilijat.fi/soutu/yhteystiedot).

Sisäsoutukausi 2021 – 2022

Soutuspinningit alkaa lokakuussa, tutussa paikassa Crossfit Tuusulan tiloissa (Isonkivenkuja 2 E). Syyskaudella spinnivuorot ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 20:00 (salin sisätiloihin saa mennä odottamaan AIKAISINTAAN klo 19:45) ja lauantaisin klo 14 – 17. Ensimmäinen spinni on maanantaina 4.10. Vuorot lisätään lähiaikoina nimenhuutoon.

Muutamalta aiemmalta vuodelta tutun Eliaksen sisäsoutuohjelman yksityiskohtien sopiminen on vielä  kesken. Tarkkaile siis soudun nettisivuja (https://keravanurheilijat.fi/soutu/ajankohtaista) ja FB-ryhmää (https://www.facebook.com/groups/keusoutu), joissa kerrotaan kun asia etenee.

Myös Nonathlon-tunnus (https://www.nonathlon.com) kannattaa aktivoida heti kauden aluksi. Nonathlonissa voit seurata edistymistäsi kauden mittaan sekä verrata tuloksia edellisiin kausiin. Nonathlonista löytyy jo ryhmä KeU 2022, joten ilmoita tunnuksesi myös Penalle, niin hän lisää tunnuksesi ryhmään.

Jäsenkokous ja kauden päätöstilaisuus

Jaoston jäsenkokous ja kauden päätöstilaisuus järjestetään 29.10., mutta yksityiskohdat eivät ole vielä selvillä. Seuraa viestittelyä Soudun FB-ryhmässä ja nettisivuilla.

Seuralle uusi yksikkö

Seuran jäsenien käyttöön on saatu uusi työväline, Ekitekin valmistama puuveneyksikkö, jolle on annettu nimi “Järkäle”. Vene on hieman leveämpi kuin Arppi, ja yhtä oiva ja luotettava. Varaukset myös Järkäleeseen Penan kautta, kuten muuhunkin seuran pienkalustoon.

Muistathan käsitellä kaikkia veneitä varovaisesti.

Yhteistoimintaa Jouteleen kanssa

Puuvenesoudun säännöt mahdollistavat seurayhteistyön kirkkovenesoudussa. Kaudelle 2021 KeU on sopinut seurayhteistyöstä ja yhteistoimintajoukkueesta kesän SM-kisoissa Jouteleen kanssa. Tällä yhteistyöllä saadaan vahvistettua molempien seurojen kirkkovenesoutua.

Yhteisistä treeneistä tiedotetaan myöhemmin.

SM Ergomaraton 2021

SM Ergomaraton 2021 järjestettiin onnistuneesti. Kisan tulokset löytyvät Ergomaraton sivulta.

World Rowing noteerasi Suomen ainoan kansainvälisen sisäsoutukilpailun tänäkin vuonna, lue juttu täältä (englanniksi).

Venepaikat

Kotirannassamme Gustavelundin edustalla meillä on venetelinepaikkoja 12 pienveneelle. Ensisijaisesti telineissä säilytetään seuran pienpuuveneitä, mutta koska paikkoja on enemmän kuin jaostolla veneitä, voi jaoston jäsenet lunastaa itselleen venetelinepaikan kesäkaudeksi. Venepaikat on jaettu kauden 2021 osalta.

 

Jäsentiedot ajantasalle myClubissa

Keravan Urheilijoiden jäsenrekisterinä toimii myClub, joten on tärkeää, että tiedot ovat ajantasalla järjestelmässä. Järjestelmän kautta lähetetään kaikille seuran jäsenille seuratiedotteita, mutta myös tietylle jaostolle kohdistettuja tiedotteita. Varmista siis, että kuulut myClubissa niihin ryhmiin (jaostoihin), joiden toimintaan osallistut. Soutujaostoon kuuluville henkilöille lähetetään mm. toimintamaksut automaattisesti myClubin ryhmätietojen perusteella.

Käy tarkistamassa ja päivittämässä tietosi myClubissa.

Mikäli et ole käyttänyt myClubia pitkään aikaan, joudut ehkä liittämään vanhan tunnuksesi uuteen myClub-käyttäjätiliin (muutos tullut 22.3.2018). Vanhalla myClub-tunnuksella kirjautuminen palveluun ei enää onnistu.