Soudun ajankohtaiset

Soutuspinning ja sauvavaellukset

Sekä soutuspinning että sauvavaellukset jatkuvat toistaiseksi. Soutuspinnit alkavat 1.10. ja ovat tiistaisin klo 19:30, torstaisin klo 19:00 ja lauantaisin klo 10.

Sauvavaellukset ovat sunnuntaisin klo 9:30 alkaen, lähtö Keupirtiltä (Saviniementie 6).

Koronatilanteesta johtuen toiminnassamme on noudatettava viranomaisohjeita ja -suosituksia, ja uusiin rajoituksiin reagoidaan tarpeen mukaan. Tarkempia ohjeistuksia löydät Harjoittelu-välilehdeltä.

Ergomaraton 2020

Ergomaraton järjestetään virtuaalisena ja kaksipäiväisenä 5. – 6.12. Kilpailuissa ei käytetä kilpailusoftaa ja suorituksen voi tehdä ns. kisahubissa. Kisahubissa on valvoja, joka vastaa suorituksesta sekä kevyen sarjan punnituksista, mikäli soudat jossain muualla kuin KeU:n hubissa (Crossfit Tuusula), huolehdithan itse tarvittavasta valvojasta. Kisailmoittautumiset Jukka Haikosen kautta. Ilmoita Jukalle viimeistään 23.11. sarja (ikä + HWT/LWT) sekä soutupaikka. Kilpailutulokset tulee ilmoittaa järjestäjälle sunnuntaina 6.12. klo 18 mennessä.

Soutujaoston jäsenkokous ja kauden 2020 päätös

Soutujaoston jäsenkokouksessa jaoston johtoryhmään vuodelle 2021 valittiin puheenjohtajaksi Juha Karttunen. Johtoryhmän jäseniksi valittiin Piia Auranen, Jukka Haikonen, Petri Juuti, Pentti Soini, Tarita Vähä-Vahe ja Jani Ylitalo.

Jäsenkokouksessa palkittiin vuoden 2020 ansioista: Juha-Matti Valkama, Jukka Haikonen, Tarita Vähä-Vahe, Ritva Reponen, Matti Reponen, Katri Kynkäänniemi, Eeva-Riikka Tonteri ja Pekka Lensu.

Seuratyöstä palkittiin Petri Juuti ja Piia Auranen.

Jäsenkokouksen päätteeksi järjestettiin paneelikeskustelu, jonka aiheena oli “Coastal ja puuvenesoutu – yhdessä vai erikseen”. Nauhoituksen paneelikeskustelusta voit katsoa Youtubesta.

Kesäergo

Kesäergot tulisi palauttaa soutuspinnien käyttöön mahdollisimman pikaisesti.

Soututreenit

Kauden 2020 kirkkovenetreenit ovat päättyneet. Pienveneitä on vielä rannassa, joten harjoittelemaan pääsee sekä puuveneillä että coastal-veneillä. Varaukset veneisiin Penan kautta. Myös pienveneet nostetaan lähiaikoina ja samalla nostetaan pienvenelaituri ylös talkoilla. Seuraa ilmoittelua FB-kanavalla.

Nonathlon

Tälläkin sisäsoutukaudella omaa tulostasoa voi seurata nonathlonissa. Liity nonathloniin osoitteessa https://www.nonathlon.com/ tai jos olet jo liittynyt, käy rekisteröitymässä kaudelle 2020. Ilmoita sen jälkeen tunnuksesi Penalle, niin hän lisää sinut KeU:n joukkueeseen.

Jäsentiedot ajantasalle myClubissa

Keravan Urheilijoiden jäsenrekisterinä toimii myClub, joten on tärkeää, että tiedot ovat ajantasalla järjestelmässä. Järjestelmän kautta lähetetään kaikille seuran jäsenille seuratiedotteita, mutta myös tietylle jaostolle kohdistettuja tiedotteita. Varmista siis, että kuulut myClubissa niihin ryhmiin (jaostoihin), joiden toimintaan osallistut. Soutujaostoon kuuluville henkilöille lähetetään mm. toimintamaksut automaattisesti myClubin ryhmätietojen perusteella.

Käy tarkistamassa ja päivittämässä tietosi myClubissa.

Mikäli et ole käyttänyt myClubia pitkään aikaan, joudut ehkä liittämään vanhan tunnuksesi uuteen myClub-käyttäjätiliin (muutos tullut 22.3.2018). Vanhalla myClub-tunnuksella kirjautuminen palveluun ei enää onnistu.