Soudun ajankohtaiset

Harjoitukset kesä 2021

Kirkkoveneharjoitukset aloitetaan 18.5. Aluksi harjoitukset ovat kolmesti viikossa tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin. Kirkkisharjoitukset alkaa klo 18. Lähes kaikki pienveneet ovat jo rannassa, ja niillä voi harjoitella varauksen tekemällä. Harjoituksissa noudatetaan koronatilanteen aiheuttamia suosituksia ja ohjeita.

Otattehan huomioon seuraavat terveysturvallisuusohjeet:
• Harjoituksiin ei osallistuta, jos on hengitystieinfektioon viittaavia oireita.
• Käsihygieniaan tulee kiinnittää erityistä huomiota. Käytä mahdollisuuksien mukaan käsidesiä.
• Soutaessa tulee käyttää omian airontuppia tai käsineitä.

Keski-Uudenmaan soten ohjeistuksen mukaisesti, harrastusryhmän yhteystiedot tulee kerätä, jotta tartunnan jäljitys on mahdollista. Tästä syystä otamme ainakin toistaiseksi kirkkovenetreeneihin käyttöön Nimenhuudon. Mikäli et ole vielä liittynyt soudun nimenhuuto-joukkueeseen, liity tästä.

Mukaan joukkueeseen

KeUn tavoitteena kaudella 2021 on osallistua kaikkiin järjestettäviin kirkkoveneiden SM-kilpailuihin. Osa joukkueista toteutetaan yhteistoimintana Jouteleen kanssa, mutta mahdollisuuksien mukaan myös omilla joukkueille. Mikäli haluat osallistua kilpailuihin ja sitoutua joukkueeseen, ilmoittaudu Petrille.

Yhteistoimintaa Jouteleen kanssa

Puuvenesoudun säännöt mahdollistavat seurayhteistyön kirkkovenesoudussa. Kaudelle 2021 KeU on sopinut seurayhteistyöstä ja yhteistoimintajoukkueesta kesän SM-kisoissa Jouteleen kanssa. Tällä yhteistyöllä saadaan vahvistettua molempien seurojen kirkkovenesoutua.

Yhteisistä treeneistä tiedotetaan myöhemmin.

SM Ergomaraton 2021

SM Ergomaraton 2021 järjestettiin onnistuneesti. Kisan tulokset löytyvät Ergomaraton sivulta.

World Rowing noteerasi Suomen ainoan kansainvälisen sisäsoutukilpailun tänäkin vuonna, lue juttu täältä (englanniksi).

Venepaikat

Kotirannassamme Gustavelundin edustalla meillä on venetelinepaikkoja 12 pienveneelle. Ensisijaisesti telineissä säilytetään seuran pienpuuveneitä, mutta koska paikkoja on enemmän kuin jaostolla veneitä, voi jaoston jäsenet lunastaa itselleen venetelinepaikan kesäkaudeksi. Venepaikat on jaettu.

Coastalsoudun pitkän matkan SM-kisat 19. – 20.6. Tuusulanjärvellä

Keravan Urheilijat ovat saaneet järjestettäväksi Coastalsoudun pitkän matkan SM-kilpailut. Kilpailu järjestetään kaksipäiväisenä 19. – 20.6. Kisakeskuksena toimii Gustavelundin ranta. Lauantaina soudetaan yksikkökisat ja sunnuntaina on vuorossa kaksikot. Kilpailumatkana yksiköillä on 18 km kolmena 6 kilometrin kierroksena, kaksikoilla matkana on 12 kilometriä eli kaksi kierrosta. Kilpailu järjestetään yhteislähtönä ja ensimmäisen sarjan lähtö on klo 10 molempina päivinä.

Kisapäivinä tarvitaan hieman talkooapua mm. veneiden käsittelyssä sekä ajanotossa. Mikäli haluat osallistua hienoon urheilutapahtumaan tästä lähtökohdasta, ilmoittaudu osoitteeseen soutu(at)keravanurheilijat.fi tai kenelle tahansa johtoryhmän jäsenelle.

Kisan ulkopuolisten soutajien toivotaan välttävän soutamista reitillä kisan aikana. Reitin varrelta löytyy hyviä kannustuspaikkoja, jotka on tavoitettavissa jalkaisin.

Nonathlon

Tälläkin sisäsoutukaudella omaa tulostasoa voi seurata nonathlonissa. Liity nonathloniin osoitteessa https://www.nonathlon.com/ tai jos olet jo liittynyt, käy rekisteröitymässä kaudelle 2020. Ilmoita sen jälkeen tunnuksesi Penalle, niin hän lisää sinut KeU:n joukkueeseen.

Jäsentiedot ajantasalle myClubissa

Keravan Urheilijoiden jäsenrekisterinä toimii myClub, joten on tärkeää, että tiedot ovat ajantasalla järjestelmässä. Järjestelmän kautta lähetetään kaikille seuran jäsenille seuratiedotteita, mutta myös tietylle jaostolle kohdistettuja tiedotteita. Varmista siis, että kuulut myClubissa niihin ryhmiin (jaostoihin), joiden toimintaan osallistut. Soutujaostoon kuuluville henkilöille lähetetään mm. toimintamaksut automaattisesti myClubin ryhmätietojen perusteella.

Käy tarkistamassa ja päivittämässä tietosi myClubissa.

Mikäli et ole käyttänyt myClubia pitkään aikaan, joudut ehkä liittämään vanhan tunnuksesi uuteen myClub-käyttäjätiliin (muutos tullut 22.3.2018). Vanhalla myClub-tunnuksella kirjautuminen palveluun ei enää onnistu.