Soudun ajankohtaiset

Kesän harjoitusaikataulut muuttuvat

Sulkavan soudut soudetaan 12. – 13.7. Perinteisesti KeUn kirkkoveneharjoitukset ovat muuttuneet Sulkavan soutujen jälkeen, niin nytkin. Jatkossa yhteiset kirkkoveneharjoitukset ovat keskiviikkoisin ja sunnuntaisin.

Yhteisiä kirkkovenetreenejä EI ole tiistaina 9.7., torstaina 11.7. eikä sunnuntaina 14.7. Seuraava kirkkovenetreeni on siis keskiviikkona 17.7.

Heinäveden kanavasoutu

Heinäveden kanavasoutu soudetaan 19. – 21.7. kauniilla sisävesireitillä. Tänä vuonna on kanavasoudun juhlavuosi. Lähtöpisteenä on Valamo ja 70 kilometrin reitti kulkee seitsemän luonnonkauniin kanavan kautta.

Keravan Urheilijoiden kirkkoveneessä on vielä pari paikkaa vapaana. Mikäli retkisoutu mutkaisilla vesistöillä ja saaristoisilla järvenselillä vanhojen kanavien läpi kiinnostaa, ilmoittaudu Carlalle.

Lisätietoa kanavasoudusta: http://www.kanavasoutu.fi/

Pirkan soutu

Purkan soutu soudetaan 27.7. Tampereella, kisakeskuksena Takon soutajien soutupyhättö. KeU osallistuu soutuun omalla venekunnalla. Veneessä on vielä tilaa. Mikäli haluat soutaa 35 km:n matkan reippaasti, mutta rennosti, ole yhteydessä Petriin.

Yksikön nimikilpailu

Jaosto on hankkinut jäseniensä käyttöön Lehdon valmistaman puuveneyksikön. Yksikön varaus- ja käyttöperiaatteet ovat samat kuin pariveneissäkin.

Veneeltä puuttuu vielä nimi, joten toivomme jäseniltä nimiehdotuksia, joiden joukosta johtoryhmä valitsee osuvimman. Anna nimiehdotuksesi täällä: https://forms.gle/pDERuqCG6RnPbxz68

Voit myös lähettää nimiehdotuksesi sähköpostilla osoitteeseen: soutu(at)keravanurheilijat.fi.

Lokikirja

Gustavelundin rannan soutukoppiin on toimitettu lokikirja, johon pitää merkitä kaikki seuran veneiden käyttökerrat. On toivottavaa, että myös omilla veneillään soutajat kirjaisivat käyttönsä lokikirjaan. Lokikirjan tarkoituksena on seurata kaluston käyttöastetta, mutta se toimii myös turvallisuustekijänä, jos merkintä tehdään ennen soutuun lähtöä.

Kirkkoveneharjoitukset

Yhteiset kirkkoveneharjoitukset ovat keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Tule rantaan hyvissä ajoin, viimeistään klo 17:45, jotta saadaan jaettua paikat ja vene vesille. Lähtö rannasta on klo 18:00.

Jäsentiedot ajantasalle myClubissa

Keravan Urheilijoiden jäsenrekisterinä toimii myClub, joten on tärkeää, että tiedot ovat ajantasalla järjestelmässä. Järjestelmän kautta lähetetään kaikille seuran jäsenille seuratiedotteita, mutta myös tietylle jaostolle kohdistettuja tiedotteita. Varmista siis, että kuulut myClubissa niihin ryhmiin (jaostoihin), joiden toimintaan osallistut. Soutujaostoon kuuluville henkilöille lähetetään mm. toimintamaksut automaattisesti myClubin ryhmätietojen perusteella.

Käy tarkistamassa ja päivittämässä tietosi myClubissa.

Mikäli et ole käyttänyt myClubia pitkään aikaan, joudut ehkä liittämään vanhan tunnuksesi uuteen myClub-käyttäjätiliin (muutos tullut 22.3.2018). Vanhalla myClub-tunnuksella kirjautuminen palveluun ei enää onnistu.