Soudun ajankohtaiset

Lohja-Tuusula Pienveneregatta

Keravan Urheilijat järjestää yhteistyössä Lohjan Seudun Soutajien kanssa pienveneregatan. KeU:n järjestämät osakilpailut ovat 29.5. ja 12.6. Soudettava matka on 6 km ja kilpailu soudetaan yhteislähtönä klo 18 ja klo 19. Ilmoittautuminen 1 h ennen starttia. Kilpailuun voi osallistua myös SUP-laudalla.

Lohjan osakilpailut Hiidensalmessa 22.5. ja 23.6. (matka 15 km, vain yksi lähtö).

Mikäli haluat soutaa kisassa seuran veneillä ilmoittaudu etukäteen Penalle, jotta veneiden käyttö voidaan suunnitella järkevästi.

Seura-asut

Helmikuussa tehty tilaus on nyt toimituksessa ja asut on noudettavissa seuran toimistolta.

Jaostolle on tullut muutamia kyselyitä lisätilauksesta, lisätilaus on mahdollista, mikäli saadaan riittävästi tilauksia/tuote. Mikäli helmikuun tilaus meni ohi tai haluaisit tilata lisää, ota yhteyttä: soutu(at)keravanurheilijat.fi. Lisätilaus tehdään viikolla 22.

Tilattavat tuotteet löytyvät tästä linkistä: https://preview.trimtex.ee/project/5ab9ea40e2075/5abb5a418f856

Lokikirja

Gustavelundin rannan soutukoppiin on toimitettu lokikirja, johon pitää merkitä kaikki seuran veneiden käyttökerrat. On toivottavaa, että myös omilla veneillään soutajat kirjaisivat käyttönsä lokikirjaan. Lokikirjan tarkoituksena on seurata kaluston käyttöastetta, mutta se toimii myös turvallisuustekijänä, jos merkintä tehdään ennen soutuun lähtöä.

Kirkkoveneharjoitukset

Yhteiset kirkkoveneharjoitukset ovat tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin. Tule rantaan hyvissä ajoin, viimeistään klo 17:45, jotta saadaan jaettua paikat ja vene vesille. Lähtö rannasta on klo 18:00

Jäsentiedot ajantasalle myClubissa

Keravan Urheilijoiden jäsenrekisterinä toimii myClub, joten on tärkeää, että tiedot ovat ajantasalla järjestelmässä. Järjestelmän kautta lähetetään kaikille seuran jäsenille seuratiedotteita, mutta myös tietylle jaostolle kohdistettuja tiedotteita. Varmista siis, että kuulut myClubissa niihin ryhmiin (jaostoihin), joiden toimintaan osallistut. Soutujaostoon kuuluville henkilöille lähetetään mm. toimintamaksut automaattisesti myClubin ryhmätietojen perusteella.

Käy tarkistamassa ja päivittämässä tietosi myClubissa.

Mikäli et ole käyttänyt myClubia pitkään aikaan, joudut ehkä liittämään vanhan tunnuksesi uuteen myClub-käyttäjätiliin (muutos tullut 22.3.2018). Vanhalla myClub-tunnuksella kirjautuminen palveluun ei enää onnistu.