Soudun ajankohtaiset

Kevään sisäsoutukisat

Melonta- ja soutuliitto on päättänyt perua Imatran 500 m:n ja 10 km sisäsoudun SM-kilpailut. Finnrowing on jo sopinut uuden ajankohdan marraskuulle.

Keravan Urheilijoiden soutujaoston johtokunta päätti 18.3. että SM Ergomarathon 2020 Gustavelundissa perutaan. Sen sijaan KeU järjestää vastaavan maratonin virtuaalisena Open-kisana aikaistetusti. Lisätietoja virtuaalikisasta löydät täältä.

Soutuspinning

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi ohjatut spinningtunnit ovat peruttu toistaiseksi. Jäsenet voivat käydä itsenäisesti harjoittelemassa Crossfit Tuusulassa tai Keinukalliossa, lisätietoja kohdassa Harjoittelu. Noudata viranomaisten määräyksiä ja suosituksia sekä hygieniaohjeita. Pese kädet ja puhdista laitteet ennen ja jälkeen käytön. Oireisena ei treenata.

Muutamia laitteita voidaan pientä korvausta vastaan lainata kotikäyttöön, erityisesti riskiryhmään kuuluville. Mikäli haluat lainata laitetta, ota yhteys Penaan.

Käy laittamassa myös Nonathlon-tunnuksesi kuntoon uutta kautta varten.

Sisäsoudun treeniohjelma 2020 löytyy täältä.

Sauvavaellukset

Ohjatut sauvavaellukset ovat tältä keväältä päättyneet.

Nonathlon

Tälläkin sisäsoutukaudella omaa tulostasoa voi seurata nonathlonissa. Liity nonathloniin osoitteessa https://www.nonathlon.com/ tai jos olet jo liittynyt, käy rekisteröitymässä kaudelle 2020. Ilmoita sen jälkeen tunnuksesi Penalle, niin hän lisää sinut KeU:n joukkueeseen.

Jäsentiedot ajantasalle myClubissa

Keravan Urheilijoiden jäsenrekisterinä toimii myClub, joten on tärkeää, että tiedot ovat ajantasalla järjestelmässä. Järjestelmän kautta lähetetään kaikille seuran jäsenille seuratiedotteita, mutta myös tietylle jaostolle kohdistettuja tiedotteita. Varmista siis, että kuulut myClubissa niihin ryhmiin (jaostoihin), joiden toimintaan osallistut. Soutujaostoon kuuluville henkilöille lähetetään mm. toimintamaksut automaattisesti myClubin ryhmätietojen perusteella.

Käy tarkistamassa ja päivittämässä tietosi myClubissa.

Mikäli et ole käyttänyt myClubia pitkään aikaan, joudut ehkä liittämään vanhan tunnuksesi uuteen myClub-käyttäjätiliin (muutos tullut 22.3.2018). Vanhalla myClub-tunnuksella kirjautuminen palveluun ei enää onnistu.