Soudun ajankohtaiset

Sauvavaellukset Kuusijärvellä 27.10. – 24.11.

Sauvavaelluksien lähtöpaikka on toistaiseksi Kuusijärvellä. Lähtö on Kuusijärven parkkipaikka ja kellonaika vanha tuttu klo 10.

Kuusijärvellä on mahdollisuus uusiin reitteihin ja sen lisäksi vaelluksen jälkeen on uinti- ja saunomismahdollisuus (omakustannehintaan, hinnastot täällä). Joulukuussa tarkkaillaan jo lumitilannetta, joten seuraa sauvavaellusten jatkoja täällä tai Soudun FB sivulla. Mikäli lumipeite vielä antaa odottaa itseään, jatketaan sauvavaelluksia normaalisti.

Tervetuloa mukaan!

Soutuspinning

Soutuspinningit aloitetaan Crossfit Tuusulan tiloissa lokakuun alussa. Spinnipäivät ovat tiistai (19:30 – 20:30), torstai (18:00-19:00) ja lauantai (10:00 – 11:30). Ilmoittautumiset nimenhuudon kautta, liity joukkueeseen täältä.

Sunnuntaina 3.11. Crossfit Tuusulan tiloista on myös varattu aika voimaharjoittelulle. Toki silloin voi myös soutaa Ergolla. Tila on varattu seuraavasti klo 15 – 16 “vahvat” ja 16 – 17 “vähemmän vahvat”.  Tarkoitus on treenata pienryhmissä ja jako siksi, että ei tarvitse niin paljon vaihtaa levyjä tekijöiden välillä.

Nonathlon

Tälläkin sisäsoutukaudella omaa tulostasoa voi seurata nonathlonissa. Liity nonathloniin osoitteessa https://www.nonathlon.com/ tai jos olet jo liittynyt, käy rekisteröitymässä kaudelle 2020. Ilmoita sen jälkeen tunnuksesi Penalle, niin hän lisää sinut KeU:n joukkueeseen.

Jäsentiedot ajantasalle myClubissa

Keravan Urheilijoiden jäsenrekisterinä toimii myClub, joten on tärkeää, että tiedot ovat ajantasalla järjestelmässä. Järjestelmän kautta lähetetään kaikille seuran jäsenille seuratiedotteita, mutta myös tietylle jaostolle kohdistettuja tiedotteita. Varmista siis, että kuulut myClubissa niihin ryhmiin (jaostoihin), joiden toimintaan osallistut. Soutujaostoon kuuluville henkilöille lähetetään mm. toimintamaksut automaattisesti myClubin ryhmätietojen perusteella.

Käy tarkistamassa ja päivittämässä tietosi myClubissa.

Mikäli et ole käyttänyt myClubia pitkään aikaan, joudut ehkä liittämään vanhan tunnuksesi uuteen myClub-käyttäjätiliin (muutos tullut 22.3.2018). Vanhalla myClub-tunnuksella kirjautuminen palveluun ei enää onnistu.