Soudun ajankohtaiset

Kevään 2023 kirkkovene-treenit starttaavat!

Keravan Urheilijoiden kirkkoveneharjoitukset kolme kertaa viikossa:

tiistaisin klo. 18.00

torstaisin klo 18.00

sunnuntaisin klo 18.00

Tuttuun tapaan ilmoittautuminen Nimenhuudon kautta.

 

Sauvavaellukset ja soutuspinning syyskaudella 2022

Sauvavaellukset alkavat sunnuntaina 16.10. klo 9:00. Vaellusten kesto noin 2 – 3 tuntia. Jatkossa vaellusten alkamisaika on sunnuntaisin klo 9:30. Lähtöpaikkana on Keupirtti, ellei toisin ilmoiteta.

*****

Soutuspinningit jatkuvat viime keväältä tutussa paikassa Myllynummella, Keravan Naisvoimistelijoiden salissa, Myllynummentie 10, Kerava. Spinningvuorot ovat tiistaisin klo 15 – 17 (musiikki tulee lopettaa klo 16:15) ja lauantaisin klo 10 – 13.

Tuttuun tapaan ilmoittautuminen Nimenhuudon kautta.

 

Kansainvälistä kisaedustusta coastal-soudussa

Coastal-soudun Euroopan mestaruuskilpailut 2022 soudetaan 27. – 30.10. San Sebastianissa, Espanjassa. Keravan Urheilijat on vahvasti mukana maajoukkueessa kahden tai tavallaan jopa kolmen soutajan voimin. André Salmi soutaa Beach Sprintissä U19-sarjassa, Pekka Lensu osallistuu C1X-sarjassa Endurance-matkan kilpailuun. Lisäksi Pekka soutaa kaksikolla kaimansa Mäkelän kanssa Keravan Urheilijoiden nimissä seurajoukkueena. Pekka Mäkelä edustaa Suomessa kilpaillessaan Takon Soutajia. EM-kisojen seuraedustuksessa mainittavan seuran miehet ratkaisivat rehdisti kolikkoa heittämällä.

Lisää kolmikon kisakuulumisista voi lukea täältä.

Jäsenkokous ja kauden 2022 päätöstilaisuus

Jäsenkokous ja kauden 2022 päätöstilaisuus järjestetään 11.11.2022 Ravintola Kerhossa, Tykkitie 1, Tuusula. Tilaisuus alkaa jäsenkokouksella klo 18, kokouksen jälkeen palkitaan kauden aikana menestyneet soutajat ja seuratyöntekijät, ja palkitsemisen jälkeen on yhteinen illallinen.
Jäsenkokouksen asialista löytyy täältä.
Illallisen ruokalista löytyy tästä. Illalliselle tulee ilmoittautua viimeistään 4.11. oheisella lomakkeella, illallisen omavastuu on 25 € ja sen voi maksaa ennakkoon soudun tilille FI36 2074 1800 0262 59, mobile paylla numeroon 59102 tai käteisellä jäsenkokouksessa.

 Jäsentiedot ajantasalle myClubissa

Keravan Urheilijoiden jäsenrekisterinä toimii myClub, joten on tärkeää, että tiedot ovat ajantasalla järjestelmässä. Järjestelmän kautta lähetetään kaikille seuran jäsenille seuratiedotteita, mutta myös tietylle jaostolle kohdistettuja tiedotteita. Varmista siis, että kuulut myClubissa niihin ryhmiin (jaostoihin), joiden toimintaan osallistut. Soutujaostoon kuuluville henkilöille lähetetään mm. toimintamaksut automaattisesti myClubin ryhmätietojen perusteella.

Käy tarkistamassa ja päivittämässä tietosi myClubissa.

Mikäli et ole käyttänyt myClubia pitkään aikaan, joudut ehkä liittämään vanhan tunnuksesi uuteen myClub-käyttäjätiliin (muutos tullut 22.3.2018). Vanhalla myClub-tunnuksella kirjautuminen palveluun ei enää onnistu.