Ajankohtaista ja tapahtumat

Sisäsoutukilpailut 2019

Euroopan sisäsoudun mestaruuskisat (ERIC 2019) 26.1. Tanskassa. Keravan Urheilijoilta kilpailuun osallistuu 12 soutajaa.

FIRC 2000 m 9.2. Helsingin Urheilutalolla. Ilmoittautumiset keskitetysti Pentti Soinin kautta. Ilmoita halukkuudestasi osallistua Penalle viimeistään 28.1.

FIRC 500 m ja 5000/10 000 m 9. – 10.3. Imatran Urheilutalolla. Ilmoittautumiset keskitetysti Pentti Soinin kautta. Ilmoita halukkuudestasi osallistua Penalle viimeistään 25.2.

Ergomaraton 27.4. Gustavelundissa. Ilmoittautumiset suoraan ergomaraton.fi-sivujen ohjeiden mukaan.

Toiminta- ja jäsenmaksut lähetetty

Soudun toimintamaksut on lähetetty soudun jäsenille. Mikäli et ole saanut toimintamaksua, tarkista, että jäsentiedoissasi myClubissa on valittuna ryhmä “soutu”. Voit maksaa toimintamaksun soudun tilille FI36 2074 1800 0262 59. Kirjoita tekstikenttään “Toimintamaksu 2019” ja oma nimi. (Huom: tilinumero ei ole sama, jolle jäsenmaksu maksetaan).

Soudun toimintamaksuun ei sisälly seuran jäsenmaksua. Jäsenmaksut maksetaan pääseuran tilille. Myös nämä maksut on jo lähetetty. Mikäli et ole saanut jäsenmaksulaskua, ota yhteyttä: jasenasiat@keravanurheilijat.fi

Sunnuntain sauvavaellukset tauolla

Sauvavaellukset ovat toistaiseksi tauolla ja jokainen voi omatoimisesti hyödyntää Keinukallion ja lähialueiden laduista ja talvimaisemista.

Vaellusten jatkumisesta tiedotetaan nettisivuilla ja soudun FB-ryhmässä.

Pienvenepaikat Gustavelundin rannassa kesällä 2019

Keravan Urheilijoilla on Gustavelundin rannassa kaksi pienvenetelinetta, joissa on 12 venepaikkaa. Venepaikat numeroidaan ja veneitä säilytetään omalla paikalla.

Venepaikan voi vuokrata kesäkaudeksi (avovesi) 60 eur/kausi. Venepaikan vuokraamisen edellytyksenä on seuran jäsenyys ja toimintamaksu maksettu. Ilmoita halukkuudestasi paikkaan maaliskuun 2019 loppuun mennessä, maksu paikan saaneelle toimitetaan huhtikuun 2019 aikana. Johtoryhmä pidättää oikeuden tehdä päätöksiä paikkojen jakamiseen, jos halukkuutta on enemmän kuin paikkoja.

Jäsentiedot ajantasalle myClubissa

Keravan Urheilijoiden jäsenrekisterinä toimii myClub, joten on tärkeää, että tiedot ovat ajantasalla järjestelmässä. Järjestelmän kautta lähetetään kaikille seuran jäsenille seuratiedotteita, mutta myös tietylle jaostolle kohdistettuja tiedotteita. Varmista siis, että kuulut myClubissa niihin ryhmiin (jaostoihin), joiden toimintaan osallistut. Soutujaostoon kuuluville henkilöille lähetetään mm. toimintamaksut automaattisesti myClubin ryhmätietojen perusteella.

Käy tarkistamassa ja päivittämässä tietosi myClubissa.

Mikäli et ole käyttänyt myClubia pitkään aikaan, joudut ehkä liittämään vanhan tunnuksesi uuteen myClub-käyttäjätiliin (muutos tullut 22.3.2018). Vanhalla myClub-tunnuksella kirjautuminen palveluun ei enää onnistu.

Soutuspinning kolmesti viikossa

Soutuspinnit ovat alkaneet ja niitä järjestetään toistaiseksi kolmesti viikossa. Tiistaisin klo 19:30 – 20:30, torstaisin 17:30 – 18:30 ja lauantaisin 10:00 – 11:30. Paikkana vanha tuttu, Tuusula Crossfit, Sulan teollisuusalueella, osoitteessa Isonkivenkuja 2E.

Mikäli halukkuutta ja kävijöitä riittää, spinnejä voidaan järjestää myös sunnuntaisin 15:00 – 16:30. Tästä tarkemmin myöhemmin, mikäli toteutuu.

Vakiovuorojen lisäksi toisinaan on tarjolla erikoistreenejä ja tapahtumia, mm. tekniikkaneuvontaa, testejä, yms. Seuraa ilmoittelua Keravan Urheilijat Soutu -Facebook-ryhmässä.