Soudun ajankohtaiset

Kirkkistreenit

Kirkkovenetreenitovat alkaneet ja jatkuvat heinäkuun alkuun asti vanhalla tutulla aikataululla: tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin klo 18 alkaen. Tule rantaan hyvissä ajoin, mielellään jo noin 17:45. Treeneihin toivotaan ilmoittautumista nimenhuudon kautta.

Soutukoulu 2022

Keravan Urheilijat järjestää ensisijaisesti nuorille suunnatun soutukoulun coastal- ja puuvenesoudusta kiinnostuneille. Soutukoulu alkaa 6.6. Ilmoittautumiset Penalle tai Taritalle (kts. Yhteystiedot ).

Lisätietoa linkistä

 

 Jäsentiedot ajantasalle myClubissa

Keravan Urheilijoiden jäsenrekisterinä toimii myClub, joten on tärkeää, että tiedot ovat ajantasalla järjestelmässä. Järjestelmän kautta lähetetään kaikille seuran jäsenille seuratiedotteita, mutta myös tietylle jaostolle kohdistettuja tiedotteita. Varmista siis, että kuulut myClubissa niihin ryhmiin (jaostoihin), joiden toimintaan osallistut. Soutujaostoon kuuluville henkilöille lähetetään mm. toimintamaksut automaattisesti myClubin ryhmätietojen perusteella.

Käy tarkistamassa ja päivittämässä tietosi myClubissa.

Mikäli et ole käyttänyt myClubia pitkään aikaan, joudut ehkä liittämään vanhan tunnuksesi uuteen myClub-käyttäjätiliin (muutos tullut 22.3.2018). Vanhalla myClub-tunnuksella kirjautuminen palveluun ei enää onnistu.