Hiihto

Toiminnan esittely

Keravan Urheilijat on 105 vuotias yleisseura, jonka hiihtotoiminta keskittyy Keravan Keinukallion urheilupuistoon. Hiihtojaoston toiminnan tavoitteena on turvata hiihto-olosuhteet kaiken tasoisille hiihdon harrastajille sekä mahdollistaa hiihdon harrastaminen ja kilpaileminen kaikilla tasoilla hiihtokoulusta aikuisikään saakka.

Hiihto-olosuhteiden turvaamisessa teemme aktiivista seuratyötä tykkilumiladun toteutuksessa Keravan kaupungin kanssa. Nuorisohiihto on toimintamme painopiste. Harjoitustoimintamme on ympärivuotista ja talvikaudella järjestämme lapsille suunnatun hiihtokoulun sekä avoimia seurakilpailuja. Olemme Hiihtoliiton seuraluokittelun pitkäaikainen valioluokan seura, jonka nuorisotoiminta on valtakunnan kärkitasoa – KeU Hiihto lukuina. Olemme myös Olympiakomitean ja Hiihtoliiton lasten ja nuorten Tähtiseura.

Alla on toimintamme kuvaus ja toimintalinjaukset. Ilman tukijoita ja yhteistyökumppaneita nykymuotoisen toimintamme järjestäminen ei olisi mahdollista. Tutustu yhteistyökumppaneihimme.

Organisaatio ja toiminnan kuvaus:

Harjoitus ja kilpailutoiminta

Reilun pelin periaatteet

Seuratoiminnassa, harjoittelussa ja kilpaluissa noudatetaan urheilun reilun pelin periaatteita. Katso lisätiedot:

Ohjeita toimintaan osallistuville

Kiittäminen ja palkitseminen

Toimintakertomukset ja -suunnitelma

Hiihtokalenterit