AVOIN KARTANLUKUKILPAILU 29.9.2019 KEINUKALLIOSSA

Keravan Urheilijat ry järjestää reserviläisille, suunnistajille, latulaisille ja muille liikunnan, ulkoilun tai retkeilyn harrastajille avoimen kartanlukukilpailun sunnuntaina 29.9.2019 noin klo 12:50-14 (heti Keinukallion porrasjuoksun jälkeen). Kilpailukeskus on Keinukallion huipulla. Osallistumismaksua ei peritä KeU:n jäseniltä. Muilla on vapaaehtoinen 5 euron karttamaksu.

Kartanluku

Sarjoja (2019 tai 1958) on käytetyn kartan mukaisesti kaksi (uusin peruskartta 1:20000 tai sen kääntöpuolella oleva peruskartta 1:20000 vuodelta 1958). Vain toiseen sarjaan voi osallistua. Vanhan kartan sarja on tarkoitettu suunnistuskonkareille, jotka haluavat haasteita, mutta jokainen saa valita sarjansa makunsa mukaisesti (vielä kisan kuluessa).

Kartan saa Keinukallion huipulta noin klo 12:50 alkaen. Kartanluvussa on tähystettävänä 10 etäisyyspistettä (E1-E10). Määritettävät kohteet on osoitettu ensisijaisesti valokuvilla ja toissijaisesti tähystysputkilla. Putki voi osoittaa vinoon, jos joku siihen koskee. Kompassisuunnan kokonaiskorjaus on noin +10,6 astetta (177 piirua).

Pisteet merkitään karttaan lukupaikalla olevalla neulalla ja värikynällä. Kartta palautetaan lähtöön tarkistettavaksi. Kartanlukuaikaa ei mitata, mutta kartta on palautettava viimeistään klo 14. Tuloksen ratkaisevat etäisyyspisteiden määrityksessä tehdyt virhemillimetrit.

Kummankin sarjan parhaalle kartanlukijalle jaetaan ainakin äärettömästi kunniaa ja hävinneet lähtevät harjoittelemaan.

Tervetuloa Keinukallioon Wanhan Hywän ajan kartanlukuun (myös aloittelijat)!

Keravan Urheilijat / suunnistusjaosto

 

PS1: Numerosta 040-5003907 vastataan kilpailua koskeviin tiedusteluihin.

PS2: Suositeltavat varusteet: kompassi, kartansuojus, kynä ja kiikari tai terävä näkö.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin