Jukola 2020 Rovaniemellä, ilmoittautuminen ja matkustus bussilla

Ensi vuoden Jukola juostaan Rovaniemellä 13.-14.6. Koska kisa on poikkeuksellisen kaukana, on seurassa aloitettu kilpailumatkan suunnittelu hyvissä ajoin.

Yleistä matkustamisvaihtoehdoista Rovaniemelle

Lentoyhteydet Helsinki-Vantaalta Rovaniemelle ovat hyvät. Finnair on lisännyt ylimääräisiä lentovuoroja. Norwegian lentää Hki-Vantaalta Rovaniemelle (ja päinvastoin) torstaisin ja sunnuntaisin. Lentolippuja on jo nyt saatavissa , hinnat edullisimmillaan yhden hengen  menopaluulipuista ovat Norwegianin noin 100 eurosta ja Finnairin noin 250 eurosta ylöspäin riippuen valituista lentovuoroista.

VR:n kesän reittimatkaliput ovat tulossa myyntiin helmikuussa. Hinnoittelusta ei ole tarkempaa tietoa, mutta verrattuna esimerkiksi huhtikuussa tehtävän vastaavaan  Hki-Rovaniemi-Hki -matkaan (meno makuuhyttipaikalla, paluu istumapaikalla), voi matkan saada hieman alle satasella per henkilö.

Tällä hetkellä ei ole tiedossa, saako VR järjestettyä ylimääräisiä junavuoroja Jukola-viikonlopulle. Junavaihtoehto lienee suosittu monelle Etelä-Suomessa asuvalle suunnistajalle.

Omalla autolla ajettaessa matkaa Keravalta Rovaniemen kisakeskukseen on 800 km.

SK Uuden suunnitelmat Jukola-matkustamisesta ja majoituksesta

SK Uuden Venla- ja Jukola-joukkueitten siirtyminen Rovaniemelle on suunniteltu tehtäväksi henkilöautoin. Tavoitteena on löytää S6:n joukkueista riittävästi autollisia kuljettajia. Rovaniemeltä on varattu majoitus pe-ma väliseksi ajaksi. Tarkoituksena on ajaa Rovaniemelle perjantaina ja palata takaisin hyvin levänneinä maanantaina.

Lisätietoja SK Uuden matkasuunnitelmista saa Timo Sirolalta, puh. 0505904590, timo.sirola@gmail.com.

Seurabussi lähtee Jukolaan

Keravan Urheilijoitten ja Tuusulan Voima-Veikkojen yhteinen seurabussi lähtee Jukolaan. Matkaan lähdetään pe 12.6. aamupäivällä, määränpäänä Keminmaan motelli Käpylä, jossa yöpyminen. Lauantaiaamuna matka jatkuu Keminmaalta Rovaniemelle. Paluu Jukolasta sunnuntaina, josta ajo takaisin Keravalle. Arvioitu saapuminen Keravalle su-ma 14.-15.6. välisenä yönä, ehkä jo puolenyön aikaan.

Majoituspaikkoja Keminmaalta on varattu 59 hengelle.

Matkan hinta 80,00 eur/henkilö (alustava).  Hinta on sama niin aikuisilla kuin lapsillakin. Hinta on myös sama, vaikka matkustaisi vain jompaankumpaan suuntaan.

Hintaan sisältyy bussimatka sekä yöpyminen aamupalan kera.

Myös SK Uuden suunnistajat voivat ilmoittautua seurabussiin.

Bussipaikkojen täyttäminen

Koska bussin matkustajapaikkamäärä on rajallinen (noin 60 matkustajaa), on edellytyksenä, että matkaaja suunnistaa joko  KeUn, TV-V:n tai  SK Uuden joukkueissa.

Etusija meno-paluusuuntiin matkustavilla suunnistajilla.

Perheenjäsenet, jotka eivät suunnista Jukolassa tai Venlojen viestissä, voivat ilmoittautua matkalle. Etusija on kuitenkin viesteihin osallistuvilla kilpailijoilla. Jos paikkoja jää vielä jäljelle, täytetään paikat sen jälkeen perheenjäsenillä.

Jos vielä tämän jälkeen on paikkoja vapaana, voidaan bussipaikkoja täyttää myös muissa kuin KeU:n, TVV:n tai SK Uuden joukkueissa suunnistavilla.

Ilmoittautuminen Venlojen viestiin ja Jukolan viestiin tammikuun aikana!

Huom!    Keravan Urheilijoitten osalta Venla- ja Jukola-joukkueet ilmoitetaan järjestäjille jo 30.1.2020.

Seuran joukkuemäärä  ilmoitetaan saatujen ilmoittautumismäärien mukaan. Ole siis ajoissa liikkeellä ja varmista ilmoittautumisellasi, että olet mukana seuran joukkueessa! Myöhempi kiinnostus viestiosallistumiseen ei välttämättä takaa pääsyä Venloihin/Jukolaan.

Ilmoittaudu viimeistään 27.1.2020, vaihtoehdot ovat

Ilmoittautuminen seurabussiin tammikuussa

Keravan Urheilijoitten, Tuusulan Voima-Veikkojen ja SK Uuden suunnistajat ilmoittautuvat seurabussin kyytiin oheisen linkin kautta avautuvalla lomakkeella  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf7zZrbxGUQAF50iDAbbEr1DMHY9z80YF5NLumnawLS-wU_3Q/viewform?vc=0&c=0&w=1

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu bussiin viimeistään 27.1.2020. Helmikuun alussa vahvistetaan bussipaikan saaneille.

Matkan maksu suoritetaan etukäteen ennen Jukolaa, eräpäivä pe 22.5.2020. Tarkemmat tiedot maksamisesta kerrotaan myöhemmin.

 Ilmoittautuminen on sitova. Jos joudut peruuttamaan bussimatkalle osallistumisen, on se vielä mahdollista, mutta kuitenkin viimeistään pe 22.5.2020.

Lisätiedot

Harry Perälä, harry.perala@gmail.com, puh. 0400502964

Tiedote pdf-muodossa: Jukola 2020 Rovaniemi tiedote KeU

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin