Kesän 2020 yleisurheiluryhmiin ilmoittautuminen avattu sekä paluu toimintavuoteen 2019

Kesän harjoitusryhmiin ilmoittautuminen avattu ja pääset ilmoittautumaan alla olevan linkin takaa. Valitse valikosta ryhmä johon olet ilmoittautumassa niin näet lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet.

Ilmoittautumisiin tästä linkistä: https://keravanurheilijat.fi/yleisurheilu/yleisurheilun-ryhmat/

Vallitsevan koronavirusepidempian vuoksi on mahdollista, että harjoitusten alkamisajankohtaa joudutaan siirtämään viranomaisohjeisiin vedoten. Mikäli kesäkauden aloitusta joudutaan siirtämään vallitsevan poikkeustilanteen johdosta, emme palauta maksuja, mutta pyrimme järjestämään ryhmille lisäharjoituksia kauden aikana ja kauden päätteeksi korvaamaan kokonaan tai osittain menetettyjä harjoituksia. Tarpeen mukaan asiasta infotaan myclubin sekä jaoston facebook / verkkosivujen kautta.

Ryhmiin ilmoittautumisten lisäksi pieni positiivinen asia viime toimintakaudelta

Keskiviikkona 1.4 pidetyn Uudenmaan yleisurheilun jäsenseurojen kokouksessa käytiin läpi vuotta 2019.

Nuorisocup:

Uudenmaan Yleisurheilu ry:n jäsenseurojen välillä käydään kesän aikana 9-15-vuotiaiden kilpailemiseen perustuva kisa, Nuorisocup. Paras seura palkitaan kiertopalkinnolla piirin syyskokouksen yhteydessä.

Kaikki jäsenseurat, joista osallistuu 9-15-vuotiaita urheilijoita maantiejuoksun, maastojuoksun, viestien, otteluiden ja henkilökohtaisten lajien Uudenmaan piirin mestaruuskilpailuihin omassa ikäluokassaan, ovat automaattisesti mukana kilpailussa.

Keravan Urheilijoiden yleisurheilujaosto sijoittuivat vuonna 2019 Uudyn alueen nuorisocupissa sijalle 4/17!

Seuraliiga:

Yleisurheilun seuraliigassa Suomen Urheiluliiton jäsenseurat luokitellaan seurojen kokoamien pisteiden perusteella seuraaviin luokkiin:

Superliiga  20 parasta seuraa
Ykkösliiga  50 seuraavaksi parasta seuraa
Kakkosliiga  100 seuraavaksi parasta seuraa
Kolmosliiga  loput seurat

Yleisurheilun seuraliigaan huomioidaan 14-vuotiaiden ja sitä vanhempien urheilijoiden keräämät tulospisteet. Urheilija voi saada pisteitä vain yhdestä oman ikäluokan tai yleisen sarjan lajista, joka esiintyy seuraliigan pistetaulukossa. Tulospisteisiin oikeuttavan kilpailun tulee olla virallinen ja tilastokelpoinen sekä urheilijalla tulee olla tällöin voimassa oleva yleisurheilulisenssi.

Keravan urheilijat kisasivat ykkösliigassa parantaen vuoden 2018 sijoitustaan peräti 78 pykälää ja näin ollen 68:nneksi “paras” seura suomessa.

Mikäli kysymyksiä ilmoittautumisista tai muista asioista niin olethan yhteydessä valmennuskoordinaattori Petteri Nousiaiseen

valmennus(at)keravanurheilijat.fi tai soittamalla 050 591 8876

 

Mukavaa kesän odotusta kaikille

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin