Keskari-rastit Keravalla torstaina 8.10.

Tämän viikon Keskari-rastit järjestetään torstaina 8.10. Keravan Urheilijoiden toimesta Tuomalansuon maastossa. Tapahtumakeskuksena on Kalevan koulu. Opastus Kalevankadun ja Ylikeravantien risteyksestä navigaattoriosoitteena Kalevankatu 66.  Ajo pysäköintiin Joukahaisentien kautta.

Metsään voi lähteä joko valoisaan aikaan normaalina päiväsuunnistuksena tai pimeässä yösuunnistuksena. Molemmissa samat, perinteiset radat 7 km (kartta 1:10 000) sekä 5 km, 3 km ja 1,5 km (kartta 1: 7 500).  3 km radalla on lisäksi vaihtoehtona helppo tai vaativa rata.

Torstain jälkeen 15.10. asti on samalla alueella mahdollisuus omatoimisuunnistukseen ilman ajanottoa. Omatoimisuunnistuksen pysäköinti ja lähtö ovat Kisa-Veikkojen majan tuntumassa,  osoitteessa Hakalanraitti 115. Lisätietoja Keravan Urheilijoiden kotisivuilla osoitteessa https://keravanurheilijat.fi kohdassa suunnistus/kuntosuunnistus/Vaihtuvat viikkorastit. Maasto on normaalia eteläsuomalaista asutuksen läheisyydessä olevaa talousmetsää, jonka mäkien päälliset ovat hyväkulkuisia, notkopaikat tiheämpiä, polkuverkosto auttaa mukavasti ja rastit kannattaa ottaa tarkasti.

Maastoon voi lähteä päiväsuunnistuksen osalta klo 16.30 – 17.30 välisenä aikana.  Vastaavasti yösuunnistuksen lähtöväli on klo 19.00 – 20.00. Maali sulkeutuu klo 21.30.

Karttamaksu on aikuisilta kahdeksan ja alle 19 vuotiailta sekä alle 30 vuotiailta aikuisopiskelijoilta neljä euroa. Koronatilanteesta johtuen vuokrattavia Emit kortteja ei ole. Järjestäjä suosittelee maksutapana pankkikorttia, käteismaksu mieluiten tasarahana. Myös liikuntasetelit käyvät.

Järjestäjä muistuttaa koronaohjeistuksista: ei sairaana, turvavälit, käsihygienia (käsidesiä saatavilla), yskiminen.

Lisätietoja antaa Unto Tanttu, puh 0400 461 562.