Keski-Uusimaa-rastit Keinukalliossa 30.5. (SK Uusi)

Keski-Uusimaa-rastit torstaina 30.5. tarjoaa mahdollisuuden valmistautua Jukolan ja Venlojen viestiin. Tapahtumapaikkana on Keinukallion ulkoilualue Keravalla. Osoite on Keinukalliontie 42. Opastus Keravantien 148 (Kulloontie, Öljytie) ja Keinukalliontien risteyksestä.
Maastoon voi lähteä klo 16.30–19.00 välisenä aikana. Maali sulkeutuu klo 20.30. Muista rekisteröityä lähdössä ja ilmoittautua maalissa palatessasi maastosta!

Radat 7 km, 5 km, 3 km vaativa ja 3 km helppo sekä 1,5 km.
Kaikkien karttojen koko on A4. Mittakaava on 7 km radalla 1:10000 ja muilla radoilla 1:7500.
Pysäköinti järjestäjien osoittamilla pysäköintipaikoilla (huom. aluepysäköintikielto).

Ilmoittautua ja maksaa voi etukäteen Rastilippu-palvelussa (suositellaan). Maksutapoina paikan päällä käyvät pankki- ja luottokortit, MobilePay #10108 (SK Uusi ry), erilaiset liikuntaedut ja käteinen (tasaraha toivottava). Karttamaksu on 10 euroa aikuisilta ja 5 euroa alle 19-vuotiailta sekä opiskelijoilta. Emit-kortteja on vuokrattavissa 3 euron hintaan.

Tapahtuman jälkeen radat on mahdollista suunnistaa omatoimirasteina ajalla 31.5. – 5.6. Ne sopivat erinomaisesti myös Jukolan viestin yöharjoitteluun. Omatoimirasteille kartan voi tulostaa Rastilippu-palvelussa tapahtuman maksamisen jälkeen aukeavista karttalinkeistä. Voit tulostaa samoista linkeistä kartat myös perheenjäsenillesi tai suunnistuskaverillesi maksamalla ylimääräiset kartat SK Uusi ry:n tilille FI12 5132 0520 1668 10. Vaihtoehtoisesti karttalinkin voi pyytää seuran verkkosivuilla mainitulla lomakkeella. Karttoja on rajoitetusta saatavilla Keinukallion huoltorakennuksen seinään kiinnitetystä punaisesta postilaatikosta.
Omatoimirasteilla pysäköintipaikkoina ovat liikennemerkein osoitetut pysäköintialueet.
Tervetuloa suunnistamaan Keinukallioon!

SK UUSI RY