Keski -Uusimaa-rastit Keravalla 18.4.2024

Tapahtuman tulokset eivät ohjautuneet Rastilippuun, vaan ne ovat luettavissa Navisportissa.

————————————————————————————————————-

SK Uusi järjestää vuoden toiset KU-rastit torstaina 18.4.2024 Keravan pohjoisosassa.

Tapahtumakeskuksena on Kurkelan koulun piha-alue. Pysäköintialueena toimii radan itäpuolella oleva teollisuuslaitoksen pysäköintialue. Opastus pysäköintiin Postlarinkadun ja Kytömaantien risteyksestä, katuosoite Kytömaantie 66.  Opastettu kävelymatka pysäköinnistä lähtöön on noin 0,5 km. Erityisesti toivomme osallistujien noudattavan tätä pysäköintiohjetta, koulun pihan pysäköintialueet eivät ole tarkoitetut suunnistajille.  Paikalle pääsee myös Keravan rautatieasemalta HSL-bussilla nro 976.

Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30 – 19.00 välisenä aikana.  Maali suljetaan klo 20.30. Valittavissa on perinteiset radat 7 km (1:10000), 5 km (1:10000), 3 km (1:7500) ja 1,5 km (1: 7500).

Radat kiertävät Keravan Kalevassa, lisäksi 7 km rata kurvaa myös Tuomalansuon laitamilla. Lumitilanne ja alueen käyttökelpoisuus on huomioitu, suunnistus on pääosin metsäalueilla, jossa on runsas polkuverkosto ja radat ovat runsasrastiset.  Radat ylittävät myös katualueita, joka vaatii osallistujilta erityistä varovaisuutta liikenteen osalta. Kevyen liikenteen väyliä, suojateitä ja ylikulkusiltaa tulee tällöin käyttää.

Etukäteen voi Ilmoittautua ja maksaa Rastilippu-palvelussa (suositellaan). Maksutapoina paikan päällä käyvät pankkikortit, MobilePay, erilaiset liikuntaedut ja käteinen (tasaraha toivottava). Karttamaksu on 10 euroa aikuisilta ja 5 euroa alle 19-vuotiailta sekä opiskelijoilta. Emit-kortteja on vuokrattavissa 3 euron hintaan.

Omatoimisuunnistus ilman ajanottoa on voimassa 19.4. alkaen 24.4. saakka. Karttalaatikko sijaitsee omatoimisuunnistuksen lähtöpaikalla, jonka sijainnin voi varmistaa myös ohjesivustolta.

Omatoimisuunnistuksen pysäköintiin voi käyttää koulun pysäköintialuetta. Kartan omatoimirasteille voi tulostaa Rastilippu-palvelussa tapahtuman maksamisen jälkeen aukeavista karttalinkeistä.

Vaihtoehtoisesti karttalinkkiä voi pyytää myös em. ohjesivulla mainitulla lomakkeella. Voit tulostaa samasta linkistä kartat myös perheenjäsenillesi / suunnistuskaverillesi maksamalla ylimääräiset kartat SK Uusi ry:n tilille FI12 5132 0520 1668 10.

Tervetuloa keväiseen suunnistukseen Keravalle!

Varovaisuutta liikenteessä!