KeU-päivä sunnuntaina 29.9. Keinukalliolla

Keravan Urheilijat kutsuu kaikki jäsenensä perheineen osallistumaan Keravan Urheilijoiden kaikkien jaostojen yhteiseen KeU-päivään Keinukalliolla su 29.9.19.

Päivä alkaa kello 12.00 alkavalla Keravan kaupungin  porrasjuoksukilpailulla,  jonka järjestelyt toteuttaa Keravan Urheilijoiden yleisurheilujaosto. Porrasjuoksukilpailuun voi osallistua 100 ensimmäistä ilmoittautujaa. Porrasjuoksun ilmoittautuminen TÄÄLLÄ.

Porrasjuoksukilpailu on avoin kaikille. Kilpailussa on sarjat alle 16-vuotiaat tytöt ja pojat sekä miesten ja naisten yleiset sarjat. Osallistuminen on maksutonta.

Porrasjuoksukilpailun jälkeen noin kello 14 alkaa Keravan Urheilijoiden oma jäsenille ja heidän perheilleen tarkoitettu tapahtuma Keinukallion kahviolla ja sen ympäristössä. Keravan Urheilijoiden jaostot järjestävät toiminnallisia rasteja Keinukallion alueella.

Tapahtuman tarkoitus on tuoda seuran  jaostoja ja niiden toimintaa  (hiihto, paini, soutu, yleisurheilu, suunnistus) tutuiksi jäsenille ja samalla tutustuttaa eri jaostoissa toimivia ihmisiä toisiinsa.

Tervetuloa viettämään mukavaa KeU-päivää Keinukallioon. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen.