KeU yleisurheilujaosto etsii koordinaattoria

Yleisurheilujaosto liikuttaa vuosittain yli 300 liikkujaa, joista valta-osa on lapsia ja nuoria. Jaostomme pyrkii mahdollistamaan mielekkään liikkumisen lajin parissa kaikille aina nappula-yleisurheilukoululaisista kansallisen tason huippu-urheilijoihin. Toimintamme on kasvanut ja kehittynyt viime aikoina voimakkaasti ja etsimmekin joukkoomme osa-aikaista Koordinaattoria vastaamaan kilpailutapahtumiemme käytännön asioista sekä sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä. Työsuhde on määräaikainen 1.1. – 31.12.2019.

Ketä etsimme?

Positiivista henkilöä, jolla on kykyä pitää pallot käsissä ja, jolla on kokemusta tapahtumien/kilpailuiden järjestämisestä sekä viestinnästä sosiaalista mediaa ja digialustoja hyödyntäen. Eduksi luetaan kokemus seuratoiminnasta sekä yleisurheilusta lajina.

Mitä tarjoamme?

Itsenäistä osa-aikatyötä, joka painottuu vahvasti huhti-syyskuulle. Keskimääräinen laskennallinen työaika on 6 tuntia/viikko. Työ on ilta-painotteista eli se soveltuu erinomaisesti esim. opiskelijalle tai lisätyöksi ns. normaalin päivätyön tueksi. Työstä maksamme korvauksen 15 eur/tunti. Työ tehdään tiiviissä yhteistyössä yleisurheilujaoston johtokunnan, valmennuspäällikön sekä seuran seurakoordinaattorin kanssa.

Miten edetä?

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus/viesti Sampsa Savolaiselle osoitteeseen sampsa.savolainen@kolumbus.fi viimeistään 9.12. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja:

Sampsa Savolainen

Puheenjohtaja, vt

Keravan Urheilijat, yleisurheilu

040-526 5186

Sampsa.savolainen@kolumbus.fi