Kuukausitiedote 5/2018

Tiedotteeseen on koottu tärkeimmät toukokuun ajankohtaiset asiat

JAOSTOJEN AJANKOHTAISET

SUUNNISTUS

Suunnistuksen sprinttiviestin ensimmäiset SM-kilpailut järjestetään sunnuntaina 27.5. Kilpailu järjestetään keskellä Keravaa, joten seura on vahvasti kaupunkilaisten nähtävillä. Järjestelyt taajama-alueella edellyttävät liikenteenohjausta ja rastien valvontaa, ja niihin jaosto kaipaa kaikkien keulaisten apua. Ohjaustehtävät eivät edellytä suunnistustaitoa, ilmoittaudu rohkeasti mukaan toimitsijaksi!

Täytä kilpailusivuilla lomake, joka aukeaa seuraavasta linkistä: https://keravanurheilijat.fi/suunnistus/suunnistuksen-sm-sprinttiviesti-27-5-2018/ilmoittaudu-toimitsijaksi/

Voit myös osallistua SM-kilpailun oheistapahtumaan. KeU 100-haasteviesti on avoin kaikille 4-henkisille joukkueille. Kokoa oma porukkasi ja haasta työtoverit, naapurusto, sukulaiset. Tutustu kotikaupunkiisi uudesta näkökulmasta!
Haasteviestistä lisätietoa tästä linkistä:
https://keravanurheilijat.fi/suunnistus/suunnistuksen-sm-sprinttiviesti-27-5-2018/keu-100-haastesprinttiviesti/

Ellet voi osallistua toimitsijaksi etkä kilpailuun, voit paikan päällä tutustua lajiin sekä seurata ja kannustaa Suomen parhaiden suunnistajien menoa vauhdikkaassa kaupunkisprintissä.
Kisasivut: https://keravanurheilijat.fi/suunnistus/suunnistuksen-sm-sprinttiviesti-27-5-2018/

Kuntosuunnistusta
Keski-Uusimaa-rastit käynnistyivät huhtikuun alussa. Toukokuussa KeU järjestää tapahtuman helatorstaina, 10.5. Tapahtumapaikka on Keupirtti, vastuuhenkilö Harry Perälä. Voit suunnistaa sprinttikartalla Jaakkolan alueella tai normaalilla suunnistuskartalla Keupirtiltä lähimaastoihin suuntautuvilla radoilla. Tule mukaan – suunnistamaan tai toimitsijaksi! Lisätietoja www.keski-uusimaa.fi/rastit

HIIHTO

Hiihtojaoston kauden 2019 avoin suunnitteluilta on Keupirtillä ti 29.5 klo 17.30 alkaen. Ohjelmassa kauden 2019 toimihenkilöt ja kauden suunnittelu. Mukana on hiihtoliiton seuratoiminnankehittäjä.

PAINI

Painin toiminta jatkuu uusissa ja upeissa Ahjon Training Centerin tiloissa (Palopellonkatu 7, Kerava) ke 2.5 alkaen. Avajaisviikolla 2.-6.5 on vapaa pääsy kokeilemaan demotunteja. Avajaisviikko huipentuu sunnuntain 6.5 Liikuntakarnevaaliin klo 10-14.

SOUTU

Toimintamaksu
Soudun toimintaan osallistuminen (soutuspinningit, kirkkovenetreenit, pienveneiden käyttö) edellyttää toimintamaksun maksamista. Mikäli et ole saanut toimintamaksulaskua (lähetetty helmi-maaliskuussa niille jäsenille, jotka MyClubissa ovat soudun jäseniä), ota yhteyttä soutu@keravanurheilijat.fi ja käy MyClubissa klikkaamassa itsesi soudun jäseneksi.

Kirkkoveneharjoitukset alkavat
Alkukesän treeniaikataulut alla. Saavu rantaan hyvissä ajoin, mielellään jo noin varttia vaille. Tiistaisin klo 18 (kesto 1 – 1,5 tuntia). Torstaisin klo 18 (kesto 1 – 1,5 tuntia). Sunnuntaisin klo 17 (kesto 2 – 3 tuntia)

Ergomaratonilla soudettiin 4 maailmanennätystä ja 11 Suomen ennätystä
Gustavelundin terassi tarjosi mahtavat puitteet kilpailulle. Kisassa soudettiin 4 ME-tulosta, joista kaksi tehtaili Keravan Urheilijoiden dynaamiset naiset. Onnittelut Elisa Aunolalle ja Anne Raskulle ME-tuloksista! KeU:laisista Suomen ennätyksen soutivat Meeri Vaakanainen, Kristina Björknäs (dynaaminen), Miska Bäckmann, Pertti Syrjälä (dynaaminen) ja Pentti Soini (dynaaminen). Onnittelut toki myös kaikille kisaan osallistuneille ja maaliin päässeille!

YLEISURHEILU

Yleisurheilun kesäharjoitukset alkavat Kalevan Yleisurheilukentällä viikolla 20 ikäryhmästä riippuen joko maanantaina tai keskiviikkona.
Ryhmiä on 5-6-vuotiaille, 7-9-vuotiaille, 9-13-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Yleisurheilujaosto isännöi menneenä lauantaina 28.4 alue- ja piirimestaruus -maastojuoksukilpailut Keinukalliolla ja kiittää kaikkia lähes 400 juoksijaa ja mittavaa määrää vapaaehtoisia toimihenkilöitä hyvin onnistuneista kisoista.
KeUlaiset juoksivat kotikisoissaan hienosti napaten kaksi kultaa, kolme hopeaa ja yhden pronssin. Joukkuekilpailussa voitettiin kaksi kultaa, yksi hopea ja kolme pronssia.

HIIHTO JA PAINI JATKAVAT TÄHTISEUROINA!

Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.

Tähtimerkin saaneet seurat muodostavat tähtikuvion, joka loistaa kirkkaampana kuin tähdet yksinään. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.

KEU100 TAPAHTUMIA

Unelmien Liikuntapäivää vietetään helatorstaina 10.5 ja Keravan Urheilijat on heittänyt päivälle oman haasteensa – Unelmien Huiputus!
Haastamme kaikki keravalaiset huiputtamaan Keinukallion rinnettä. Voit kävellä tai juosta portaita tai polkuja pitkin ylös/alas viisi tai kymmenen kertaa. Nousukerrat on määritelty Unelmien liikuntapäivän päivämäärän 10.5 mukaisesti. Huiputukseen voit osallistua mihin aikaan päivästä sinulle parhaiten sopii. Tapahtuma ei ole ohjattu.

17.6 KEU100-JUOKSU, SOUTURASTI JA LAPSILLE VALOKUVASUUNNISTUSTA

Keravan päivänä su 17.6 seura esittäytyy Keravan keskustan alueella. Luvassa ”jokamiehen” juoksukilpailu KEU100-juoksu sekä souturasti, jossa soutujaosto soudattaa innokkaita kokeilijoita 100-teeman mukaisesti. Perheen nuorimmille luvassa myös valokuvasuunnistusta.
Ilmoittautuminen juoksukilpailuun on avattu: https://keravanurheilijat.fi/keu100-juoksu-17-6-2018/

Myös KEU100-juoksuun tarvitaan lisää toimitsijoita, erityisesti risteysvalvontaan. Ilmianna itsesi jos haluat olla mukana toteuttamassa mukavaa tapahtumaa keu@keravanurheilijat.fi tai p. 040 164 7736.

100v. HISTORIIKKI

Seura kerää aineistoa 100-vuotishistoriikkiinsa. Jos sinulta löytyy valokuvia vuosien takaa historiikkiin julkaistavaksi, otathan yhteyttä seuran toimistolle p. 040 164 7736 tai keu@keravanurheilijat.fi niin sovitaan aineiston toimituksesta tarkemmin.

Myös ehdotuksia historiikissa käsiteltävistä aiheista otetaan vastaan.