Piirimestareita ja omia ennätyksiä viikonlopun pm-kisoissa!

Vihdin Viesti järjesti viikonloppuna UUDY:N  9-15-vuotiaiden piirinmestaruuskilpailut Nummelassa. Monelle Keravan Urheilijoiden nuorelle nämä kilpailut olivat kauden päätavoite muiden kesän piirinmestaruuskilpailuiden ohella ja joukkueemme koko olikin suuri, sillä mukana Nummelassa oli noin 30 innokasta urheilijaa.

Kilpailupäivät olivat säiden puolesta hyvin kaksijakoiset: lauantaina päivää väritti toistuvat sateet ja sunnuntaina saimme nauttia aurinkoisesta säästä. Vaikka lauantain sää olikin lämmin, sateet väistämättä vaikuttivat urheilijoiden tuloksiin. Erityisesti seiväshypystä muodostui haastava pahimpien sateiden hiipiessä kentän päälle.

Keravan Urheilijoiden menestys näissä kilpailuissa oli erinomainen, sillä urheilijamme saalistivat 27 mitalia! Lisäksi moni nuoristamme paransi omia henkilökohtaisia ennätyksiään ja osoitti näin hyvää venymistä kauden pääkilpailussa. Ilahduttavaa oli myös se, että nuoremme olivat näissä kilpailuissa innokkaasti mukana sekä hyvää seurahenkeä ylläpitäen kannustivat toisiaan.

Nämä kilpailut toimivat myös ponnahduslautana seuraavalle tasolle, sillä esimerkiksi  Aava Sevonkari, joka voitti 14-vuotiaiden tyttöjen 3000 metrin kävelyn mestaruuden omalla henkilökohtaisella ennätyksellään, kilpailee tulevana perjantaina Raaseporissa kävelyn SM-kilpailuissa. Raaseporissa kilpailee kolmiloikassa myös Aino Koskimäki, joka tänä viikonloppuna hyppäsi hienosti hopealle kolmiloikassa ja viidenneksi pituushypyssä. Aavalle ja Ainolle oikein paljon menestystä tulevaan koitokseen Raaseporissa! Raaseporin SM-kisoissa nähdään myös KeUn Oskari Jacobsson 800 metrillä P15 sarjassa.

Vaikka syksy tekee jo tuloaan, yleisurheilukausi ei tältä kesältä ole aivan vielä ohi. Syyskuun puolivälissä Klaukkalassa kilpaillaan Uudyn pm-moniotteluissa.  Tähän kilpailuun toivomme myös seurastamme isoa ja innokasta joukkoa urheilijoita, sillä monipuolinen lajivalikoima tukee myös urheilijan päälajia. Klaukkalan kilpailuihin ilmoittautuminen tapahtuu Pauliina Kaasille (pauliina.kaas@keravanurheilijat.fi) 11.9. mennessä ja moniottelun lajit löytyvät kilpailukalenterista (http://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=18999).

Kiitos urheilijoille, valmentajille sekä vanhemmille Nummelan viikonlopusta!

Tuloslinkki viikonlopun kilpailuun: http://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=40538

Teksti ja kuvat Antti Rönkkö