Soutajia palkittiin kisasuorituksista ja arvokkaasta taustatyöstä (päivitetty)

Soutujaoston jäsenkokouksessa 17.11.2017 palkittiin soutajia sekä kauden 2017 menestyksestä kisoissa että muista ansioista.

Jäsenkokouksessa kerrattiin kuluneen vuoden soututapahtumia ja maalattiin suuntaviivoja tulevalle vuodelle. Kaudella 2017 Keravan Urheilijat oli sisäsoutuliigassa ylivoimaisesti paras soutuseura ja keräsimme useita SM-mitaleita. Puuveneseurojen soutuliigassa ylsimme viidennelle sijalle, jääden vain muutamalla pisteellä neljännestä sijasta.

Kaudella 2018 tavoitteemme on olla edelleen paras soutuseura sisäsoutuliigassa sekä parantaa sijoitustamme puuveneseurojen soutuliigassa. Lisäksi kaudella 2018 tavoitteenamme on saavuttaa SM-mitaleja ergo-, pienvene- ja kirkkovenesoudussa, mukaanlukien ensi kesän uutuus, ns. Jukola-soutuviesti, erilaisten sisäsoutu ja puuvenetapahtumien järjestäminen sekä SM-ergomaratonilla Gustavelundissa huhtikuussa 2018 ”Keu 100-vuotta” hengessä saada 100 SM-ergosoutajaa kilpailuun mukaan.

Soutujaoston johtoryhmään vuodelle 2018 valittiin Juha Karttunen, Petri Juuti, Piia Auranen, Pentti Soini, Timo Wallenius, Kyösti Ryhänen ja Pirjo Maula.

Toimintamaksu pidetään ensi vuodella ennallaan, 70 €.

Vuoden 2017 ansioista soutujaosto palkitsi seuraavat soutajat:

Juha-Matti Valkama – Vuoden soutaja – kesän SM-souduissa M50 yksinsoudussa ylivoimaiset voitot omissa lähdöissä.

Anne Rasku ja  Mikko Ylönen – saavutukset kesän SM-souduissa,  omien lähtöjen voitot.

Anne Rasku, Pentti Soini, Elsa Pohjalainen, Antton Koivisto – saavutukset sisäsoutukisoissa

Wille Fagerholm – saavutukset SM-souduissa

Pirjo Maula – “Vuoden puurtaja” aktiivisuudesta kesän SM-kisoissa.

Kai Lehtinen, Jussi Vaakanainen, Matti Salo, Timo Wallenius – seuran eteen tehty talkootyö.

Lämpimät onnittelut kaikille!

 

Melonta-ja soutuliiton puuvenejaosto palkitsi vuoden parhaita soutajia ja seuroja lauantaina 18.11. järjestetyn puuveneseurojen suunnittelupalaverin yhteydessä.

Vuoden parhaaksi pienvenesoutajaksi valittiin Juha-Matti Valkama. Pienvenesoutajapalkinto on arvostettu palkinto ja sitä ei ole aiemmin myönnetty Keravan Urheilijoiden soutajalle.

Onnittelut myös tämän saavutuksen johdosta!