Suunnistuskoulun järjestäminen poikkeustilanteessa

Koronan takia suunnistuskoulun suunnitelmat menevät uusiksi. Onneksi meidän hieno lajimme on tässä tilanteessa mahdollisuus: metsään mahtuu ja saa kivaa, turvallista ja liikunnallista tekemistä vanhempien tai kaverin kanssa.

Alkeiskurssia ei aloiteta 30.3. Jos tilanne normalisoituu, kurssi voidaan aloittaa myöhemmin keväällä, esim. toukokuun alussa ja pitää lyhyempänä. Muuten alkeiskurssi järjestetään syksyllä elokuusta 10.8. alkaen kevään ohjelman mukaan. Kiinnostuneet ilmoittautukaa alkeiskurssille, jotta voimme tiedottaa teille tilanteen myöhemmin (ei ole sitova ilmoittautuminen)! Tarkempi info suunnistuskoulusta ja ilmoittautuminen https://skuusi.sporttisaitti.com/hippo-suunnistuskoulu/

Jatkoryhmille (viimeistään viime vuonna aloittaneet) järjestämme harkkoja koko kevään ajan omatoimisesti ilman ohjausta. Rastit ovat maastossa n. 2 viikkoa kerrallaan ja Nimenhuudossa https://skuusi.nimenhuuto.com/events on linkki karttaan, josta sen voi itse printata. Jonkun verran painettuja karttoja viedään myös Keravalle ja Tuusulaan saataville. Jatkoryhmäläiset ilmoittautukaa mukaan, niin tiedämme ketkä karttoja käyttävät ja jotta pysytte listoilla jatkotiedotusta varten. Osallistumismaksut perimme, kun tiedämme miten tilanne etenee kevään osalta, ja osaamme arvioida sopivan summan. Muistakaa seurojen jäsenyys.

Harjoitusten paikat löytyvät kalenterin syyspuolelta maaston sopivuuden mukaan. Tarjolle laitetaan helpompia ja vaikeampi rata entiseen malliin Nimenhuutoon. Katsokaa linkistä minkä radan haluatte mennä. Printatkaa kartta, tai hakekaa valmiiksi tulostetut kartat. Voitte mennä radan milloin haluatte ja kenen kanssa haluatte. Joka viikon maanantaina lisätään uudet radat, eli aina kaksi rataa on maastossa yhtaikaa.

Huomioikaa että myös SK Uuden tiistaiharkat ovat tarjolla omatoimisesti, samoin Keski-Uusimaa rasteja tulee tarjolle. Käyttäkää hyväksi näitä mahdollisuuksia ja nauttikaa keväisistä metsistä!