Keski-Uusimaa rastit 29.6. Pornaisten Kotojärvellä

Keravan Urheilijat järjestää juhannuksen jälkeiset Keski-Uusimaa-rastit Pornaisten Kotojärvellä. Tapahtumapaikkana on Hietasen uimaranta, osoitteessa Vähä-Laukkoskentie 74. Ohjaus Pornainen-Nikkilä -tien (1494) ja Vähä-Laukkoskentien risteyksestä. Maastoon voi lähteä klo 16.30-19.00 välisenä aikana. Maali sulkeutuu klo 20.30. Muista rekisteröityä lähdössä ja ilmoittautua maalissa palatessasi maastosta.

Radat (noin) 7 km, 5 km, 3 km vaativa ja 3 km helppo sekä 1,5 km.

Käytössä on upea, pääosin hyväkulkuinen suunnistusmaasto, josta löytyy tarkkaa suunnistusta vaativia pienipiirteisiä alueita. Juoksun jälkeen on mahdollisuus pulahtaa Kotojärveen. Maaston länsiosaan on muodostunut uria, joita ei ole päivitetty karttaan. Hyödynnä niitä kulkuun, mutta älä anna häiritä suunnistusta, sillä kartalla riittää luettavaa.

Ilmoittautua ja maksaa voi etukäteen Rastilippu-palvelussa (suositellaan). Maksutapoina paikan päällä käyvät pankki- ja luottokortit, MobilePay 13545 (Keravan Urheilijat), erilaiset liikuntaedut ja käteinen (tasaraha toivottava). Karttamaksu on 9 euroa aikuisilta ja 4 euroa alle 19-vuotiailta sekä opiskelijoilta. Emit-kortteja on vuokrattavissa 3 euron hintaan.

Tapahtuman jälkeen radat on mahdollista suunnistaa omatoimirasteina ajalla 30.6.-5.7. Omatoimirasteille kartan voi tulostaa Rastilippu-palvelussa tapahtuman maksamisen jälkeen aukeavista karttalinkeistä. Voit tulostaa samoista linkeistä kartat myös perheenjäsenillesi tai suunnistuskaverillesi maksamalla ylimääräiset kartat Keravan Urheilijat ry:n suunnistusjaoston tilille FI45 5092 0920 3418 70. Vaihtoehtoisesti karttalinkin voi pyytää seuran verkkosivuilla mainitulla lomakkeella. Karttoja on rajoitetusta saatavilla Hietasen uimarannan kioskilta sen aukioloaikoina (joka päivä säävarauksella klo 11-18)

Tervetuloa aurinkoisille rasteille Pornaisiin

Keravan Urheilijat