Keu Kuukausitiedote 1/10

KeU Kuukausitiedote kokoaa jatkossa seuran tärkeimmät lähitulevaisuuden tapahtumat ja tiedotettavat asiat. KeU Kuukausitiedote on luettavissa www.keravanurheilijat.fi nettisivuilta ajankohtaista osiossa sekä tiedote lähtee myös s-postitse jäsenille.

Keun uudet nettisivut ja logo
Uudet nettisivut (tekijä Nixitdesing oy)  avattiin 6.10. ja samalla julkistettiin uusi seuran logo (suunnittelija Graphicroom ytj). Logoa uudistettiin ensi vuoden juhlavuoden kunniaksi ja samalla suunniteltiin 100-vuotiaan seuran kunniaksi juhlalogo. Käy tutustumassa uusiin sivuihin! Otamme vastaan mielellään käyttäjäkokemuksia, joten palautetta voi laittaa nettisivuilla olevan palautelomakkeen kautta: https://keravanurheilijat.fi/yhdistys/palaute/

Johtokuntaan uutta virtaa
Seura hakee uutta virtaa KeUn johtokuntaan suunnittelemaan ja toteuttamaan tulevaisuuden Keravan Urheilijoita! Keravan Urheilijat täyttää ensi vuonna 100 vuotta, joten juhlavuoden tiimoilta on tulossa tapahtumarikas vuosi.

Johtokunta kokoontuu noin kerran kuukaudessa, joten tämä homma ei syö kaikkea vapaa-aikaa vaan on mahdollista päästä haastamaan itseäsi ja hyödyntämään osaamistasi seuratasolla. Johtokunnassa työskennellään tiiminä, jossa vastuu jaetaan. Keravan Urheilijoiden johtokunta edustaa seuran kaikkia lajeja hiihtoa, painia, pyöräilyä, soutua, suunnistusta ja yleisurheilua. Lisätiedot toiminnanjohtajalta Mirva Lopezilta, puheenjohtajalta Timo Walleniukselta tai johtokunnan jäseniltä.

Seuran palkitsemistilaisuus ja syyskokous 13.11.2017 klo 18:00 Keupirtillä
Seuran palkitsemistilaisuudessa jaetaan seuraavat palkinnot:
Seuran paras urheilija
Ulf Korvenrannan palkinto – seuran lupaavimmalle juniorille
Veikko Kostiaisen muistopalkinto – aktiivisesta ja pitkäaikaisesta seuratyöstä
Vuoden sykähdyttävin urheiluteko – Jaetaan urheilijalle tai joukkueelle kilpailumenestyksestä tai muusta huomionarvoisesta suorituksesta vuoden aikana

Syyskokouksessa mm. valitaan seuran johtokunta vuodelle 2018, päätetään seuran jäsenmaksusta, päätetään seuran edustamat lajit, jäsenyydestä muissa järjestöissä ja yhdistyksissä, vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio.  Kaikki seuran jäsenet ovat tervetulleita palkitsemistilaisuuteen ja syyskokoukseen!

Toiminnanjohtajan paikka auki
Haemme toiminnanjohtajan hoitovapaan sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.1. – 31.12. 2018. Lisätietoja nettisivuilla!

Yhteistreenit (n. 12-18-vuotiaille)
Fysiikkavalmentaja Petteri Nousiaisen yhteistreenit starttaavat 25.10 Keravan Lukion Palloilusalissa keskiviikkoisen 19:30-20:30. Treenit on tarkoitettu kaikille seuran nuorille jaostosta riippumatta. Ilmoittautumiset petterinousiainen25@gmail.com.

Jaostojen toiminta
Lajien talviharjoituskausi on jo täydessä vauhdissa.

Muutama poiminta tarjonnasta:

Painin pienten ryhmät pyörivät viikonloppuisin, vielä muutamia paikkoja vapaina – mukaan voi tulla kesken kaudenkin.
Soudun sousitut soutuspinningit pyörivät neljä kertaa viikossa ja sauvavaellus sunnuntaisin.
Yleisurheilujaosto järjestää mm.  Lauantailenkit talvikaudella, lenkit ovat avoimia kaikille.
Hiihtoukoulut starttaavat taas tammikuussa ja ilmoittautumiset aukeavat marraskuun aikana.
Suunnistuskausi lähentelee loppuaan, mutta talvikauden aikana järjestetään mm. kuntopiiriharjoittelua, juoksutekniikka opastusta ja salibandya.

Jaostojen sivuilla on ilmoittautumiset ja lisätietoja harjoituksista.

Tulevia tapahtumia

Perinteinen Hyvä Suomi Juoksu järjestetään itsenäisyyspäivänä 6.12. Matkoina 10km ja 5km! Lisätiedot: https://keravanurheilijat.fi/yleisurheilu/kilpailut/hyva-suomi-juoksu-6-12-2017/