Sata lasissa juhlavaan hiihtokauteen

Turo Sipilä Vuokatti Ski Team Kainuun riveihin

Hiihtokausi 2018 lähestyy ja urheilullisesti näkyvin muutos Keravan Urheilijoiden hiihtotoiminnassa on Turo Sipilän seurasiirto Vuokatti Ski Team Kainuun riveihin. Sipilä saavutti KeUn väreissä nuorten sarjoissa mm. neljä Hopeasompa-mitalia, 11 SM-mitalia, kaksi PM-mitalia ja MM-sprintin yhdeksännen sijan sekä useita hienoja suorituksia SM-tasolla miesten sarjassa. Näistä saavutuksista hänet on palkittu kuutena vuotena peräkkäin seuran parhaana hiihtäjänä ja kolme kertaa koko seuran parhaana urheilijana. Urheilulliset saavutukset ovat jättäneet KeUn historiaan pysyvän jalansijan ja Turo Sipilä sekä Keravan Urheilijat tullaan varmasti vielä vuosia tätä kautta yhdistämään toisiinsa hiihtopiireissä.

Uran jatkuessa samaan tahtiin voidaan odottaa, että KeUn kasvatti on tulevien vuosien menestyjä myös yleisessä sarjassa. Tämä kehitys tulee vaatimaan paljon määrätietoista työtä sekä hyvät taustatoiminnot, jotka Vuokatin maajoukkuehiihtäjillä tähditetty joukkue pystyy tällä hetkellä urheilijalle tarjoamaan. Vaikka siirto oli tunteellinen ja yllättävä haluamme vilpittömästi toivottavaa Turolle menestystä ja liukkaita suksia tuleville kausille sekä kiittää kuluneiden talvien sykähdyttävistä urheiluhetkistä. Kiitos!

Muita seurasiirtoja ja uusia hiihtäjiä

Viime kauden M20 mestarijoukkueesta seuraa vaihtaa myös Tuukka Invenius suunnaten Raisioon SkiTeam 105 riveihin. Tuukalle toivotamme isosti tsemppiä tuleviin kilpailuihin niin maastohiihdon, kuin ampumahiihdon puolella. Kahden kärkihiihtäjän siirtyminen muihin seuroihin on iso asia ja tekevät suuren aukon yleisen sarjan miesten viestijoukkueeseen.

Merkittävämpi asia on kuitenkin seuraan saapuvat uudet hiihtäjät ja toimihenkilöt. Toivotamme seuraan tervetulleeksi Otto Inveniuksen (M18), Noora (N16) ja Nella (N14) Daavitsaisen, Miko (M16) ja Joona (M14) Martikaisen, Nuutti (M16) ja Niilo (M14) sekä poikien isän Antti Mäkisen, joka on jo aloittanut mallikkaasti yhteisharjoitusten valmentajan roolissa. Näillä urheilijoilla täydennettynä KeUlla on koossa hieno tiimi, jolla voidaan rohkeasti lähteä tavoittelemaan kovia tavoitteita valtakunnallisiin Hopeasompa-kisoihin ja nuorten SM-hiihtoihin. Syksyn aikana harjoituksissa on ollut erittäin hyvä henki sekä tekemisen meininki päällä ja osa urheilijoista on valmistautunut määrätietoisesti kauteen opiskelupaikkakunnillaan joten myös tulevalla kaudella nähdään varmasti totuttua hiihtomenestystä nuorten sarjoissa. KeU tulee myös jatkossa olemaan esillä valtakunnallisissa viestikilpailuissa yleisessä sarjassa sekä miesten ja naisten sarjoissa.

Yhteistyötahot toiminnan tukena

Uusien Daehlie seura-asujen antamalla ilmeellä lähdetään osittain uudistuneiden yhteistyökumppaneiden kanssa rakentamaan historiallista KeU100 v. hiihtokautta. Kumppaneina toimivat edelleen OP Keski-Uusimaa ja Keravan Energia, joiden rooli hiihtotoiminnan tukijana on kasvanut. Uusina tukijoina mukana ovat myös Niemisen Valimo sekä Uudenmaan Imupalvelu. Väline- ja voide kumppaneina jatkavat Vauhti ja VK-Ski. Kiitos tuestanne!

Talven ohjelma Keinukalliossa

Keinukalliossa riittää liikettä suksilla, kun KeU järjestää tammi-maaliskuussa lasten Energia-Hiihtokoulun ja OP-CUP kilpailusarja hiihdetään jo 16 vuotta peräkkäin. Joulukuussa tavoitteena on kilpailla järjestyksessään yhdeksännet Tykkihiihdot, jotka toteutuessaan ovat jälleen Etelä-Suomen ensimmäiset hiihtokilpailut. Tammikuussa kilpaillaan nuorten Pariviestit ja juhlavuoden kruununa lisäksi Etelä-Suomen mestaruuskilpailut henkilökohtaisissa ja viestikilpailuissa sekä tietenkin KeU 100v juhlahiihdot. Myös Keinukallion olosuhteiden ja tykkilumiladun eteen on talkoita paiskittu kovasti, mutta niistä lisätietoa myöhemmin.