Hiihdon valmennuslinjaukset – Etäkokous 14.5 klo 18

Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus (KIHU) ja Suomen Hiihtoliitto ovat koonneet maastohiihdon valmennukset suuntaviivat lapsuudesta huippuvaiheeseen. Teoksen nimi on Suomalainen Latu – Tieto ja taito. Sisu.

Valmennuslinjauksen on tarkoitus yhtenäistää ja päivittää valmennusta vastaamaan nykyhiihdon vaatimuksia. Hiihtoliiton tavoitteena on, että linjauksien pohjalta seurat voivat rakentaan oman valmennuksen linjauksen ja toimintamallinsa entistä helpommin. Toiveena on, että kaikki seurat, ohjaajat ja valmentajat tarkastelevat omaa toimintaansa päivitettyjen linjauksien mukaan ja miettivät kuinka valmennuksen suuntaviivoja toteutaan omassa toiminnassa.

Hiihtojaosto järjestää kaikille hiihtovalmennuksen uusista ajatuksista etäkokouksen torstaina 14.5 klo 18.00-20.00. Ensimmäisellä kerralla keskitytään 10-16 vuotiaiden harjoitteluun pääpainona kesäharjoittelu ja ohjeita omatoimiseen harjoitteluun. Samalla käydään läpi ajankohtaisia hiihtotoiminnan asioita ja viimeistään elokuulla alkavan seuratoiminnan suunnitelmia.

Valmennustoiminnan kehittämiseen kaudelle 2020-2021 olemme saaneet tukea URLUS-säätiöltä ja OKMn myöntämää seuratukea.

Osallistu Microsoft Teams kokoukseen 

Lisätiedot:

Tuomas Turunen 041-4349332

Mari Sirèn-Koskinen 050-4387877

Hiihtoliiton tiedote